Avusturya Vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • k. karamanogulları 26 Nis 2021, 23:41
    İyi günler Avusturya vize 2021 yılında pandemi dolayısıyla veriyor mu kapalı olan vize başvuruları nelerdir orada yaşayan kuzenimi ziyaret edebilir miyim? Davet mektubu gönderebilir bana.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 26 Nis 2021, 23:41

    Merhaba, öncelikle vize merkezi soru hattını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Avusturya için vize başvurularının güncel bilgileri sayfamızda yer almaktadır. Pandemi dolayısı ile tüm vize başvuru işlemleri kabul edilmemektedir. Turizm amacı ile yapılacak seyahatler ve Avusturya’da ikamet eden aile üyeleriniz, akrabalarınız, arkadaşlarınızı kısa süreli ziyaret etmeniz için başvuruları kabul edilen bu vize türünde şuan için kabul edilmemektedir. Aynı zamanda yeşil pasaport sahibi vatandaşlar Avusturya’ya vizesiz seyahat edebildikleri için bu amacı taşıyan seyahatlerde giriş izni verilmeyecektir. Avusturya’ya vize almak isteyen Türk ve ülkemizde ikamet eden diğer yabancı ülke vatandaşları bu vize türleri hariç diğer vize türlerine geçerli koşulları sağlaması halinde vize başvuruları alınabilecektir. Turizm sektöründe çalışan işçiler, hemşireler ve sağlık çalışanları, yük taşımacılığında çalışanlar, aynı evde yaşayan Avusturya vatandaşları dikkate değer nedenler kontrol edildikten sonra vize başvurusunda bulunabileceklerdir.

    Avusturya ülkesinde yaşayan yakınlarınızı ziyaret edebilmeniz için tarafınıza davet mektubu gönderilmesi yeterlidir ancak acil olmayan durum söz konusu olmaması halinde Avusturya için vize bir sonra ki duyuruya kadar aile ve arkadaş ziyareti vize türüne başvurular alınamayacaktır. Randevu işlemleri açık olmadığı için başvuru işlemleri kabul edilmeye başlaması halinde sizler adına en uygun tarihe randevu talebinizi gerçekleştirebiliriz. Avusturya Büyükelçiliği her hangi bölge ayrımı bulunmadan Türkiye’nin birçok başvuru merkezinden vize işlemlerinizi kabul edebilecektir. Avusturya’ya vize almak için en az 90 gün geçerliliği bulunan bir pasaporta sahip olmalısınız bu süre belirtilen seyahat bitiş tarihinden itibaren hesaplanmalıdır. Aile yakınınızın size gönderdiği davetiyenin en az 90 gün güncelliğini yitirmemesine dikkat etmelisiniz. Vize başvuru işlemleri alınmaya başladığı tarihten itibaren sizlere başvuru için gerekli evrak listelerini yönlendirerek süreci hızlı bir şekilde başlatabiliriz.

    Avusturya vize 2021 aile ve arkadaş ziyareti güncel bilgiler ve danışmanlık hizmetleri için bizleri 0 212 970 05 09 arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Avusturya vize 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp