Avusturya Vizesi için Gerekli Evraklar 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • p.p 26 Nis 2021, 22:52
    Kolay gelsin, Avusturya vizesi için gerekli evraklar 2021 için nelerdir detaylı olarak bilgi bulamadım her başvuru sahibi ayrı evrak mı temin edilmelidir bana gerekli evrak listesini yollayabilir misiniz? Bilgi için şimdiden teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 26 Nis 2021, 22:52

    Merhabalar, Vize Merkezi soru hattını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Avusturya vizesi için gereken belgeler tarafınıza ayrıca elektronik posta yolu ile uzmanlarımız tarafından gönderilebilecektir. Avusturya’ya yapacağınız seyahat nedeninize ve başvurunuzun kabul edileceği vize türüne göre sunmanız gereken evrak dosyası ayrı ayrı meslek guruplarına göre belirlenmiştir. Başvuru sahibinin statüsünün çalışan, işveren, devlet memuru, doktor, avukat, çiftçi, çalışmayan, emekli ve ev hanımı olması halinde tüm statülere göre farklı evrakların sunulması istenmektedir. Ayrıca Avusturya vizesi için gerekli evraklar vize türünün schengen ve ulusal vize kategorilerinde yer alan vize türlerine göre değişecektir. Öğrenciler için erasmus, lisans programları, dil okulu ve staj için istenilen belgeler farklı içerikleri oluşturmaktadır. Turistik vize başvurularında konaklama rezervasyonu, aile ve arkadaş ziyaretlerinde davet mektubu, aile birleşimi, çalışma izni ve öğrenci vizeleri için okul kabul mektubu ve davetiye sunulması gerekecektir.

    Avusturya vizesi için gereken belgeler almanca veya İngilizce diline tercüme edilmesi gerekecektir. Tüm yabancı dil içeren belgeleri tercüme ettirmeniz Konsolosluk tarafından önemle bildirilmiştir. Başvur formunuzu İngilizce doldurabilirsiniz. Vize talep dilekçesi de Türkçe olarak kabul edilemeyecektir. Ulaşım ve konaklama rezervasyonlarınızı tercüme ettirmenize gerek olmayacaktır. Ancak Avusturya Konsolosluğu gerek görmesi halinde bu belgelerinde çevirisini sizden isteyebilir. Başvuru sırasında veya başvuru dosyanız işleme alınmasından sonra Konsolosluk sizlerden ek evrak talebinde bulunabilir veya sunduğunuz belgeyi kabul etmeyebilir. Avusturya vizesi için gerekli evraklar hazırlanırken tüm hususlara ivedilikle dikkat etmelisiniz. Vize sonucunuzu yetersiz belge sunmanız etkileyebilmektedir. Başvuru formu ve seyahat poliçesi de vize başvurularında tüm kişilerin kendi adına düzenlemesi gereken belgeleri oluşturmaktadır.

    Bizlere mesleğinizi veya güncel statünüzü bildirmeniz halinde sizlere özel olarak Avusturya vizesi için gerekli evraklar 2021 yılı için sizlere gönderebileceğiz. İstanbul Osmanbey ofis telefonlarımız olan 0 212 970 05 09 numaralardan arayabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Avusturya vizesi için gerekli evraklar 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp