Avusturya Vize Randevusu 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • k.remzi 26 Nis 2021, 21:24
    Merhaba, Avusturya vize randevusu 2021 nasıl alınıyor, yeni pasaport başvurusunda bulundum ama henüz gelmedi, eski pasaport numaram ile randevu alabiliyor muyum? Randevu için sizde hizmet alabiliyor muyum?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 26 Nis 2021, 21:24

    Merhaba, Vize Merkezi soru hattını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Avusturya ülkesine yapacağınız seyahatiniz için vize başvurusunda bulunmanız gerekecektir. Vize başvuru işlemleriniz randevu sistemi ile gerçekleştirilmektedir. Avusturya vizesi randevu almak için önce hangi vize türüne başvuruda bulunacağınızı bilmelisiniz. Schengen vize başvuruları için internet sistemi üzerinden ilgili portala e-posta adresiniz ile kaydolup işleminizi başlatabilirsiniz. Randevu sırasında sizden istenilecek bilgiler isim ve soyadınız, doğum tarihiniz, hangi vize türüne başvuruda bulunacağınız ve pasaport bilgileriniz olmaktadır. Geçerlilik tarihi bulunmayan pasaportunuzu kullanamayacağınız için bu eski pasaporta ait bilgileri kullanarak randevu almamalısınız. Almanız halinde başvuru dosyanız kabul edilmeyecektir. Avusturya vizesi randevu için yeni pasaportunuzun size ulaşmasını beklemelisiniz. Yeni pasaport numaranız, başlangıç ve bitiş tarihi randevu bilgileriniz için gerekli olacaktır. Randevu bilgilerinizde her hangi bir yanlış bilgi girmeniz halinde geçersiz olacaktır. Randevu kağıdınızı yazdırarak çıktısını başvuru dosyanıza eklemelisiniz.

    Vize Merkezi Avusturya vizesine randevu almak isteyen kişilere danışmanlık hizmeti vermektedir. Başvurunuzu şahsen yapmak istemeniz halinde sizin için randevu alabilmekteyiz. Bunun için pasaportunuzun ön yüzü ve seyahatiniz hakkında bilgi vermeniz yeterli olacaktır. whatsApp hattında veya e-posta adresinizden bizlere bilgilerinizi ulaştırabilirsiniz. Vize başvurunuz için Avusturya Konsolosluğu talep edeceğiniz randevu tarihlerine dikkat etmenizi istemektedir. Seyahat başlangıç tarihinize en az 90 gün kala başvuru işlemleriniz için randevu alabilirsiniz. Randevunuzu seyahatinize en geç 4 hafta kala almış olmalısınız. Bu süre içerisinde vize dosyanız değerlendirilecektir. 4 haftadan az bir süre kalması halinde başvuru dosyanız alınmayacaktır. Avusturya vizesi randevu günü başvurunuz işleme alınacak olup hafta sonuna denk gelmemesi halinde bir sonra ki gün Konsolosluğa değerlendirilmek üzere yönlendirilecektir.

    Danışmanlık hizmetleri ve Avusturya vize randevusu 2021 hizmetleri içinsize uygun ofislerimizden veya İstanbul merkez ofis 0 212 970 05 09 telefonlarından arayabilirsiniz. Seyahatinize en uygun güne randevunuz alınarak tarafınıza bildirim yapılacaktır.

    Avusturya vize randevusu 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp