Avusturya Vizesi Reddi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • ı.o 26 Nis 2021, 20:15
    Merhaba, Avusturya vizesi reddi 2021 için itiraz hakkımız bulunuyor mu? Vize başvurularının sonucu neden ret olarak verilebilir nelere dikkat etmeliyiz bu konuda yardım alabilir miyim? İlk defa vize başvurusunda bulunacağım. Dikkat etmemiz gereken yerler nelerdir.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 26 Nis 2021, 20:15

    Merhabalar, Avusturya vizesi ret olarak tarafınıza verilmesinin bazı etken sebepleri bulunmaktadır. Bu sebepler eksik evrak veya yanlış bilgi beyanında bulunmanız sebebi ile olabilecektir, ancak tek sebep bu olmayabilir. Yeni işe başlamış olmanız, sgk prim ödemenizin düzensiz olması, seyahat masraflarınız için yetersiz bütçeye sahip olmanız, konaklama gibi rezervasyonunuz geçersizliği gibi birçok sebep Avusturya Konsolosluğu tarafından olumsuz değerlendirilebilir. Avusturya vize ret olarak tarafınıza verilmemesi için birçok hususa dikkat etmelisiniz.Tüm belgeler Konsolosluğun istemiş olduğu şekilde sunulmalıdır. Güncel tarihli ve yabancı dilde tercüme edilmiş olmalıdır. Eksik evrak vermemeye dikkat etmelisiniz seyahat sağlık poliçeniz orijinal ve kaşeli sunulmalıdır. Teminatlarında eksiklik olması başlı başına vizenizin olumsuz sonuçlanmasını sağlayacaktır. Vize başvurunuzda profesyonel destek almanız tüm bu önemli huşulara özellikle dikkat edilmesini sağlayacaktır.

    Avusturya vizesi ret olarak verilmiş olan başvuru sahipleri vize sonuçlarına itiraz edebilirler. Avusturya Büyükelçiliğine başvuruda bulunabileceklerdir. Pasaportunuz tarafınıza teslim edilirken tarafınıza vize reddi kağıdıda verilecektir. Bu kağıtta yer alan maddeleri kontrol ederek hangi sebepten dolayı vize başvurunuz ret olarak verildiğini ve eğer siz bu durumda yeterli belge sunulduğunu düşünüyorsanız başvurunuzun yeniden değerlendirilmesini isteyebilirsiniz. İngilizce veya almanca dilinde hazırlanmış vize itiraz dilekçesi, pasaportunuz ve vize reddi kağıdınız ile işleminizi direk olarak Büyükelçiliğe veya ilgili elektronik posta adresine ulaştırabilirsiniz. Büyükelçilik itiraz işleminizi kabul etme veya etmeme inisiyatifine sahip olmaktadır. Değerlendirme süreleri oldukça uzun sürebilir dilerseniz yeni bir başvuru yapma hakkında sahip olmaktasınız. Avusturya vize ret dilekçeniz için bizlerden destek alabilirsiniz. Veya yeni vize başvurunuz için sizlere memnuniyetle danışmanlık hizmetleri verebileceğiz. Bu başvurunuzda daha önce sunmuş olduğunuz belgeleri revizyon ederek değerlendirme sunmanız için titizlikle çalışacağız.

    Avusturya vizesi reddi 2021 detaylı bilgi için bizleri 0212 970 05 09 telefonlardan aramanızı rica ederiz.

    Saygılarımızla.

    Avusturya vizesi reddi 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp