• Bulgaristan Vize Randevu 2020
    D. Giray, 28 Mar 2019, 12:26

    İki öğretmen arkadaş haziranda Bulgaristan’a seyahat etmek istiyoruz. Vize başvurularında gerekli evraklar nedir? Vize ücreti için ne kadar ödeyeceğiz? Bulgaristan vizesi sizin aracılığınız ile almak istesek randevu nasıl alabilirz. direk gelebilirmiyiz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vizesi Nasıl Alınır?
    E. ÖNAL, 28 Mar 2019, 11:06

    Ben eşim ve 21 ile 14 yaşlarındaki kızlarımla birlikte 20.07.2019-26.07.2019 tarihlerinde Bulgaristan’a turistik gezi için gitmek istiyoruz. Bulgaristan vizesi nasıl alınır? İstanbul’da ikamet ediyoruz. Vize işlemleriyle ilgili bilgi vermenizi rica ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan emekli d vize
    s. yavuz, 22 Mar 2019, 14:59

    Bulgaristan da emekli oturumu almak istiyorum. Bulgaristan emekli d vize veya kartı alanlar o kartla Avrupa gezisine gidebilir mi? Eğer mümkünse kaç yıl sonra olabilir , açıklarsanız memnun olurum teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vize İşlemleri, Adana
    m. orhon, 13 Mar 2019, 16:15

    Bulgaristan vize işlemlerine başlamak istiyorum, ancak hiç bir bilgim yok internetten araştırdıkça da kafam karışıyor. İkamet yerim Adana. Başvuru formunda bilmediğim belgeler isteniyor. Lütfen yardımcı olur musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Turist Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2020
    e. kaçmaz, 13 Mar 2019, 14:35

    Bulgaristan turistik vizesi almak istiyorum. Bulgaristan konsolosluğundan bilgi alamadım başka bir şirkete gitmem gerekiyormuş galiba. Bulgaristan vize işlemleri için hangi evraklar gerekir? Bulgaristan Vize Formu'na nereden ulaşabilirim? Bulgaristan vize merkezi olarak bilgi vermenizi rica eder. Şimdiden teşekkür eder ve iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vizesi Aracı Firma
    Ö. ESİN HAKİKATLI, 04 Mar 2019, 18:09

    2ndTaekwondo Europe G1 Open Multi European Games (21-24 March 2019, Sofia | Bulgaria) bulgaristan'ta yapılacak olan Taekwondo Şampiyonasına Bulgaristan Federasyonundan Resmi Davet gelmesi koşuluyla RESMİ ZİYARET VİZESİ başvurusu yapacağım. Bulgaristan vizesi aracı firmaya ödemem gereken vize ücreti ne kadardır. ödediğim Bedelin içine dahil olan harcamalar nelerdir. Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vizesi İle Romanya
    n. diler, 05 Şub 2019, 11:13

    altı aylık romanya vizesi ile bulgaristan dan kapıda transit vize alabilirmiyim? bulgaristanda bu vize ile kaç saat konaklayabilirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Aile Birleşimi İçin Gerekli Evraklar
    M. Aslan, 19 Ara 2018, 12:30

    Eşim Bulgar vatandaşı. Ben de eşim üzerinden Bulgaristan d vizeye başvurmak istiyorum. Evlilik tanıtma işlemlerini Bulgaristan’da yaptırdık ve geldik. Burada bizden 2 tane taahhütname yapmamız gerektiğini söylediler ancak Bulgaristan'daki görevliler böyle bir belgeden bahsetmemişlerdi. Bu evraklar olmadan başvuru yapamaz mıyız?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Oturma İzni ile Avrupa
    M. Güney, 13 Ara 2018, 01:56

    Ben 89 göçmeniyim. Eşim de 78 göçmeni. Çocuklarım T.C. doğumlu ve benim gibi çifte vatandaşlıkları var. Eşim için de vatandaşlık işlemleri başlattık ve D vizesi çıktı. Oturma izni aldıktan sonra (2 ay sonra) alacağı liçna kartıyla avrupa ülkesine giriş yapabilir mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Transit Vize
    İ.Ö., 05 Eki 2018, 15:03

    Merhaba, Sırbistan'a araba ile gitmeyi planlıyoruz. Bulgaristan'dan geçeceğimiz için Bulgaristan Transit Vize mi almalıyım yoksa Bulgaristan Turistik vizesi mi almam gerekli. Biz her yaz akraba ziyaretine gidiyoruz çok girişli Bulgaristan transit vize istesek alabilir miyiz, ya da her sene başvuru yaptığımız için onlar mı veriyor çok girişliyi? Hangisini tercih etmemiz gerekir, Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan vatandaşı ile evli olanlara çok girişli vize
    A.S., 04 Eki 2018, 15:46

    Merhaba, Eşim Bulgaristan vatandaşıdır. Eş durumundan Bulgaristan vizesi alabilir miyim ? Bunun için ne kadar ücret ödemeliyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Turist Vizesi (Uzun Süreli)
    C.Ö., 03 Eki 2018, 11:37

    Bulgaristan vizesi almak istiyorum. Turistik gezi için alacağım ancak çok girişli olmasını istiyorum. Daha önce birkaç yere sordum çok girişli vize alamayacağımı söylediler. Konu ile ilgili bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vize Reddi
    İ.Y., 03 Eki 2018, 11:23

    Merhaba, Daha önce Bulgaristan vizesi için başvuru yaptım ancak red aldım. tekrar başvuru yaparsam red alma ihtimalim nedir? Bulgaristan vizesi almam için yardımcı olabilir misiniz? Bulgaristan vize ücretinde red aldığım için farklılık olur mu ?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan vize ücreti
    L.A., 02 Eki 2018, 15:23

    Merhaba, Bulgaristan vize ücreti için birçok yerle görüşmeme rağmen hepsi farklı fiyat söyledi. Bulgaristan vize ücreti ne kadardır? Bulgaristan konsolosluğuna kendim başvuru yapsam vizemi alabilir miyim ?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan acil vize hattı 0 (212) 970 05 22
    Z.Ö., 02 Eki 2018, 14:35

    Merhaba, size Bursa'dan yazıyorum. Bulgaristan'da sattığımız torna makinalarını kurmak ve fabrikayı çalışır hale getirmek için 20 kişilik ekibimizi Bulgaristan'a götürmemiz gerekmektedir. Bulgaristan Bursa ve İstanbul Konsolosluğu'na telefon ile bir türlü ulaşamadım. Bu konuda bilginiz var ise yardımcı olmanızı rica ediyorum. Bulgaristan Çalışma Bakanlığı'ndan çalışma izinlerimizi almış bulunmaktayız. Kısa sürede 90 günlük Bulgaristan montaj vizesi alabilir miyiz? Bu ekipten 6 kişiye çok acil vize alınması gerekmektedir. Bulgaristan'daki çalışma vizesi için gerekli evraklar nelerdir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Konsere Katılım için Vize Başvurusu Nasıl Yapılır?
    T. Turkan Alıcı, 21 Eyl 2018, 00:16

    Merhabalar 6 Kasımda Sofyadaki Enrique Iglesias konserine gitmek için bilet aldım. Uçak ve hotel rezervasyonumu yaptım ve ödedim. 5 kasım 2018de gidip 7 kasımda döneceğim Uçuş rotam ercan-istanbul ve istanbul sofya olarak gerçekleşecektir. Vize için ne yapmalıyım Saygılar Tuba

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vatandaşlığı Kanunu
    ş. kurt, 11 Eyl 2018, 23:16

    merhabalar ben kendim,eşim,ve iki kızım için bulgaristan çifte vatandaşlık almak istiyoruz, eşimbulgaristan doğumlu 1976 yılında doğmuş 1978 yılında türkiyeye yerleşmişler,benim babam bulgaristan 1952 doğumlu olup 1969-70 yıllarında Türkiye ye yerleşmişler ben 1975 izmir doğumlu olup İç işleri bakanlığına bağlı sahil güvenlik komutanlığı/müdürlüğünde kamu çalışanı adı altında çalışmaktayım, Bulgaristan vatandaşlığı kanunu hakkında bilgi verir misiniz.Teşekkürler iyi akşamlar

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • 1951 de göç eden annem üzerinden kızım ve ben vatandaşlık alabilir mi?
    A. A. S, 14 Ağu 2018, 09:54

    İyi günler. Annem 1951 Bulgaristan göçmeni. Bildiğim kadarıyla çocuğu olarak ben Bulgaristan vatandaşlık başvurusunda bulunabiliyorum. Annem üzerinden vatandaşlık hakkına nasıl sahip olabilirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgar Vatandaşı Eş Üzerinden Vize İşlemleri
    A. ŞEN, 28 Haz 2018, 16:13

    Merhabalar, ben T.C. ve 89 gocmeni Bulgaristan vatandaşıyım. Eşim Türk vatandaşı. Benimle Bulgaristan'a gelmesini istiyorum. bulgaristanda evliliğimizi tanıtmadık. Tanıtmadan evlilik vizesi alabilirmiyiz? tanıtmadıysak Turistik 10 gunluk vize mi olacak ? eş üzerinden vize ve ilerde evlilikten dolayı oturum alabilmem için destek verebilirmisiniz? Bulgaristan vize işlemleri için yardımcı olur musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Pasavan Başvurusu İşlemleri
    D. Alioğlu, 27 Haz 2018, 11:39

    Merhaba iyi günler Ben Bulgaristan Vatandaşıyım. Yeni çocuğum oldu ona ne vize ne de pasaport çıkartabiliyorum. Pasavan diye bir belge veriliyormuş. Bu belgeyi nasıl çıkartabilirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Eşim Bulgaristan'da Doğum Yaparsa Bebeğimiz Vatandaş Olur Mu?
    m. sait açar, 26 Haz 2018, 15:41

    Eşim Bulgaristan'da doğum yaparsa doğacak bebek Bulgaristan vatandaşlığı kazanır mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çocuk üzerinden, anne vatandaşlık alabilir mi?
    Ayşegül, 26 Haz 2018, 15:34

    17 yaşındaki oğlumun çift vatandaşlığı var. Onun üzerinden Bulgar vatandaşlığına başvurabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vatandaşlık Hakkı Kimlere Verilir?
    İ. BÖCEK, 26 Haz 2018, 15:33

    Merhaba benim dedem Bulgaristan doğumlu ve 1950 senelerinde Türkiye ‘ye göç etmişler. Dedem şuan vefat etti. Mirasçısı olarak babam dedem yerine vatandaşlık başvurusu yapabilir mi? Yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Soy Bağı Vatandaşlık Hakkı
    Ö. özyaman, 26 Haz 2018, 09:20

    Merhaba benim dedem Bulgaristan Şumlu doğumlu, 7 yaşındayken babaannesi ve kardeşiyle Bursa’ya göç etmişler. Kendisi 2013 yılında vefat etti. Annem dedem üzerinden Bulgar vatandaşlığı hakkına sahip olabilir mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vatandaşlık İşlemleri için Doğum Belgesi
    A. Zurnacı, 25 Haz 2018, 15:37

    Bulgaristan'dan 1951 yılında göç eden annem Kıymet Konyalı (Akmanova), 2012 de vefat etti. Şimdi biz çifte vatandaşlık almak istiyoruz. Annemin doğum belgesini nasıl alabiliriz?Bulgar Konsolosluğu'na dilekçe yazıp istesek olur mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vatandaşlık Hakkı Nasıl Elde Edilir?
    F. DUMRAL, 22 Haz 2018, 00:28

    Merhaba, Babam ve annem Bulgaristan doğumlu fakat ikisi de vefat etti. 1951 göçmeni ikisi de. Ben İSTANBUL'DA doğdum, bu durumda izlemem gereken yol nedir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Yatırım Yoluyla Oturum İzni
    s. patan, 21 Haz 2018, 16:47

    Merhabalar; ben Türk Vatandaşıyım ve ayrıca Bulgaristan'da yer alabilirim. Ayrıca vatandaş olunabilir mi? Türk Halkı'na vize uygulama var mıdır? Bulgaristan'da bir köyde 3 ile 10 bin Euroluk yer alsam olabilir miyim? Küçük bir işletme açsam. Yardımcı olursanız sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan'da Çifte Vatandaşlık
    S. Yanardağ, 20 Haz 2018, 17:30

    Merhaba, Anneannemin babası Bulgaristan doğumlu.Anneannem ise 1938 yılında Türkiye'de doğmuş. Anneanneme vatandaşlık alma ve onun üzerinden çocuklarının ya da bizim torunları olarak vatandaşlık alma şansımız var mıdır? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Vefat eden babanın Bulgaristan Vatandaşlık Hakkı çocuğa aktarılır mı?
    a. yelekci, 20 Haz 2018, 14:34

    Merhaba Kayınpederim Bulgaristan doğumlu olup, yasal olmayan yollardan 1945 yılında Türk sınırını geçip yaşantısına İstanbul da devam etmiştir. İstanbul'da evlenmiş çocukları olmuş ve vefat etmiştir. Kayın pederim üzerinden onun çocukları Bulgaristan Vatandaşlığı alabilirler mi? İyi Çalışmalar Ahmet yelekci

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Üzerinden Çifte Vatandaşlık
    elif, 20 Haz 2018, 13:54

    Çifte Vatandaşlık başvurusu için soy ağacından kimin Bulgaristan doğumlu olması gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Bulgaristan için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp