Bulgaristan Vize Almak İçin Gerekli Belgeler 2019

Bilgi Sayfasına Dön
  • S. Çınar 15 Nis 2019, 09:57
    Ev hanımıyım. Mersin’de yaşıyorum. Daha önce başka bir ülkeye gitmedim ve başvurum olmadı. Bulgaristan’a gitmek istiyorum, eşimle birlikte gideceğiz. Eşim giderlerimi karşılayacak. Kendisi şirket sahibi. Bulgaristan vize almak için gerekli belgeler nelerdir ? Yardımcı olabilir misiniz
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 15 Nis 2019, 09:57

    Merhabalar Sinem Hanım,

    Bulgaristan Konsolosluğu, verdiği her turistik vizeyi tek girişli maksimum 15 güne kadar kalışlı vermektedir. Sadece Ticari Vizelerde, 2. Vize itibariyle çok girişli veriliyor. Bundan ötürü her gidişinizde Turistik Vize başvurusunda bulunmanız gerekmektedir. Bulgaristan Konsolosluğu çok detaylı evrak istemediğinden daha kolay bir başvuru süreci sizi beklemektedir. Başvuruya şahsen gelmenize gerek yoktur. Gerekli evrakları bizlere yönlendirirseniz, temsilci arkadaşlarımız sizin yerinize tüm bu süreci yönetecektir. Ortalama vize süreci 5 iş günüdür.

    Bulgaristan vize almak için gerekli belgeler;  kalacağınız otelden kaşeli ve imzalı, kalacağınıza dair belge istenmektedir. Online rezervasyonlar kabul edilmemektedir. Siteden rezervasyon yapmanız ret sebeplerindendir. Eğer eşiniz size sponsor olacaksa, kendi şirketine dair de evraklar istenmektedir, tıpkı o gidecekmiş gibi. İmza Sirküleri ile şirket antetli kağıdına yazılmış sponsorluk dilekçesi ayrılmaz belgelerdir.
    Bulgaristan vize almak için gerekli diğer belgeler; pasaport, 2 adet biyometrik fotoğraf, e-devletten alacağınız tam vukuatlı nüfus kayıt örneği, ikamet belgesi, son 10 günde alınmış 3 aylık banka hesap dökümü eşiniz size sponsor olacağı için eşinize ait olmalıdır, şirket sahibi olan eşinizin ibraz edeceği vergi levhası ve imza sirküleri ile birlikte başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. 

    Detaylı bilgi için arayınız: +90 (212) 970 05 22

    Saygılarımızla,

    Bulgaristan Vize Merkezi,

    Nejla B.

    Evrim N. 

     

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • A. Öztürk 20 May 2019, 11:21

    Ben Aytül Öztürk ve eşim Aliçam Öztürk olarak, Bulgaristan'a 5 günlük bir tur tatili için vize almak adına başvuruda bulunduk.Aracı kişiye evraklarımızı 26.03.2019 tarihinde teslim ettik. Fakat o günden bugüne kadar vize başvurumuz ile ilgili herhangi olumlu ya da olumsuz bir cevap alamadık.Aracı kişi vize başvurumuzun kabul edilmediğini söylemekle birlikte red cevabı da gelmediğini söylüyor..Halbuki şimdiye dek vize başvurularımızda hiç bir sorun yaşamadık.Pasaportlarımız da aracı kişiye teslim edilmemiş..Turumuz 02.05.2019 tarihinde başlıyor ve biz henüz Konsolosluğunuzdan net bir cevap alamamış durumdayız.. Vize durumumuzla ilgili bize geri dönüş yapılmasını önemle rica ediyorum..Saygılarımla.. İyi çalışmalar..

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 20 May 2019, 11:22

    Sn. Öztürk, sorununuzla ilgili bizlerin destek olabileceği ya da yorumda bulunabileceği bir durum maalesef mevcut değil. Evraklarınızı verdiğiniz aracı kişinin nasıl bir işlem yaptığını ya da yapıp yapmadığını bilmek mümkün değil tabi, eğer dosyanızın Konsoloslukta olduğu söylenmiş ise tavsiyemiz doğrudan Konsolosluk ile irtibata geçerek vizenizin durumunu sorgulamanız.

    Bulgaristan Vize Merkezi,

    Özlem D.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • H. Sancak 13 Eyl 2019, 16:03

    1-18 yasından küçük çocuk ebeveynlerden biri ile seyahat edecekse, vize başvurusu için gene de her iki ebeveynin muvafakatı, Bulgaristan vizesi için muvafakatname gerekiyor mu? 2- Benim arabamla seyahat edeceğiz. Arabayı kardeşim kullanacak. Ben arabada olduğum halde gene de sürücü olan kardeşime vekalet vermem gerekiyor mu?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp