Avusturya Vizesi Kaç Günde Çıkar 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • k.y 26 Nis 2021, 21:06
    Avusturya vizesi kaç günde çıkar 2021 yılı başvurularının sonuçlanma süresi nedir?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 26 Nis 2021, 21:06

    Merhaba,  Avusturya ülkesine yapacağınız seyahatiniz için vize başvurunuz randevu sistemi ile kabul edilecektir. Başvuru süreleri hangi temsilcilikten ve hangi vize türüne başvuruda bulunduğunuza göre değişecektir. Kısa süreli schengen vize türlerine gerçekleştirdiğiniz vize başvurunuzda Avusturya vizesi çıkma süresi ortalama 7 ve 15 iş günü içerisinde değerlendirilmektedir. Ancak bu süre normal dönemlerde yapılan başvurular için mümkün olabilmektedir. Seyahat başlangıç süreniz ile randevu tarihi arasında en az 4 haftalık bir süre bulunmalıdır bu süreden daha az olması halinde başvuru dosyanız değerlendirmeye alınmayacaktır. Avusturya Konsolosluğu yoğun dönemlerde pasaport teslim etme süresini uzatabilmektedir. 1 ay veya daha uzun sürelerde de pasaportunuz teslim edileceği durumlar bulunmaktadır. Bu durumlar eksik evrak ile başvuru yapmanızdan kaynaklanabilir. Avusturya’ya vize kaç günde çıkar en sağlıklı cevabı başvurunuzu hangi dönemde gerçekleştireceğinizi ve hangi temsilcilikten yapacağınızı bildirmeniz halinde verebiliriz. Bazı dönemler normal günlere göre çok fazla başvuru işlemi alınmaktadır. Bu dönemler Konsoloslukların kapalı olduğu dönemler olabilmektedir.

    Avusturya vizesi çıkma süresi dini ve milli bayramlar öncesi, sömestri tatillerinde, mayıs- eylül aylarında, noel, paskalya zamanı öncesi yapılması halinde değişecektir. Bu tarihler uzun süreli tatil olabileceği için yurt dışına seyahat oldukça sık olmaktadır. Yoğunlaşarak vize başvurularında 4 haftadan fazla süren başvuru dosyaları olabilmektedir. İzmir, antalya, ankara, bursa, İstanbul, Trabzon gibi farklı başvuru merkezlerinden alınan vize başvuruların süreleri bir birinden farklı olabilecektir. Yapmanız gereken seyahat başlangıç tarihinize en az 4-5 hafta öncesinden randevunuzu oluşturmanızdır. Seyahat başlangıç tarihinize 90 gün kala vize başvurularınız kabul edilebilecektir. Avusturya’ya vize kaç günde çıkar etkileyen diğer etken sebep ise eksik evrak ile başvuru yapmanız, konsolosluğun sizden ek evrak talep etmesi olabilecektir. Tüm bu önemli huşulara ivedilikle dikkat etmelisiniz.

    Başvurunuz hakkında detaylı bilgi alabilmemiz için uzman danışmanlarımızla iletişim kurabilirsiniz. Böylelikle size Avusturya vizesi kaç günde çıkar 2021 ile sağlıklı bilgi verebileceklerdir. Bizleri osmanbey ofis telefonlarımızdan 0212 970 05 09 arayabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Avusturya vizesi kaç günde çıkar 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp