• Bulgaristan vizesi Ankara
    e. savaş, 18 Mar 2022, 14:48

    Merhaba, Sizlere birkaç sorum olacaktı eğer yardımlarınız dokunursa çok sevinirim. Ben okul için 2 yıldır Ankara’da yaşıyorum fakat Bulgaristan’a arkadaşımın yanına gitmek istiyorum ev arkadaşım ile beraber. Ama ikimizin ikamet adresleri farklı şehirlerde Ankara’ya bağlı değil İstanbul’a bağlı olduğumuzu öğrendik bölge ayrımına göre. Bulgaristan vizesi Ankara başvurusu mu yapalım? Bu konuda sıkıntı olur mu bizler İstanbul’a açıkçası bir başvuru için gitmek istemeyiz. Nasıl ilerleyeceğiz? Hangisi daha doğru olur sizce? Şahsen gitmek gerekir mi ya da parmak izi gerekli mi? Gereken evraklar ve süreç konusunda ne yapmamız lazım? Sizlerden dönüş rica edeceğim. Teşekkürler iyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan vizesi İstanbul
    d. sükran, 18 Mar 2022, 10:24

    Merhabalar, Bulgaristan için birçok sorum olacak desteğinizi rica edeceğim. İstanbul’da çalışıyorum ortalama 8 yıldır ama ikamet adresim farklı bir şehirde öncelikle Bulgaristan için bölge ayrımı var diye biliyorum. Ama bu işlem için ikamet adresimi İstanbul’a taşımam gerekir mi? Bulgaristan vizesi İstanbul başvurusunda bulunmam doğru olur mu? Bulgaristan’da üniversite arkadaşımın yanında konaklayacağım sadece hafta sonu 2-3 gün kalacağım bunun için illaki davetiye istemem şart mıdır? Yoksa turist vizesi başvurusunda da bulunabilir miyim? Hangi vizeye başvuru yapacaksam gereken evraklar ve süreç nedir? Bu arada son olarak yeni işe başladım daha doğrusu iş değiştirdim 2 aydır farklı yeni bir firmada çalışmam görünmekte. Bu sorun olur mu? Ama yeterli banka hesabı sunabilirim. Geri dönüşlerinizi rica edeceğim ona göre işlemlere başlamak isterim. Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan vize şartları
    e. kandemir, 17 Mar 2022, 10:12

    Merhaba, Bulgaristan için sizlere birkaç sorum olacak. Bulgaristan’a gideceğiz yıllık iznimde eşim ve çocuklarım ile yakın askerlik arkadaşım eş durumundan ötürü yaklaşık 1 senedir Bulgaristan’da yaşamaya başladı ve aynı zamanda orada şirket kurdu. Bizi bir süre misafir etmek istiyorlar nasıl ilerleyeceğiz? Bulgaristan vize şartları nedir? Davetiye göndermesi gerekir mi? Davetiye olmazsa en fazla ne kadar kalabiliriz? En az 20 gün kadar kalacağız tahmini olarak nasıl başvuru yapacağız? Çocuklarımız küçük ve İstanbul dışında ikamet etmekteyiz. İkamet fark etmeksizin halledebilir miyiz başvuruyu? Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan vize fiyatları
    e. arapsaçı, 15 Mar 2022, 13:04

    Selamlar, Kurumsal firmada asistan olarak çalışmaktayım. Birkaç soru danışmam gerekecek. Beş çalışanımızı Bulgaristan’a göndereceğiz ticari olarak ama kişilerin ilk vizesi Ticari davetiyeleri sözleşme imzaladığımız firmadan tarafımıza ulaşmak üzere. Bu beş çalışanımız için sizden Bulgaristan vize fiyatları konusunda bilgi istiyorum. Ücret nedir? Vize başvurusu için gerekenler, sonuçlanma süresini de öğrenmek istiyoruz. Beş kişi için herhangi bir indirim ve avantaj sağlayabilir miyiz? Bizim için yapabileceğiniz indirim olabilir mi? Sayfanıza Google aramadan ulaştım yorumlarınız ve şirket politikanızı çok beğendim. Yardımlarınızı rica edeceğim. Teşekkür ederim. Kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan vizesi kaç para
    a. pervane, 11 Mar 2022, 15:21

    Merhaba, Bulgaristan için sizlerden birkaç bilgi rica edeceğiz. Ücret ve süreç hakkında detaylı aktarırsanız sevinirim. Eşim ve ben emekliyiz ve Bulgaristan’a yolculuk planlamaktayız eşimin yakın bir arkadaşı orada ve kızının düğünü var 2 gün kalıp döneceğiz aksilik çıkmazsa şayet. Şimdi tüm bu başvurular ve süreç için Bulgaristan vizesi kaç para? Bize Bulgaristan’a gidip gelmek ne kadar tutar tahmini? Ve gidersek şayet aracımızla gideceğiz neler gerekir? Araç için ve başvuru için? Bildirirseniz hemen başvuru için işlemleri başlatabiliriz. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan vizesi için gerekli evraklar
    e. gül, 11 Mar 2022, 10:17

    Merhaba, Bulgaristan için sizlere birkaç sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim. Bulgaristan’a kayak için gideceğiz arkadaş grubumuz ile. Mart ayının sonunda rezerve ettirdik ve ödemelerimizi yakın zamanda yapacağız. Tur aldığımız için vize dahil zannediyorduk ama değilmiş. Vize almamız gerekli. Toplamda 6 kişiyiz ve her birimiz için vize başvurusu hizmeti sizlerden almak istiyoruz. Bulgaristan vizesi için gerekli evraklar nelerdir? Gerekli evrakların dışında şahsen gitmemiz gerekir mi? Parmak izi ya da fotoğraf için? Bize süreç hakkında detayları aktarır mısınız? Teşekkür ederiz. kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan turistik vize için otel zorunlu mu?
    s. yonca, 04 Mar 2022, 16:24

    Merhabalar, yaklaşık 8 yıl önce Bulgaristan’da üniversiteden mezun olduk yakın arkadaşıma ziyarete gideceğiz ve vizeye başvuru yapmak istiyoruz. Arkadaşımızın evinde kalacağız. Ama sınırda bizden otel rezervasyonu isterler mi? Emin olamadık Bulgaristan turistik vize için otel zorunlu mu? Bunu nasıl çözebiliriz böyle bir durum varsa eğer? Ve eğer vize onaylanır ve biz seyahat edersek sınırdan geçerken aşı durumu zorunlu mudur? Ayrıca PCR vs şart mıdır? Nasıl ilerlemek gereklidir? Konu ile alakalı süreç ve gerekli evraklar nedir? Bize yardımcı olur musunuz? Dönüşlerinizi rica edeceğiz. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan vizesi 2022 yılında açık mı
    a. recai, 15 Şub 2022, 13:01

    Merhaba sayın yetkili, Geçtiğimiz yıllarda Pandemi öncesi de birçok defa Bulgaristan’a seyahatim oldu. Orada aynı sektörde çalıştığım yakın arkadaşım var bana her defasında davetiye gönderdi. Hem ziyaret amacıyla aynı zamanda işle alakalı ufak tefek araştırmalarımda oluyor. Şimdi yeniden gitmeyi planlıyorum Bulgaristan vizesi 2022 yılında açık mı? Zaten 5 gün kadar işim var hatta bir hafta diyebiliriz. Aynı şekilde hızlı mı sonuçlanıyor? Gereken evrak ve ücret konusunda yardımlarınızı rica edeceğim. Son olarak araç için neler gereklidir ve aşı zorunluluğu var mıdır? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan vizesi reddi 2022
    s. erkmen, 14 Şub 2022, 17:32

    Merhabalar, Bulgaristan için bir seyahat planım vardı başvuru yaptım ama yaklaşık 4 ay öncesinde başvurum ret oldu. Sebep gidip geri dönmeme durumundan diye belirtilmiş. Fakat ben burada çalışan biriyim daha yeni mezun oldum dolayısıyla iş deneyimim yok fakat öğrencilik senelerimden ufak bir adli sicil kaydım oluşmuştu ama bunu etkisi olabilir mi sizce? İtiraz etmedim ama tekrardan başvuru yapmayı planlıyorum sizce tekrardan ret alır mıyım? Bulgaristan vizesi reddi 2022 yılında tekrardan bu durumu yaşamak istemiyorum açıkçası. Ne sunmam gerekir? Gereken evrakları ve süreç konusunda bana yardımcı olmanızı rica edeceğim. Teşekkürler, İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan vizesi kaç para 2022
    a. gençtürk, 12 Şub 2022, 14:00

    Sayın yetkili merhabalar, Bulgaristan ve Bulgaristan dışında Türk vatandaşlarına vizesi birkaç ülkeye seyahat etmek istiyorum. İlk olarak kendi aracım ile Bulgaristan’dan geçip birkaç gün konaklayıp sonrasında bana vize olmayan ülkelere turistik gezi yapmak istiyorum. Belli bütçe ayırdım sizden de açıkçası ayrıntılı bilgi istemekteyim ücret konusunda bana nasıl yardımcı olabilirsiniz? Bulgaristan vizesi kaç para 2022 yılı için değişikli oldu mu? Aslında geçen yıl yapmayı planlıyordum fakat Pandemiden ötürü erteledim ve sağlık sorunlarım yüzünden nisan ayında yapmak istediğim seyahatim için bana gereken evraklar ve ücret konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür eder, İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan vizesi kaç günde çıkar 2022
    e. aksoy, 12 Şub 2022, 12:41

    Selamlar, Avrupa’ya kısa süreliğine bir seyahat etmeyi planlamaktayım. Ama kısıtlı bir sürem olacağı için uzamasını istemiyorum. En hızlı nasıl alabilirim? Bulgaristan vizesi kaç günde çıkar 2022 yılı için ne gibi değişiklikler oldu? Süre bakımından uzun sürmemesi için nasıl hızlandırabiliriz? Bu konuda özellikle yardımcı olma şansınız var mıdır? Bulgaristan’a 4 sene önce kısa bir seyahatim olmuştu ama Schengen vizem ile giriş yapmıştım. Almanya seyahatim dönüşünde sorun olmadan giriş yapmıştım. Sizce direk Schengen mi başvurusu yapmalıyım yoksa Bulgaristan Vizesine mi başvuru yapmalıyım? Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan vizesi nasıl alınır 2022
    t. karan, 11 Şub 2022, 13:16

    Selamlar, Bulgaristan vizesi konusunda sizlere birkaç sorum olacak. Bulgaristan’a iş amaçlı gideceğim asıl amacım hem yakın arkadaşım ile görüşmek aynı zamanda ve iş amaçlı bana davetiye göndermesi gerekir mi? Fazla kalmayacağım için ekstra gün talep etmek istemiyorum. Bulgaristan vizesi nasıl alınır 2022 yılında ne gibi bir süreç beni bekler? Şahsen gitmem gerekir mi? Gerekli belgeler, süreç nasıl işler? Kendi aracım ile seyahat edeceğim yanımda ne bulundurmalıyım? Aşı zorunluluğu ve PCR şartı var mı? Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan vize randevusu 2022
    a. kara, 10 Şub 2022, 15:47

    Merhaba, Ailem ile beraber Bulgaristan’a seyahat düşünmekteyim. Nisan ayının ilk haftası planlamaktayım büyük ihtimal. Fakat şöyle bir durum var ben Konsolosluk sitesine girdiğimde randevu al kısmını bulamıyorum yani şunu sormak istiyorum size yanıtlarsanız çok memnun kalırım. Randevu almadan mı gitmemiz gerekir? Tüm dosyayı hazırlayıp randevumuz olmazsa geri gönderilir miyiz? Bulgaristan vize randevusu 2022 nasıl alınır? Gerekli evraklar ve süreç nedir? Yanılmıyorsam şahsen de gitmemiz gerekli eşim ve kızım ile beraber gideceğiz. Tüm konular hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim nasıl ilerlememiz konusunda sizlerden destek rica ediyorum. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan vize başvurusu 2022
    ö. kemik, 09 Şub 2022, 14:36

    Merhaba, Bulgaristan için başvuru düşüyoruz üç arkadaşız. Bulgaristan vize başvurusu 2022 için neler gereklidir? Süreç ve gerekli evraklar nedir? Bu arada bir arkadaşımız engelli ve otobüs ya da uçak tercih edemiyoruz özellikle kendi aracımız ile gideceğiz bana ait araç için başvuru esnasında neler gerekir? Bu arada başvuruya şahsen katılmıyoruz diye biliyorum ama doğru bilmiyorsam bana bildirir misiniz? Asıl amacımız aslında orada hem turistik gezi ve aynı zamanda engelli olan arkadaşımız için hastane araştırmak orada bir tanıdığımız bize yardımcı olacağını belirtti. Bu durumda asıl başvuru yapacağımız vize türü Turistik başvuru mu olmalıdır? Bu sorularımız hakkında yardımcı olursanız çok seviniriz. Teşekkür ederiz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan turistik vize 2022
    k. altun, 09 Şub 2022, 13:12

    Merhaba, Ben ev hanımıyım yaklaşık 6-7 aydır çalışmıyorum. Birkaç sene önce arkadaşımın daveti üzerine Bulgaristan’a gittim. Bu ikinci olacak ve yanımda eşim ve 3 aylık bebeğimde benimle seyahat edecekler. Bulgaristan turistik vize 2022 yılında birkaç sene öncesine göre değişiklikler oldu mu? Gereken evraklar ve süreç konusunda nasıl ilerler? Ayrıca araç için neler gerekir? Kendi aracımız ile gitmeyi planlamaktayız. Ve küçük bebeğimiz için neler gerekir? Pandemi ve zorunlu karantina ile ilgili güncellemeler nedir? Konu ile alakalı dönüşlerinizi rica edeceğim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan öğrenci vizesi 2022
    g. aras, 08 Şub 2022, 14:07

    Merhabalar, Bulgaristan’da okul araştırdım ve kayıt yaptırdım bana okul kabul yazısı geldi. Ailem ile gidip orada tüm işlemlerimi halletmek istiyorum. Daha önce 4 yıl kadar arkadaşım Sofya’da üniversitede okumuştu ve işlemler konusunda sizlerden destek almış sanırım. Bulgaristan öğrenci vizesi 2022 için neler gerekir ve süreç hakkında sizlerden bilgi aktarmanızı rica edeceğim. Gerekli evraklar ve ücret konusunda da yardımcı olursanız çok sevinirim. Ve son olarak pandemi ile neler gerekir? Aşı ya da PCR zorunluluğu var mı? Teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan vizesi için gerekli evraklar 2022
    s. zor, 08 Şub 2022, 13:56

    Merhaba, Kuzenlerim ile Bulgaristan’a seyahat etmeyi planlamaktayız. Ortalama 7-8 gün kadar şehir şehir gezip birkaç fuar ziyaretinde bulunacağız aynı zamanda. Bulgaristan vizesi için gerekli evraklar 2022 yılı için neleri getirmemiz gerekli? Toplamda 4 kişiyiz her birimiz için ayrı dosya hazırlamamız şart sanırım. Ve benim aracım ile geçeceğiz araç için hangi evraklar yanımda olmalıdır? Bu arada her birimizin daha önce İngiltere ve geçerli Amerika Vizeleri de var bu olumlu olarak sonuçlanmasını tetikler mi? Pandemi ile alakalı son güncellemeler nelerdir? Nelere dikkat etmemiz gerekir? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan vize fiyatları 2022
    i. gökpınar, 07 Şub 2022, 16:13

    Merhaba, Ben bir kurumsal bir firmadan yazıyorum aslında biraz fiyat araştırması yapmaktayım. Yaz başı yada mayıs ayının ortası gibi motivasyon için Bulgaristan’a çalışanlarımızı grup şeklinde göndereceğiz yani göndermeyi planlamaktayız. Geçen yıllarda da benzer bir seyahat planlamıştık bize yardımcı olan kurumlar olmuştu sizden de bilgi rica edeceğim. Bulgaristan vize fiyatları 2022 nedir? Harç ücretleri, Dosya bedeli ve ek bedeller konusunda sizlerden bilgi rica edeceğim. 40 kişi üzerinde çalışanımızı göndermek istemekteyiz. Ve ayrıca sınırdan geçerken aşı veya PCR durumunu iletir misiniz? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan transit vize 2022
    y. öncü, 07 Şub 2022, 15:56

    Merhabalar, Kuzey Makedonya’da bir şirketim kuruldu. Ve daha önce birçok defa bir gidiş bir dönüş olması kaydı ile birçok defa vize almıştım. Ama şimdi şirket kurdum ve oturumum var oturum kartımı da dosya da sunup uzun süreli bir vize talep etmek istiyorum. Çünkü yıl içerisinde birçok defa araç ile geçişim olacak Bulgaristan üzerinden. Bulgaristan transit vize 2022 için şartlar değişti mi? Gerekli tüm evraklar ve süreç nedir? Benimle beraber eşim de seyahat edecek ona da uzun süreli çıkma durumu var mıdır? Bana dönüş yaparsanız çok sevinirim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan vize ücreti 2022
    a. doğan, 04 Şub 2022, 14:50

    Merhabalar, Bulgaristan’a ailecek seyahat edeceğiz. Davetiye gelecek her birimiz için orada damadımız var ve eşi doğum yapacak yaklaşık 1 aya yakın orada kalmayı planlamaktayız. Bir kızımız var ama 18 yaşından küçük onun için harç ücreti var mı? Bulgaristan vize ücreti 2022 ne kadardır? 4 kişi bize toplam bedeli nedir? Bulgaristan konsolosluğu şahsen kısa süreli vizelerde kabul etmiyormuş Başvuru merkezi veya danışmanlık firması ile çalışman durumundaymışız doğru mudur? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan vize 2022
    i. günkök, 03 Şub 2022, 16:42

    Merhaba, Bulgaristan için size birkaç detaylı sorum olacaktı. Bulgaristan vize 2022 için süreç nedir? Kız arkadaşım ile Bulgaristan’a gitmek istiyoruz. Aslında birçok balkan ülkesi gezmeyi planlamaktayız fakat ilk durak olarak Bulgaristan’dan başlamak istiyoruz. 4 gün kadar Bulgaristan’da kalıp sonrasında Türklere vize olmayan diğer balkan ülkelerine çıkmak ve gezmek istiyoruz. Ve aracımız ile seyahat edeceğiz karavanımız olacak onun içinde ayrıca belge ve evrak gerekir mi? Karavan bana ait şahsımın üzerine kayıtlı kız arkadaşım da beninle seyahat edeceği için onunda ehliyetini başvuru da benimki ile beraber sunmamız gerekir mi? Bana tüm bu sorularım hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan vizesi 2022
    ş. özlü, 01 Şub 2022, 16:28

    Merhabalar, sizlerden birkaç konuda destek rica edeceğim. Bulgaristan’a seyahat etmeyi planlıyorum. Daha önce iki defa gittim ama pandemiden daha önceydi gereken evraklar ve süreci net olarak hatırlayamamaktayım. Bulgaristan vizesi 2022 senesi için değişiklikler oldu mu? Ücretler ve prosedür konusunda nasıl ilerleyeceğiz? Gerekli tüm evraklar ve süreç konusunda bilgi aktarmanızı rica edeceğim. Son olarak Karantina ve aşı konusunda belli zorunluluklar ve gerekli durumlar nelerdir? Geri dönüş rica edeceğim sizlerden. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Resmi Ziyaret Vizesi nasıl alınıyor?
    a. gider, 28 Oca 2022, 12:14

    Merhabalar, devlet kurumunda çalışmaktayım uzun yıllardır. Eğitim amaçlı aynı zamanda konferansa katılacağım. Resmi mercilerden kabul yazım daha yeni ulaştı tarafıma. İki hafta sonrasında 1 ay kadar kalmak suretiyle Bulgaristan’da olmam gerekli. Bulgaristan Resmi Ziyaret Vizesi nasıl alınıyor? Süreçler ve gerekli evraklar konusunda sizden destek rica edeceğim. Daha önce hiç yurt dışına çıkmadım ret durumum olabilir diye düşünüyorum bu olumsuz algılanabilir mi emin de değilim? Beni bu konularda aydınlatır mısınız? Sizlerden geri dönüş rica edeceğim. Teşekkür ederim. İyi Çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Şoför Vizesi nasıl alınır?
    h. kırmacı, 27 Oca 2022, 13:06

    Selamlar, Ben bir kurumsal bir firmada çalışmaktayım. Bulgaristan’a ve Türklere vizesi olan ülkelere Tır ile nakliyat yapacağım. Aslında şuan sadece ülke içerisinde taşımacılık yapmaktayım. Ama beni Yurt dışına da göndermek istediler. Benim araştırmamı özellikle istediler. Bulgaristan Şoför Vizesi nasıl alınır? Gerekli tüm evraklar ve süreç nasıl ilerler? Kaç günde sonuçlanır? Ekstra şirketten temin edeceğim hangi evraklar olacak? Bana yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim sizlerden dönüş beklemekteyim. İyi Çalışmalar. Kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çalışmayanlar için Bulgaristan Ziyaret Vizesi
    a. zorbalı, 19 Oca 2022, 13:23

    Selamlar, Uzun zamandır çalışma hayatında değilim bir hastalık geçirdim ve sakatlık durumum olduğu için açıkçası sabit bir işe sahip değilim. Serbest olarak çalışmaktayım ve paramı bir şekilde sağlamaktayım. Arkadaşım davetiye gönderecek. Çalışmayanlar için Bulgaristan Ziyaret Vizesi başvurusunda bulunabilirler mi? Nasıl bir süreç beni bekler? Gereken tüm evraklar ve sonuçlanma süresi nedir? İki doz tam aşım var bunun dışında vizem olumlu sonuçlanır da sınırdan girerken nelere dikkat etmem gerekir? Bana tüm detayları iletirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Transit Vize ile Avrupa’ya Seyahat edilir mi?
    ü. şanlı, 19 Oca 2022, 11:02

    Merhabalar, Ukrayna’ya seyahat edeceğim mart ayında ve oradan birçok Avrupa ülkesine çıkıp gezmek istiyoruz yakın arkadaşım ile. Bulgaristan Transit Vize ile Avrupa’ya Seyahat edilir mi? Kendi aracım ile yaklaşık 15-20 gün kadar planım var bu konuda nasıl bir vize türü olması şart? Araştırdığıma göre Transit Vize ile seyahat ediliyormuş ama emin olamadım sizlere danışmak istedim. Konu ile alakalı yardımlarınızı rica edeceğim. Gerekli evraklar ve süreç aynı zamanda araç için hangi belgeler yanımda olmalı? Geri dönüşlerinizi beklemekteyim. Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kadıköy Bulgaristan vizesi
    c. barak, 17 Kas 2021, 17:11

    14 yaşında oğlum ile birlikte turistik vizeye ihtiyacımız var internette Kadıköy Bulgaristan vizesi ile araştırma yapınca sizin firmanız ile karşılaştım oğlum tarafından hazırlamam gereken belge ve ücretler hakkında bilgi verir misiniz? evrakları size elden mi teslim etmeliyim, çalışıyorum ofisinize getirmem zor olabilir.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vize İşlemleri Kadıköy
    d. beyaz gün, 17 Kas 2021, 16:05

    İyi çalışmalar, Fransa vize başvurumu daha önce kendim yaptım ancak süreç beni çok yordu bu sefer farklı bir vizeye başvuruda bulunacağım Bulgaristan Vize İşlemleri Kadıköy de oturduğum için sizin tarafınızdan gerçekleşmesi halinde benden isteyeceğiniz belgeler nelerdir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Transit Vize ile Bulgaristan
    a. ufuk, 12 Kas 2021, 15:11

    Merhabalar, Önümüzdeki ay Aracım ile Ukrayna’ya gideceğim. Pandemi öncesi araç satın alıp Türkiye’ye dönmüştüm sınırlar kapandı bir türlü gidemedim. Aralık ayında aracımın bakımı ve işlemleri için benim iki haftalık bir seyahatim olacak Ukrayna’ya. Transit Vize ile Bulgaristan üzerinden geçeceğim. Daha önce Schengen vizem ile Bulgaristan’dan geçmiştim ama şuan bu süreyi beklemek istemiyorum. Direk Bulgaristan Vizesi ile geçiş yapmak bana cazip geliyor açıkçası. Gerekli evraklar ve dikkat etmem gereken huşular konusunda bana nasıl yardımcı olabilirsiniz? Geri dönüş sağlarsanız çok sevinirim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Transit Vize İle Bulgaristan’dan geçiş
    a. elibol, 11 Kas 2021, 13:09

    Merhaba, eşim Kuzey Makedonya doğumlu ve yaklaşık 1 senedir evliyiz. Daha önce uçak ile Kuzey Makedonya’ya gitmiştim. Evliliğimiz hem Türkiye’de hem de Kuzey Makedonya’da tanıtıldı. Ben uzun bir süre almak istiyorum. Bu sebepten ötürü talep etme şansım olur mu? Transit Vize İle Bulgaristan’dan geçiş sağlayabilir miyim rahatça? Ayrıca burada iş yerim var orada bir firma kurmak istiyorum. Aslında bu sebeple de gitmek istiyorum. Hem eşimin ailesine ziyaret hem de ticari olarak aslında araştırma amacıyla gitmek istiyorum. Bana gereken evrakları ve kaç günde sonuçlanır aktarır mısınız? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Bulgaristan için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp