Avusturya Turistik Vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • ela.elam 26 Nis 2021, 22:28
    Eylül ayında festival için Avusturya’ya gideceğim. Avusturya turistik vize 2021 başvuru şartları nelerdir vize işlemlerinizi ne zaman başlatmamı önerirsiniz.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 26 Nis 2021, 22:28

    Merhaba, Avusturya turistik vizesi başvuruları seyahat başlangıç tarihine 90 gün kala itibari ile kabul edilmektedir. Vize başvuruları seyahat tarihine 4 hafta kala kabul edilmektedir. Bu süreden daha kısa zamanlarda yapılan başvurular değerlendirilmeye alınmayabilmektedir. Katılacağınız festivale ait bilet olması halinde vize başvuru dosyanızda bu belgeyi ekleyebilirsiniz. Schengen vize türü olan turistik vize başvuru işleminizi bölge ayrılımı bulunmadan 2021 yılında Ankara ve İstanbul ofislerine ek olarak Trabzon-Gaziantep-Antalya ofislerinde de başvuruların işleme alınabilecektir.  Vize başvuru işleminiz sırasında Avusturya turistik vize ücreti ödemenizi euro para biriminde randevu gününüzde 12 yaş üzerinde olmanız halinde 110 euro olarak yapabileceksiniz. Başvuru şartları arasında yer alan en önemli belge son 10 yıl içerisinde alınmış pasaporta sahip olmalısınız. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ve ülkemizde ikamet izni bulunan yabancı vatandaşlar dış temsilcilik tarafından yetkilendirilmiş başvuru merkezleri tarafından vize başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

    Avusturya turistik vizesi başvurunuzda son 59 ay içerisinde her hangi bir schengen ülkesi vize başvurusunda alınmış parmak izi veriniz bulunmuyorsa yeni vize başvurunuzda parmak izi vermeniz için bulunmanız gerekecektir. Pandemi dolayı ile turistik vize başvuruları şuan için alınmadığından başvurunuz için beklemeniz gerekecektir. Konsolosluk tarafından duyuru paylaşılması halinde işlemleriniz randevunuz alınarak başlatılacaktır. Mesleğinize göre istenilen evrak listeleri hazırlamanız için tarafınıza yönlendirilecektir. Avusturya turistik vize ücreti gibi Konsolosluk tarafından belirlenen evrakları eksiksiz sunmanız da oldukça önemli olmaktadır. Tarafınıza vizenin onaylanabilmesi için gerekli olan tüm koşulları sağlamalı ve bunu belgeler ile ispatlamalısınız. Festival katılımı için size en uygun vize türü schengen turistik vize başvuruları olmaktadır.  Eylül ayında planladığınız bu seyahatiniz için başvuruların kabul edilmeye başlanması halinde ağustos ayının ilk haftasında randevu işlemlerinizi tamamlamış olmanız önemlidir.

    Avusturya turistik vize 2021 güncel duyurular hakkında uzmanlarımız sizlere anlık bilgiler paylaşacaklardır danışmanlık hizmetleri ve evrak listesi için bizleri tel: 0212 970 05 09 İstanbul ofis telefonlarımızdan arayarak iletişim bilgilerinizi bırakabilirsiniz.

    Avusturya turistik vize 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp