Avusturya Vizesi Nasıl Alınır 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • i. saygı 26 Nis 2021, 21:14
    Kolay gelsin. Adım İdil, Bursa’da yaşıyorum ilk defa başvuru yapacağım Avusturya vizesi nasıl alınır 2021 yılında 4 günlük bir seyahat planlıyorum erkek arkadaşım ve ben özel sektörde çalışıyoruz. Vize başvurularımızı sizin yapmanızı istiyoruz bilgi alabilir miyiz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 26 Nis 2021, 21:14

    Merhabalar İdil hanım, Avusturya’ya vize nasıl alınır ile ilgili soru hattını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Vize Merkezi en güncel bilgileri memnuniyetle sizler ile paylaşacaklardır. Öncelikle hangi vize türüne başvuruda bulunacağınızı sizlere iletebilmemiz için seyahat amacınız hakkında sizlerden bilgi almamız daha doğru olacaktır. Ancak genel itibari ile vize başvurularınız için geçerli pasaporta sahip olmalısınız. 4 günlük seyahat süreniz kısa süreli olduğu için schengen vize başvurusunda bulunmalısınız. Avusturya Konsolosluğu vize başvurusunda bulunacak olan vatandaşlara ikametine bağlı olmadan bölge sınırlamasında bulunmamış Türkiye’de yer alan tüm yetkilendirilmiş temsilciliklerden başvurunuzu yapabileceksiniz. Bursa da başvuru merkezi bulunduğu için dilerseniz işlemlerinizi ikamet ettiğiniz yerden gerçekleştirebiliriz. Uzmanlarımız Avusturya vizesi alma yolları hakkında size gerekli olan tüm bilgileri paylaşacaklardır.

    Erkek arkadaşınız ile gerçekleştireceğini bu seyahatinizde başvurunuz aynı anda yapılması oldukça faydalı olacaktır. Konaklama ve ulaşım rezervasyonlarınız birlikte düzenlenerek başvuru dosyanıza eklenebilir. Avusturya’ya vize nasıl alınır en çok merak edilen soru olmaktadır. Konsolosluğun istediği tüm belgeleri eksiksiz sunmanız önemli olmaktadır. Özel sektör çalışanı olduğunuz için şirketinizden bir takım belgeleri istemelisiniz, vize talep belgesi, işe giriş bildirgesi, sgk hizmet dökümleri ve şirket evraklarınız çalışmış olduğunuz kurumdan almanız gereken belgelerdir. Avusturya’da kalış yapacağınız süre boyunca masraflarınızı karşılayacak tutarda bir hesap bakiyesi sunmalısınız. Her başvuru sahibi ayrı ayrı dosya hazırlamalıdır. Başvurularınızı bizler gerçekleştireceğimiz için sizlere ilgili posta adresinize gerekli evrak listeleri ayrı ayrı gönderilecektir. Evraklarınız bize ulaşım dosyanız hazırlanırken belgeleriniz kontrol edilecektir. Avusturya vizesi alma yolları için ivedilikle tüm önemli hususlara dikkat edilecektir. Uygun olmayan belge sunmanız halinde sizlere bilgi verilebilecektir.

    Gerekli evrak listeleri ve Avusturya vizesi nasıl alınır 2021 hakkında ayrıntılı bilgi için bizleri Bursa ofis 0 224 322 20 53 numaralı telefonlarından arayabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Avusturya vizesi nasıl alınır 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp