Amerika Çalışma Vizesi 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • ş. serden 15 Oca 2020, 23:06
    Merhabalar veteriner fakültesi öğrencisiyim. Okuldan mezun olduktan sonrası için şimdiden bazı planlarım var. Türkiye’de çalışmak istemiyorum. Amerika çalışma vizesi almak istiyorum. Genel olarak nasıl bir vize başvurusunda bulunmam gerektiği konusunda pek bilgim yok. Vize konusunda İngilizce dil sertifikası ve yeşil pasaportun etkileri var mıdır sizce kazanma şansım var mıdır? Biraz araştırdım ve birçok yerde karşıma siz çıktınız. Anladığım kadarıyla işinizde uzmansınız ve uzun zamandır bu işi yapıyorsunuz. Bu süreçte sizden destek almak istiyorum. Beni doğru bir şekilde yönlendirirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • S. Göker 08 May 2020, 16:51

    Selamlar, Planlarım arasında Amerika’da çalışmak var.Ama bu konuda kafam biraz karışık. İnternetten yaptığım araştırmalar da daha fazla karışıklık yasamama neden oldu. Amerika'da herhangi bir şirketin talebi ya da sponsorluğu olmadan sürekli çalışma vizesini almak için yapılması gerekenleri öğrenebilir miyim? Amerika çalışma vizesi konusunda hizmet veriyor musunuz? Araştırmalarım sırasında sizin sitenizle karşılaştım ve çok derin açıklamalara rast geldim. Bu süreçte sizden danışmanlık almak istiyorum. Bana nasıl destek olabilirsiniz? Konu hakkında dönüşünüzü rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler. İyi çalışmalar.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 08 May 2020, 16:53

    Sayın ilgili

    Bu süreçte Vize Merkezi’ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.Sektördeki 20 yıllık tecrübemiz ile Amerika uzun süreli çalışma vizesi ve diğer tüm konularla alakalı sizlere destek vermekten memnuniyet duyarız.

    Öncelikle size Amerika uzun süreli çalışma vizesi konusunda detaylı bilgi vermek isteriz. Çalışma vizeleri geçici ve sürekli çalışma vizeleri olarak 2 gruba ayrılmaktadır. Uzun süreli talebiniz olduğu için sürekli çalışma vizeleri konusunda detaylara göz atalım. Uzun süreli çalışma vizeleri E1 Amerika ticaretçi vizesi ve E2 Amerika yatırımcı vizesi olarak kendi içinde de ikiye ayrılmaktadır.

    E1 Amerika ticaretçi vizesi herhangi bir alanda ticaret yapmak istediğinizde başvuruda bulunmanız gereken bir vize turudur. E1 vizesine başvuruda bulunmak için Amerika’nın belirlediği ticaret anlaşmasına sahip ülkelerden birinin vatandaşı olmanız gerekmektedir. Türkiye bu ülkeler arasında olduğu için Amerika ile karşılıklı ticaret yapabilir ve bundan dolayı vize başvurusunda bulunabilirsiniz. Burada dikkat edilmesi gereken husus hizmetin ya da malın büyük bir çoğunluğunun ya da tamamının Türkiye’den çıkması gerekir. Başka bir ülkede üretilen malın ticareti yapılamamaktadır. E1 Amerika ticaretçi vizesi başvurusunda bulunmanız için yapılan ticaretin kanıtlanmasıdır. Yani öncelikle ticaretin başlamış olması gerekmektedir.

    E2 Amerika yatırımcı vizesi ise diğer uzun sureli çalışma vizesi türüdür. Eğer Amerika’da bir yatırım yapacaksanız, iş yeri açacak ya da mevcutta faaliyet gösteren herhangi bir firmaya ortak olacaksanız E2 vizesi için başvuruda bulunabilirsiniz. Yani yeni bir firma açmanızın yanı sıra mevcuttaki bir firmaya da ortak olabilirsiniz. Vize başvurusunda bulunurken mevcutta yatırım yaptıysanız bu belgeleri eğer henüz plan aşamasında olan bir firma söz konusuysa bu planınızı beyan etmelisiniz.

    Amerika çalışma vizesi detayları ;

    Çalışma vizesi çok detaylı bir konu olmakla birlikte durumunuza bağlı olarak analiz edilmesi gereken bir vize türüdür. Bu yüzden öncelikle yukarıda iletmiş olduğumuz bilgiler ışığında yapmak istediğiniz vize türüne karar vermeniz gerekmektedir. Her iki durumda da dikkat etmeniz gereken kısım kar elde eden ya da edecek olan bir firma olmanızdır. Bundan dolayı 5 yıllık kar zarar durumunuzu gösterir iş planının beyan edilmesi gerekmektedir.

    Vize Merkezi olarak sizlere çalışma vizesi başvurusu yapmadan önce bir turist vizesi başvurusuyla Amerika’ya giderek fizibilite çalışması yapmanızı öneririz. Oraya giderek Pazar araştırması yapıp ne gibi bir ticaret ya da yatırım yapabileceğinize karar vermeniz daha doğru olacaktır. Bu sekilde yatırımınızı riske atmamış olur daha sağlam adımlarla vize sürecine başlayabilirsiniz.

    Amerika çalışma vizesi konusunda daha detaylı görüşmek ve durumunuza net karar vermek adına danışmanlık almanız için ofisimizi ziyaret etmenizi ya da 0212 970 05 02 numaralı telefondan ulke uzmanlarımız ile görüşmenizi rica ederiz.

    Vize Merkezi

    Eda Baş

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 15 Oca 2020, 23:06

    Merhaba;

    20 yılı aşkın tecrübesi ve uzman kadrosuyla 117 ülkeye vize alma konusunda bilgi ve birikime sahip Vize Merkezi olarak sizlere destek vermekten mutluluk duyacağımızı iletmek isteriz.
    Amerika’da çalışmak ve yaşamak isteyen kişilerin çalışma durumlarına, mesleklerine, kişisel özelliklerine bağlı olarak kendisine uygun bir çalışma vizesi başvurusunda bulunması gerekmektedir. Çalışma vizesi Amerika için 2 türde olur. Birincisi geçici çalışma vizesi, ikincisi de sürekli çalışma vizesidir.

    Öncelikle sizin durumunuza bakıldığında henüz öğrenci statüsünde olduğunuz için öncelikle mezuniyetiniz, sonrasında da geçici çalışma vizelerinden birine başvuruda bulunacaksanız Amerika’da çalışmak için gideceğiniz firma ya da hastaneyi bulmanız gerekmektedir. Eğer sürekli çalışma vizesi başvurusunda bulunmayı düşünüyorsanız ise bir iş planı hazırlanması gerekir. Bu adımlar geçildikten sonra durumunuza bağlı olarak gerekli evrakları hazırlayarak başvuru sürecine geçebilirsiniz.

    Belirttiğiniz dil sertifikası ya da yeşil pasaportunuzun olması vize başvuru sürecinde net bir karar aşaması olmamakla birlikte İngilizce biliyor olmanız çalışmanız için gerekli bir durum olduğundan olumlu katkı sağlayabilir tabi ki. Fakat belirttiğimiz gibi bu karar verilmesinde etki sağlayacak etkenler değildir. Çalışma vizesi Amerika başvurularınız konsolosluk tarafından değerlendirilerek sonuçlandırılır. Bu kararı etkileyecek en önemli faktörlerden biri başvuru nedeninize bağlı olarak hazırlanacak evrakların talebiniz ile doğru orantıda olmasıdır. Diğer önemli faktör ise vize randevunuzda kendinizi doğru ifade etmeniz ve gidiş amacınızı net bir şekilde anlatmanızdır.

    Amerika çalışma vizesi 2020 detayları;

    Yukarıda da belirttiğimiz gibi 2 tür çalışma vizesi bulunmaktadır. Eğer bir şirkette ya da hastanede çalışacaksanız geçici çalışma vizesi, eğer yatırım amaçlı kendi işinizi kurarak gitmek isterseniz sürekli çalışma vizesi başvurusunda bulunmalısınız. Her iki vize türü için de kendine özel detaylı evrak listesi bulunmaktadır. Genel olarak bahsedecek olursak; geçici çalışma vizesi için şahsi evrakların yanı sıra sizi davet eden ve kabul gördüğünüz firmaya ait bazı evraklar vardır.
    Sürekli çalışma vizesi kendi içinde de yatırım ve ticaret olarak 2’ye ayrılmaktadır.Yatırım yoluyla vize talebiniz olacak ise hali hazırda yapmış olduğunuzu ya da bu süreçte olduğunuzu gösterir belgeleri beyan etmek gerekir. Bu belgeler arasında iş sözleşmeleri , kontratlar , faturalar , banka dökümleri , Amerika’da yatırımı kanıtlar her türlü belgeler olmalıdır.Ticaret yoluyla sürekli vize talebiniz olacaksa da ; çok uluslu şirketlerde, ticari aktivitelerin esas olarak anlaşmalı ülke ile Amerika arasında olduğunu gösterir belgeler olmalıdır.Bu belgeler ise ; Satış faturaları, satın alım faturaları, banka hesap özetleri, nakliye makbuzları (U.S. Bill of Lading), gümrükleme, depo makbuzları, sözleşmeler ve ticaretin devamlılığını kanıtlar diğer her türlü belgedir. Bu arada hatırlatmak isteriz ki ; yapılan uluslararası ticaretin en az %50’si Amerika ile anlaşmalı ülke arasında olmalıdır

    Amerika çalışma vizesi 2020 konusunda daha detaylı bilgi almak ve durumunuza göre doğru bir yol planı çizmek için 0212 970 05 02 numaralı telefondan Vize Merkezi ülke uzmanlarımız ile görüşmenizi öneririz. Vize başvuru sürecinin ve evrakların uzman bir göz tarafından kontrol edilmesi başvuruda herhangi bir sorun yasamamanız için önemli olacaktır.

    Saygılarımızla

    Vize Merkezi

    Eda Baş

    Amerika çalışma vizesi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Y. ÇANKAYA 15 Tem 2020, 15:29

    İyi günler. Üniversiteden yeni mezun oldum. Amerika’da çalışmak ve yaşamak istiyorum. Makine mühendisliği mezunuyum. Türkiye’de hiç çalışmadım. Sadece okuldan dolayı staj dönemi olmuştu. Çalışma hayatıma Amerika’da başlamak istiyorum. Amerika çalışma vizesi konusunda destek veriyor musunuz? Bu konuda birçok firmayla görüştüm ama çok güven duyamadım açıkçası. O yüzden sizin gibi uzun zamandır sektörde olan bir firma ile çalışmak istiyorum. Yardımcı olursanız ve dönüş yaparsanız sevinirim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 15 Tem 2020, 15:30

    Merhaba 

    Amerika çalışma vizesi 2020 konusunda Vize Merkezi olarak hizmet vermekteyiz. Fakat yazınızda anlaşma yaptığınız bir kurum olup olmadığı anlaşılamamaktadır. O yüzden daha detaylı görüşmek ve Amerika’da çalışma vizesi konusunda nasıl bir yol izleyeceğimizi net olarak analiz etmek için 0212 970 05 02 ‘den ülke uzmanlarımıza ulaşmanızı ve durumunuzu net olarak iletmenizi rica ederiz.

    Çalışma vizesi Amerika ile ilgili genel bilgi verecek olursak danışmanlık hizmetimiz sadece vize başvurusu aşamasında olmaktadır. Amerika’da iş bulma konusunda hizmet vermemekteyiz. Öncelikle sizin Amerika’da bir şirket ile anlaşma yapmanız gerekmektedir. İş anlaşması ve I-797 onayı geldikten sonra Amerika’da çalışma vizesi için başvuru sürecinizi başlatabilirsiniz.

    Genel olarak çalışma vizesi Amerika için eğer kişi Türkiye’de çalışıyor ise Türkiye’deki firmadan çalışma belgeleri de istenmektedir. Maaş bordrosu, imza sirküleri, Sgk dökümleri gibi kişini çalışma evrakları da dosyaya eklenmelidir. Fakat siz hiç çalışmadığınızı ilettiğiniz için sadece kişisel evraklar olan banka hesap dökümleri, pasaportunuz, biyometrik fotoğraf, nüfus cüzdanı gibi belgeleri hazırlamanız yeterli olacaktır.

    Sizin için önemli olan kısım Amerika’daki şirketten gelecek evrakların doğru bir şekilde size ulaşmasıdır. Evraklarınız geldikten sonra bizimle irtibata geçerseniz Amerika çalışma vizesi 2020 konusunda ülke uzmanlarımız başvurunuzun her aşamasında sizlere destek olacaktır. Sektördeki 20 yıllık tecrübesiyle sizlere hizmet veren Vize Merkezi alanında uzman bir kadro ile çalışmaktadır. Her ülke ve konuyla alakalı uzman çalışanlarımız olduğu için danışan misafirlerimizin durumları bireysel olarak analiz edilerek bir yol planı çizilir. Başvurularının doğru bir şekilde tamamlanması için de maksimum seviyede özen gösterilir.

    Saygılarımızla.

    Vize Merkezi

    Eda Baş

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp