Avusturya vizesi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • e.d 26 Nis 2021, 23:49
    Avusturya vizesi 2021 başvurularında her hangi bir değişiklik buluyor mu? Vize başvurumu nasıl yapabilirim. Size kısaca seyahatim hakkında bilgi vereyim. 7 günlük bir seyahat planlıyorum ilk seyahat edeceğim ülke Avusturya sonra farklı bir kaç schengen ülkesi düşünüyorum tek başıma gideceğim otel rezervasyonları sunabilirim. Nasıl başvuru yapılacağı ile ilgili bilgi verir misiniz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 26 Nis 2021, 23:49

    Merhaba, Avusturya’ya vize başvuruları dış temsilcilik makamları olan Avusturya Büyükelçiliği tarafından değerlendirilmektedir. Kısa süreli seyahatiniz için schengen vize kategorisinden vize başvurunuzu aracı koordinasyon merkezlerine yapabilmektesiniz. İlk seyahat Ülkeniz Avusturya olması ve en fazla kalış gün sayınız yine aynı ülke olması halinde Avusturya vizesine sahip olmanız gerekecektir. 2021 yılı vize başvurularında çalışma saatleri ve günleri açısından değişiklik bulunmaktadır. Dünya genelinde yaşanan pandemi dolayısı ile seyahat kısıtlaması bazı vize başvurularının kabul edilmemesine sebep olmaktadır. Şuan için Avusturya’ya gitmek için vize başvurunuzun turizm ve aile ziyaretleri olması halinde işlemleri başvuruya alınmamaktadır. Bu vize türü başvuruya açılması halinde seyahatinize gerçekleştirmek için vize başvurunuzu yapabileceksiniz.

    Başvuru işlemleriniz için sizden istenilecek olan belgeleri dosya haline getirmelisiniz bu belgeler başvuru formu, Avusturya’ya vize talep dilekçesi ve konaklama rezervasyonlarının yanı sıra birçok belgeyi kapsamaktadır. Diğer seyahat gerçekleştireceğiniz ülkelere ait konaklama ve ulaşım rezervasyonlarınızda başvuru evraklarınız arasında yer almalıdır. Başvurunuzu seyahatinize en az 4 hafta kala gerçekleştirmeniz tavsiye edilmektedir. Avusturya Konsolosluğu bazı belgelerin Almanca veya İngilizce tercümesini isteyebilmektedir. Başvurunuz daha sonra değerlendirilmek üzere konsolosluğa veya büyükelçiliğe iletilecektir. Avusturya’ya gitmek için vize tarafınıza verilmesi halinde bu seyahatinizi rezervasyonlarınız ve pasaportunuz ile birlikte seyahat yasağı kalktığı takdirde gerçekleştirebileceksiniz. Vize başvurunuzda eğer bir yakınızda eşlik edecek ise yakınınıza ait geçerli vize sayfası kopyası başvuru dosyanıza eklenebilir. Tek seyahat planladığınız için her hangi bir işlem yapmanıza gerek olmayacaktır.

    Vize Merkezi, Avusturya vizesi 2021 başvuru işlemleriniz için sizlere danışmanlık hizmeti sunabilmektedir. E-posta adresinize gönderilecek evrak listesini hazırlamanız halinde uzmanlarımız sizlere süreç boyunca rehberlik edeceklerdir. 0212 970 05 09 numaralı telefondan bizleri arayabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Avusturya vizesi 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp