Avusturya Vize ücreti 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • l.kayra 26 Nis 2021, 23:30
    Merhaba, 3 yaşında kızım ile 11 yaşında oğlum, eşim ve ben seyahat planlıyoruz. Ödeyeceğimiz vize ücreti hepimiz için aynımı ücretlendirme çeşitleri nasıl olmaktadır. Daha önce vize başvurusunda bulunmadık için ilk olacak bu seyahatimiz. Avusturya vize ücreti 2021 hakkında bilgi verir misiniz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 26 Nis 2021, 23:30

    Merhabalar, Avusturya vizesi ücret bedelleri yalnızca Avusturya Büyükelçiliği tarafından belirlenmektedir. Euro para biriminde ve nakit ödeme yöntemi kabul edilmekte olup metal paralar başvuru işlem ücreti olarak kabul edilmemektedir. Vize başvuruları ücretleri sizin hangi vize türüne başvuruda bulunacağınız göre değişecektir. Schengen ve ulusal vize kategorileri içerisinde yer alan vize türlerinin vize harç ücretleri bir birinden farklı olmaktadır. 3 ve 11 yaşında olan çocuklarınız ve sizlerin vize harç ücretleri farklı tutarlarda belirlenmiştir. 3 farklı yaş gurubunda belirlenen vize harç ücretlendirmeleri yanı sıra başvuru merkezi için alınan işlem ücreti de bulunmaktadır. Bu işlem ücreti tüm başvuru sahipleri tarafından aynı tutarda alınmaktadır. 2021 Avusturya vize ücreti fiyatları şu şekilde olmaktadır. 0-5 yaş arası 6 yaşını doldurmamış çocuklar için 35 euro, 6 ve 11 yaş arası 12 yaşını doldurmamış çocuklar için 75 euro, 12 ve üzeri başvuru sahipleri için 115 euro olmaktadır. Bu fiyata başvuru işlem bedeli dahil olmaktadır.

    Avusturya vize başvurunuzu randevu gününde gerçekleştirebilirsiniz. Başvuru sırasında ise Avusturya vizesi ücret ödemenizi yapmanız gerekecektir. Başvurunuzun sonucu olumsuz olarak değerlendirilmesi halinde ödemiş olduğunuz ücretin iade yapılamayacaktır. Vize başvurusunda ilk defa bulunacağınız için schengen vize başvuruları uygulaması gereği parmak izi biometrik veri işlemi vermek üzere başvuru merkezinde bulunmalısınız. Vize Merkezi uzmanları tarafından danışmanlık hizmetleri almanız halinde yapacağınız başvuru işleminde gerekli olan birçok hizmetler ücretsiz olarak tarafınıza sağlanacaktır ve başvuru sırasında ödeme işlemleri bizler aracılığı ile gerçekleştirilecektir. 2021 Avusturya vize ücreti danışmanlık hizmetimiz değişmemekte olup yalnızca 30 euro olarak sizlere sunulmaktadır. Tüm başvuru sahipleri, vize başvurularında ayrı ayrı seyahat sağlık poliçesi düzenleterek başvuru dosyasına sunmalıdır.

    0212 970 05 09 arayarak güncel Avusturya vize ücreti 2021 bilgi alabilirsiniz.

    Avusturya vize ücreti 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp