Avusturya Vize Fiyatları 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • k.s 26 Nis 2021, 23:00
    Avusturya vize fiyatları 2021 yılı için değişti mi? 27 yaşındayım Ankara’da çalışıyorum Turistik vize ücretlerinin içerisinde neler var?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 26 Nis 2021, 23:00

    Merhaba, Avusturya vize fiyatları 2020 şubat ayı itibari ile güncellenmiştir. 20 euro uygulanan vize harç cüreti fiyatları bu yılda geçerli olmaktadır. Avusturya Büyükelçiliği tarafından belirlenen ücretler, başvuru yapan kişin sahip olduğu milliyete, vize başvuru türüne ve yaş gurubuna göre değişecektir. Vize harç ücretleri 3 farklı tutarda belirlenmiş olup kısa süreli turistik vize başvuruları için koordinasyon işlem ücreti tüm başvuru sahipleri için aynı tutarda olacaktır. Vize ödemeleriniz başvuru işlemi sırasında başvuru merkezine yapılmaktadır. Avusturya vize fiyatı Nakit ve euro döviz cinsinde kabul edilecektir. Metal paralar kabul edilmeyecek olup par üstü olarak tarafınıza ödeme meta para cinsinde olabilmektedir. Başvuru sahibi 27 yaşında olduğu için vize ücreti 115 euro olmaktadır. 12 yaş üzeri başvuru sahiplerine yukarıda belirtilen ücret alınmaktadır. Diğer vize harç ücret yaş gurupları 0-6 ve 6-12 olmaktadır. Ödeyeceğiniz vize işlem bedeli euro kuru üzerinden belirlenmektedir. Diğer yaş gurupları içinde aynı olmaktadır.

    Avusturya vize fiyatları içerisinde yer alan hizmetler şahsen yapılacak olan başvurularda bulunmamaktadır. Tüm istenilen prosedürleri siz temin etmelisiniz. Başvuru formu, fotokopi, pasaport teslimi gibi hizmet istemeniz halinde ekstra ücret ödemelisiniz. Başvuru merkezileri ücretli olarak ek hizmet sunmaktadır. Vize Merkezi tarafından gerçekleştirilen vize başvurularınızda Konsolosluk tarafından turistik vize başvuruları için talep edilen tüm hizmetleri bizler tarafınıza sağlamaktayız. Evrak listeleri, takibi ve kontrolleri, fotokopi, çıktı hizmetleri, başvuru formu, randevu gibi birçok hizmetimiz bulunmaktadır. Avusturya vize fiyatı danışmanlık hizmeti ücretimiz 30 euro olarak belirlenmiştir. Ankara da ikamet ettiğiniz için başvurunuzu Ankara Büyükelçiliğine iletilmek üzere başvuru merkezlerinden sizler adına geçekleştirebileceğiz. Turistik vize başvuruları direk olarak Büyükelçiliklere yapılamamaktadır. Vize ücretiniz başvuru sırasında dosyanız teslim edilirken ödenecek olup işlem bitiminde pasaportunuz tarafınıza iletilecektir.

    Ankara Vize Merkezi ofis telefonlarımızdan 0 312 970 05 09 bizlere ulaşarak Turistik vize başvurularınız için gerekli bilgileri ve Avusturya vize fiyatları 2021 öğrenebilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Avusturya vize fiyatları 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp