• Avusturya vize ücreti 2022
    K.Ş, 07 Şub 2022, 16:35

    Merhabalar, Avusturya’ya 3 çalışanımız için ticari vize ihtiyacımız olacak. Kendileri bir toplantıya katılım sağlayacak. Avusturya vize ücreti 2022 yılında ne kadar toplamda? Aynı zamanda Avusturya’ya gidecek kişiler çalışan ve ne gibi belgeler hazırlamamız gerekiyor? Aşı zorunluluğu var mı? Sizden detaylı bilgi rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya vize 2022
    V.K, 07 Şub 2022, 16:08

    Merhabalar, Avusturya’ya babam ve annem için vize almak istiyoruz. Babam emekli annem ev hanımı Ablam Avusturya’da yaşıyor. Davetiyeleri geldi 1 aylığına Avusturya’ya seyahatleri olacak Avusturya vize 2022 yılında herhangi bir değişiklik oldu mu? Vize başvurusu yaparken Emekli bankasında ne kadar bakiye göstermemiz gerekiyor? Aynı zamanda Avusturya’dan ablamdan ne gibi belgeler talep ediliyor? Babamın hazırlaması gerekenler nelerdir? Bilgi alabilir miyim? İyi günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya vizesi 2022
    Ö.Ş, 07 Şub 2022, 12:53

    Merhabalar, Avusturya’ya kızım ile beraber sene sonu tatilinde bir seyahat planlıyoruz. Avusturya vizesi 2022 yılında güncel fiyat nedir? Kızım 19 yaşında ben ise çalışanım çalışan için ne gibi belgeler hazırlamam gerekiyor? Kızım için ben sponsor olacağım kendim için hazırladığım dosyalarım yeterlimi onun içinde bir dosya hazırlamam gerekir mi? Son olarak Avusturya aşı zorunluluğu var mıdır? Bilgi rica ediyorum. Güzel çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Aile Akraba ve Arkadaş Vizesi
    S. Sungur, 23 Ara 2021, 13:02

    Merhabalar, Ben Avusturya'da yaşıyorum Avusturya vatandaşıyım Yozgat'ta yasayan babamı ziyaret amaçlı Avusturya'ya getirmek için Avusturya polisine müracaat ettim bir kaç gün içinde size bir kod vereceğiz o kodla İstanbul Konsolosluğu'ndan vize işleminizi yapacaksınız dediler. Böyle bir durumda sizin takip etme imkanınız var mı acaba? Babamın işlemler için Yozgat'tan İstanbul'a gitmesi lazım mı yoksa işlem sonuçlanınca mı gitmesi gerekiyor yoksa olası vize verilirse Ankara'ya yollanma imkanı var mi acaba bu konularda bilgi verirseniz sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya vizesi 2021
    e.d, 26 Nis 2021, 23:49

    Avusturya vizesi 2021 başvurularında her hangi bir değişiklik buluyor mu? Vize başvurumu nasıl yapabilirim. Size kısaca seyahatim hakkında bilgi vereyim. 7 günlük bir seyahat planlıyorum ilk seyahat edeceğim ülke Avusturya sonra farklı bir kaç schengen ülkesi düşünüyorum tek başıma gideceğim otel rezervasyonları sunabilirim. Nasıl başvuru yapılacağı ile ilgili bilgi verir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Vize 2021
    k. karamanogulları, 26 Nis 2021, 23:41

    İyi günler Avusturya vize 2021 yılında pandemi dolayısıyla veriyor mu kapalı olan vize başvuruları nelerdir orada yaşayan kuzenimi ziyaret edebilir miyim? Davet mektubu gönderebilir bana.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Vize ücreti 2021
    l.kayra, 26 Nis 2021, 23:30

    Merhaba, 3 yaşında kızım ile 11 yaşında oğlum, eşim ve ben seyahat planlıyoruz. Ödeyeceğimiz vize ücreti hepimiz için aynımı ücretlendirme çeşitleri nasıl olmaktadır. Daha önce vize başvurusunda bulunmadık için ilk olacak bu seyahatimiz. Avusturya vize ücreti 2021 hakkında bilgi verir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Transit Vize 2021
    k.kaan, 26 Nis 2021, 23:11

    Avusturya aktarmalı olarak farklı bir ülkeye seyahat gerçekleştireceğim. Transit vize almama gerek var mı? Bana danışmanlık hizmeti verebilir misiniz reklam ajansı sahibiyim çok vaktim olmuyor işlemleri yürütmek için. Avusturya Transit Vize 2021 yılı başvuru şartları nelerdir kısaca bilgi rica ederim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Vize Fiyatları 2021
    k.s, 26 Nis 2021, 23:00

    Avusturya vize fiyatları 2021 yılı için değişti mi? 27 yaşındayım Ankara’da çalışıyorum Turistik vize ücretlerinin içerisinde neler var?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Vizesi için Gerekli Evraklar 2021
    p.p, 26 Nis 2021, 22:52

    Kolay gelsin, Avusturya vizesi için gerekli evraklar 2021 için nelerdir detaylı olarak bilgi bulamadım her başvuru sahibi ayrı evrak mı temin edilmelidir bana gerekli evrak listesini yollayabilir misiniz? Bilgi için şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Öğrenci Vizesi 2021
    k. dönmez, 26 Nis 2021, 22:40

    Merhaba, İzmir’de yaşıyorum, Avusturya öğrenci vizesi 2021 yılı için kabul aldım davet mektubum gönderildi. İzlemem gereken yol nedir başvuru işlemini nereye yapabiliyorum danışmanlık desteğinize ihtiyacım var bana yardımcı olur musunuz? İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Turistik Vize 2021
    ela.elam, 26 Nis 2021, 22:28

    Eylül ayında festival için Avusturya’ya gideceğim. Avusturya turistik vize 2021 başvuru şartları nelerdir vize işlemlerinizi ne zaman başlatmamı önerirsiniz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Vize Başvurusu 2021
    e.ç, 26 Nis 2021, 21:42

    Merhaba, Avusturya vize başvurusu 2021 yılında nasıl yapılıyor? Detaylı bilgi bulamadım yardımcı olur musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Vize Randevusu 2021
    k.remzi, 26 Nis 2021, 21:24

    Merhaba, Avusturya vize randevusu 2021 nasıl alınıyor, yeni pasaport başvurusunda bulundum ama henüz gelmedi, eski pasaport numaram ile randevu alabiliyor muyum? Randevu için sizde hizmet alabiliyor muyum?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Vizesi Nasıl Alınır 2021
    i. saygı, 26 Nis 2021, 21:14

    Kolay gelsin. Adım İdil, Bursa’da yaşıyorum ilk defa başvuru yapacağım Avusturya vizesi nasıl alınır 2021 yılında 4 günlük bir seyahat planlıyorum erkek arkadaşım ve ben özel sektörde çalışıyoruz. Vize başvurularımızı sizin yapmanızı istiyoruz bilgi alabilir miyiz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Vizesi Kaç Günde Çıkar 2021
    k.y, 26 Nis 2021, 21:06

    Avusturya vizesi kaç günde çıkar 2021 yılı başvurularının sonuçlanma süresi nedir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Vizesi Kaç Para 2021
    c.k, 26 Nis 2021, 20:32

    Avusturya’da yer alan bir şirket ile iş toplantısı yapacağım seyahat tarihimizi ağustos olarak belirledik tarafıma henüz davet mektubu gönderilmedi haziran gibi istemiş olurum. Ticari seyahatimiz için vize başvurumda sizden yardım isteyeceğim. Ayrıca Avusturya vizesi kaç para 2021 bilgi rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Vizesi Reddi 2021
    ı.o, 26 Nis 2021, 20:15

    Merhaba, Avusturya vizesi reddi 2021 için itiraz hakkımız bulunuyor mu? Vize başvurularının sonucu neden ret olarak verilebilir nelere dikkat etmeliyiz bu konuda yardım alabilir miyim? İlk defa vize başvurusunda bulunacağım. Dikkat etmemiz gereken yerler nelerdir.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Vizesi Covid-19
    e.u, 26 Nis 2021, 19:59

    Avusturya vizesi Covid-19 sebebiyle hangi başvuru türleri kabul alıyor, pandemi dolayısı ile alınmayan vize başvuruları var mıdır? Seyahat sırasında sunmamız gereken farklı belgeler bulunuyor mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya vizesi online başvuru
    U.A, 21 Nis 2020, 13:13

    Merhabalar, Emekliyim ve önümüzdeki ay içerisinde Avusturya’ya turistik bir seyahat planlıyorum. Daha önce herhangi bir Schengen vizesi almadım ve bu konu hakkında bir bilgim yok sadece geçmişte bir Dubai vizem var. Vize işlemleri için neler yapmam gerektiğini bilmiyorum. Avusturya vizesi online başvuru olarak mı alınıyor? Vize başvurumu nereden nasıl yapabilirim? Sizden danışmanlık alma durumumda Avusturya ize işlemlerimi benim adıma siz yapabiliyor musunuz? Bilgi rica ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya yeşil pasaporta vize
    İ.S, 21 Nis 2020, 13:03

    Merhabalar, Avusturya 1 haftalık bir seyahat planlıyorum ve Yeşil pasaport sahibiyim. Duyduğuma göre Avusturya yeşil pasaporta 90 güne kadar vize istemiyor ama tam emin olamadım. Yeşil pasaport sahibi bir arkadaşım geçen sene sınır polisi tarafından ülkeye alınmamış. Sorum Avusturya yeşil pasaporta vize başvurusunda bulunmam gerekiyor mu? Vize istememe durumunda seyahat esnasında yanımda bulundurmam gereken evraklar nelerdir? Bilgi alabilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya büyükelçiliği Ankara
    M.A, 21 Nis 2020, 12:47

    Merhaba, Ankara’da ikamet etmekteyim. Emekliyim ve Avusturya’ya 2 ay sonrası gibi Turistik olarak vize başvurusu yapmak istiyorum. Avusturya Büyükelçiliği Ankara’dan vize başvurusu alıyor mu? Avusturya vize başvurusu yapmak için Ankara Büyükelçiliğinden randevu nasıl alabilirim? Vize Merkezinden danışmanlık alma durumumda vize randevumu alıyor musunuz? Avusturya vizesi Ankara’da kaç günde sonuçlanmaktadır? Bilgi alabilir miyim? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya eğitim vizesi
    M.U, 20 Nis 2020, 21:34

    Merhabalar, Avusturya Eğitim vizesine başvuru yapmak istiyorum. Araştırmalarım sonucu öğrenci vizesi almam gerektiğini öğrendim. Süreç oldukça karışık bu yüzden sizden danışmanlık almak istiyorum. Birkaç sorum olacak Avusturya eğitim vizesi D vizemi? Avusturya’da ki eğitim kurumundan hangi evrakları temin etmem gerekiyor? Aynı zamanda Avusturya vizesine başvuru yapma durumumda ne kadar sürede sonuçlanır? Bilgi alabilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya vize takip
    K.S, 20 Nis 2020, 21:07

    Merhabalar, geçen sene Avusturya’ya vize başvurum olmuştu yalnız vize başvuru esnasında Konsolosluk benden ek belge talep etmiş. Ben Avusturya vize takip yapmadığım için ne istediklerini göremedim ve vizem ret aldı. 1 buçuk ay sonra tekrar Avusturya’ya vize başvurusu yapacağım yalnız vize takibimi nereden yapacağımı bilmiyorum. Tekrar bu sebepten ötürü ret almak istemiyorum. Sorum Sizden danışmanlık alma durumumda bana ne şekilde yardımcı oluyorsunuz? Vize başvurum esnasında vize takip siz benim yerime yapıyor musunuz? Vizemi takip etmek için şahsen konsolosluğumu aramam gerekecek? Vize başvurumu ne zaman yapmam gerekir? Kaç gün içerisinde vizemin sonucu gelir? Şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Vip vize
    m.kadir, 19 Nis 2020, 19:40

    Merhaba Avusturya’ya 2 ay sonra vize başvurusu yapmak istiyorum. İlk defa vize başvurusu yapacağım ve ret olasılığımın yüksek olduğu söylendi. Avusturya vip vize işlemi diye bir işlem duydum. Vip vize başvurusu yapma durumumda bana ne gibi avantaj sağlar? Vip vize başvurusu yapmam durumunda randevumu siz mi alacaksınız? Vip vize işlemlerinde vizem kaç günde çıkar ve ekstra ücret ne kadar ödeniyor? Bilgi alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya Ekspres vize
    L.Ulu, 19 Nis 2020, 19:17

    Merhaba, Avusturya’ya ticari amaçlı seyahat etmek istiyorum. Seyahatime yaklaşık 25 gün var seyahat günüme çok az kaldı Avusturya ekspres vize diye bir vize türü gördüm. Ekspres vize başvurumun kısa sürede çıkmasını sağlar mı? İşlem süresi ekspres vizelerde kısalır mı? Aynı zamanda vizemin onaylanmasına etkisi olur mu? Son olarak Ekspres vize başvurusu yapma durumumda ne kadar ek ücret ödemem gerekir? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Serbest meslek sahibi olanlara Avusturya vizesi
    i.karan, 19 Nis 2020, 19:02

    Selamlar, Avusturya’ya turistik bir seyahatim olacak şuan bir yere bağlı olarak çalışmıyorum. Üstüme bir kaç tapu var ve 2 evden kira gelirim mevcut sorum Serbest meslek sahibi olanlara Avusturya vizesi başvurusu nasıl yapabilirim? Vize başvurumda hangi evrakları sunmam gerekir? Ne kadar sürede vizem sonuçlanır? Danışmanlık talep ediyorum. Her sitede farklı fark’lı bilgiler mevcut en açıklayıcı web sitesi Vize Merkezi sayfası olduğu için size yazıyorum. Bilgi alabilir miyim lütfen?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya vize merkezi
    m.kara, 19 Nis 2020, 18:37

    Merhabalar, İstanbul’da 2 yıldır bir şirkette satış uzmanı olarak çalışıyorum. Avusturya’ya yıllık iznimde 6 günlük bir vize başvurusu yapmayı düşünüyorum. Vize başvurum için bilgi almak adına Avusturya Konsolosluğunu aramama rağmen gün boyu meşgul ya da açmıyorlar. Bir arkadaşımdan öğrendiğime göre Avusturya vize merkezi varmış. Avusturya vize başvurumu nereden yapacağım? Ve bu süreçte bana yardımcı olabilir misiniz? Randevuyu nasıl ve nereden almam gerekir? Sizden danışmanlık almak istiyorum. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya vizesi sponsorlu
    D.varan, 19 Nis 2020, 18:04

    Merhabalar, 3 senedir çalıştığım firmadan doğum sebebi ile 6 ay önce işten ayrıldım. 6 aydır issizim ve Bebeğim ile Ablamı ziyarete Avusturya’ya gitmeyi düşünüyoruz. Eşim iş sebebi ile gelemeyecek Çalışmadığım için eşimin bana ve kızıma sponsor olması gerektiğini öğrendim. Bir kaç sorum Avusturya vizesi sponsorlu hangi durumlarda isteniyor? Sponsor olarak eşim bankada ne kadar miktar göstermesi gerekir? Kendi şahsı hesabımda bir miktar para var onu göstermeli miyim? Bilgi rica ediyorum teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya vizesi Kayseri
    M.Duman, 17 Nis 2020, 17:53

    Merhabalar, Kayseri’de ikamet etmekteyim. 3 ay sonrası gibi Avusturya’ya turistik bir seyahat düşünüyorum. Birkaç sitede araştırma yaptım ama oldukça kafam karıştı Kayseri’de Avusturya Konsolosluğu olmadığını biliyorum. Avusturya vizesi Kayseri ilinde ikamet edenler için Ankara’dan alındığını biliyorum. Yalnız başvurumu nasıl yapacağım hakkında bir fikrim yok, Vize Merkezi olarak sizin Ankara’da ofisiniz var mıdır? Sizden danışmanlık alma durumumda Ankara’ya vize başvurusu için gelmeme gerek var mı? Aynı zamanda başvurumu en geç ne zaman yapmam gerekir? Ne kadar sürede vize çıkıyor? Bilgi rica ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Avusturya için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp