Avusturya Vizesi Kaç Para 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • c.k 26 Nis 2021, 20:32
    Avusturya’da yer alan bir şirket ile iş toplantısı yapacağım seyahat tarihimizi ağustos olarak belirledik tarafıma henüz davet mektubu gönderilmedi haziran gibi istemiş olurum. Ticari seyahatimiz için vize başvurumda sizden yardım isteyeceğim. Ayrıca Avusturya vizesi kaç para 2021 bilgi rica ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 26 Nis 2021, 20:32

    Merhaba, Vize Merkezi Avusturya vize başvurularınız için sizlere profesyonel uzman ekibi ile memnuniyet ile hizmet vereceklerdir. Gerçekleştireceğiniz vize türü başvurunuzun Avusturya’ya vize kaç para cevabı yazımızda ayrıntılı olarak yer verilmiştir. 12 yaş üzeri ticari vize başvuruları 115 euro olarak Avusturya Konsolosluğu tarafından belirlenmiştir. Ticari vize türleri schengen kategorisinde yer aldığı için başvuru merkezi işlem ücreti de alınmaktadır. Vize harç ve başvuru işlem ücreti aynı anda euro para biriminde nakit olarak ödenmelidir. Ağustos ayında planladığınız seyahatiniz için haziran aynında başvurunuzu gerçekleştirmemiz süre açısından oldukça yeterli olacaktır. Davet mektubunuz sizin adınıza güncel tarihli imzalı ve kaşeli olarak gönderilmelidir. Avusturya’ya vize almak kaç para yaş gurubuna göre değişmektedir. 0-6 yaş arası ve 6-12 yaş arası başvuru sahiplerinin vize harçları 1 yaş üzerine göre farklı olmaktadır. Bu seyahatte size çocuklarınızda eşlik edeceklerse farklı tutarda ücret uygulaması olacaktır.

    İş toplantıları için başvuruda bulunacağımız kısa süreli schengen ticari vize başvurunuzu Konsolosluk tarafından yetkilendirilmiş aracı kurumlar üzerinden yapabileceğiz. İkamet ettiğiniz bölgeye bağlı en yakın temsilcilikten işlemlerinizi tamamlayacağız. Avusturya’ya vize kaç para olduğu bilgisi ayrıca size evrak listesi için gönderilecek e-posta ile de bildirilecektir. İşlem sırasında ödemeniz bizler tarafından randevu gününüzde nakit olarak yapılacaktır. Danışmanlık hizmetlerimizde yer alan tüm ücretsiz işlemlerimiz sizlere memnuniyetle sunulacaktır. Daha önce parmak izi verdiyseniz bu başvurunuzda tekrar bulunmanıza gerek olmayacaktır. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları dışında ülkemizde ikamet eden yabancı vatandaşların Avusturya’ya vize almak kaç para sorusunun cevabı farklı olacaktır.Bunun için bizlere ulaşarak hangi milliyete sahip olduğunuzu belirtmeniz yeterli olacaktır.

    Ofisimiz 0 212 970 05 09 telefonlarından bizlere arayabilir Avusturya vizesi kaç para 2021 detaylı bilgi alabilirsiniz. Evrak listeleri e-posta adresinize gönderilecek başvuru süreciniz başlatılabilecektir.

    Avusturya vizesi kaç para 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp