• Macaristan ticari vize başvuru formu örneği
    S.F, 22 Nis 2022, 16:30

    Başvurum esnasında Macaristan ticari vize başvuru formu örneği nereden ulaşabilirim? Karşı taraf dan hangi belgeleri istemem gerekir? Yardımlarınızı bekliyorum iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Freelancer çalışıyorum SGK yok Macaristan turistik vize alabilir miyim
    O.L, 21 Nis 2022, 17:13

    Heykeltraş sanatçısıyım freelancer çalışıyorum SGK yok Macaristan turistik vize alabilir miyim? Alabilmem için neler gereklidir? Geçmişte çalışmış olduğum sgk dökümü ve işlerle alakalı dökümler sunmalıyım? Bilgilendirmenizi rica edeceğim iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Acil Macaristan turistik vize nasıl alabilirim?
    K.M, 21 Nis 2022, 17:08

    Merhaba, Acil Macaristan turistik vize nasıl alabilirim kısmında desteğinizi rica edeceğim? Ben doktorum nasıl evraklar sunmam gerekir? Yetişmem gereken bir konferans var Macaristan da ne yapmam gerekiyor? Otel uçak kısmında rezervasyon olarak sunmam yeterli olur mu? İyi çalışmalar dilerim kolay gelsin iyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan turistik vize dilekçesi nasıl yazılır?
    J.K, 21 Nis 2022, 17:02

    Macaristan turistik vize dilekçesi nasıl yazılır kısmında destek almak isterim bana yardımcı olur muşunu? Dilekçeyi mutlaka sunmamız mı gerekiyor? Nasıl bir dilekçe olmalı gidiş amacına göre mi değişiklik gösterir? İyi çalışmalar dilerim kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan turistik vize harcı nereye yatırılır?
    U.K, 21 Nis 2022, 16:55

    Macaristan ‘a seyahat edeceğim emekliyim neler hazırlamam gerekir ve Macaristan turistik vize harcı nereye yatırılır? İyi çalışmalar dilerim kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Araç ile Macaristan turistik seyahat vizesi
    F.L, 21 Nis 2022, 16:49

    Bu yıl içinde seyahat yapmak istiyorum fakat aracımla gitmek istiyorum. Araç ile Macaristan turistik seyahat vizesi konusunda neler sunmam gerekir? Şirketten neler sunmam gerekiyor? İyi Çalışmalar dilerim kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan acil vize hattı
    H.G, 21 Nis 2022, 16:42

    Macaristan acil vize hattı diye bir bölüm var mıdır? Acil durumlarda ne yapılabilir? Seyahat planlamamızda aciliyet durumu varsa vip randevu alınarak ilerlememiz mi gerekiyor? Kaç gün önceden başvuru yapılması gerekir? Kafam çok karıştı bundan dolayı size danışarak ilerlemek isterim bana yardımcı olursanız çok memnun olacağım. İyi çalışmalar dilerim kolay gelsin iyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan uzun süreli vize nasıl alınır?
    G.L, 21 Nis 2022, 16:24

    Merhaba, Macaristan’a bir seyahat planım olacaktır önümüzdeki aydan itibaren fakat sormak istediğim Macaristan uzun süreli vize nasıl alınır? İyi çalışmalar dilerim kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • 4 aydır çalışıyorum Macaristan vizesi alabilir miyim?
    A.G, 21 Nis 2022, 16:19

    Macaristan dan bir arkadaşımın yanına gideceğim fakat 4 aydır çalışıyorum Macaristan vizesi alabilir miyim? Neler sunmamız gerekiyor? İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan vizeme ret geldi itiraz nasıl yapılır?
    F.L, 20 Nis 2022, 17:04

    Merhaba, Macaristan vizeme ret geldi itiraz nasıl yapılır kısmında desteğinizi rica edeceğim. Başvuru yapacağım fakat aklım karıştı ret alırsam ne yapmam gerekir. İyi çalışmalar dilerim kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan turistik vize için banka hesabında ne kadar para olmalı?
    A.Ç, 20 Nis 2022, 16:54

    Merhaba, Aralık ayında bir seyahatim olacaktır. İstanbul Üniversitesi öğrenciyim seyahatim esnasında bana babam sponsor olabilir mi? Babam şuan çalışmıyor emekli. Macaristan turistik vize için banka hesabında ne kadar para olmalı? Desteğinizi rica edeceğim iyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan vizesi kaç günde çıkar 2022
    HALE, 15 Şub 2022, 15:23

    Macaristan vizesi kaç günde çıkar 2022 yılında işlemler kaç gün sürüyor? Yapacağım gezi için kaç gün önceden başvuru yapmam gerekir? Ben turistik seyahat edeceğim kuzenim oturum almak istiyor böyle olunca süre değişiyor mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan vizesi kaç para 2022
    GİRGİN, 15 Şub 2022, 15:14

    İyi günler, Macaristan’a yapacağım ticari seyahat için davetiye almam gerekir mi? Macaristan vizesi kaç para 2022 yılında ne kadardır? Macaristan Konsolosluğu'na ve size ne kadar ödeme yapmam gerekir? Ödemeyi ayrı olarak mı yapmam mı gerekir yoksa tek elden size yapsam uygun mudur? İyi çalışmalar dilerim kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan vizesi reddi 2022
    BURAK, 14 Şub 2022, 16:28

    Yaptığım başvurum esnasında vize reddi aldım. Macaristan vizesi reddi 2022 itirazı için Macaristan Konsolosluğu'na mı başvuru mu yapılmalı? Ret işlemi başvurusundan sonra sonucum olumsuz olduğu zaman yeni başvuruyu sizin danışmanlığınız da yaparsam bana yardımcı olur musunuz? Ret verilme sebebine göre mi itiraz edilmedir? Genelde hangi durumda ret verilir itiraz etme hakkım mevcut mudur? Bana yol gösterirseniz memnun olurum. İyi çalışmalar dilerim kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan vizesi 2022 yılında açık mı
    HALE, 14 Şub 2022, 16:12

    Bu yıl için de Macaristan’a bir gezim olacak fakat Macaristan vizesi 2022 yılında açık mı bununla alakalı bilgiye ulaşamadım bana yardımcı olur musunuz? Yapacağınız işlem sırasında sağlık seyahat sigortasını sizin tarafınızdan mı yapılan bir işlemidir. Vize sonuçlanma işlem süresi nedir? Bu işlem için ekstra bir ödeme yapmam gerekecek midir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan turistik vize 2022
    GÖKEM, 11 Şub 2022, 16:13

    Macaristan’a yapacağım geziyle alakalı vize sorunu yaşamamak adına sizden destek alarak işlemimi yaptırmak isterim. Macaristan turistik vize 2022 yılı için size hangi evrakı getirmem gerekir. Özel bir kuruluşta çalışmaktayım. Otel bilgisi sunmam mecbur mudur? İşlem sırasında ne kadar ödeme yapmam gerekir. Macaristan konsolosluğuyla bağlantınız nedir? Kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan vize başvurusu 2022
    VELİ, 11 Şub 2022, 16:09

    Merhaba iyi çalışmalar, Macaristan vize başvurusu 2022 için hazırlamam gereken evrak tam listesine nereden ulaşabilirim? Siz yollayabilir misiniz? Evrak içerisinde sağlık sigortasını yaptırmam mecburi midir? Yaptırmadığım zaman sıkıntı yaşar mıyım? Uçak rezervasyonu ile ilgili belgede mi sunmam gerekmektedir? Sorularımın cevabını rica edeceğim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan vize randevusu 2022
    DENİZ, 11 Şub 2022, 16:04

    İyi günler. Macaristan’a yapacağım seyahat sırasında bana kardeşim eşlik edecektir. Kardeşim devlet memuru olduğu için yeşil pasaport sahibidir. Macaristan vize randevusu 2022 yılında işlemine girecek midir? Randevuyu telefondan alabilir miyim? Randevu işlemi kaç gün sürmektedir? Başvuru sırasında randevu alma işlemi evrakla doğru orantılı mıdır? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan vizesi nasıl alınır 2022
    MEHMET, 11 Şub 2022, 15:55

    Merhaba, Macaristan vizesi nasıl alınır 2022 yılında yapacağım seyahat için gereken evrak yapılması gereken nedir? Ben bir şirkette muhasebeci olarak çalışmaktayım. Başvuru için evrakı sizden nasıl temin edebilirim? Daha önce hiç yurt dışına gitmedim parmak izi işlemine girmem gerekir mi? Bilgi verir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan vizesi için gerekli evraklar 2022
    BUĞRA, 10 Şub 2022, 15:17

    Macaristan gezi planım esnasında Macaristan vizesi için gerekli evraklar 2022 yılı için neler hazırlamam gerekli? Eşimle birlikte seyahat edeceğiz devlet memuruyum eşimse özel bir kuruluşta çalışmakta. Neler sunmamız gerekir bize yardımcı olur musunuz? Evrak dökümü kaç günde getirmemiz gerekir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan vize fiyatları 2022
    LEYLA, 10 Şub 2022, 15:09

    Macaristan Budapeşte'ye seyahat edeceğim. Macaristan vize fiyatları 2022 yılı için bilgi almam mümkün müdür? Fiyatlandırma nasıl yapılır? Avukat olarak bir firmada çalışıyorum hangi belgeleri sunmam gerekir? Bana fiyat ve belge konusunda yardımcı olmanızı rica edeceğim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan öğrenci vizesi 2022
    ÖMER, 10 Şub 2022, 15:02

    Macaristan’da bir üniversiteye kabul aldım. Macaristan öğrenci vizesi 2022 yılı işlemi için hazırlamam gereken evrak dökümleriyle ilgili bilgi almam mümkün müdür? İşlem uzun mu sürmektedir? Ücretlendirme kısmı nasıl yapılır? Uçak rezervasyonuyla alakalı belge sunmam zorunlu mudur? Konaklamam üniversite tarafından karşılanacak belge sunmam gerekecek midir? Pasaportumun bitmesine 1 ay kaldı, yeterli midir süre olarak? Bana yardımcı olur musunuz kolay gelsin iyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan vize ücreti 2022
    HAFİZE, 09 Şub 2022, 14:24

    Macaristan’a turistik bir seyahat planı yapmaktayım. Fakat merak ettiğim birkaç durum söz konusudur. Macaristan vize ücreti 2022 yılında fiyat kısmında fiyat nasıl belirlenmektedir. Size ne kadar ödeyeceğim? Macaristan konsolosluğuna ne kadar ödeme yapmamız gerekecektir. Neye göre farklılık gösterir fiyatlar mesela eşim iş kurmak istiyor Macaristan’da ne kadar ödeme yapmam gerekir? Sigorta işlemlerini sizin aracılığınız ile yaparsam ne kadar ödeme yapmam gerekecektir? Bana bu konuda yardımcı olur musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan transit vize 2022
    KERİM, 09 Şub 2022, 14:16

    Mimarlık fakültesi öğrencisiyim Macaristan'da düzenlenecek bir seminere katılacağım fakat o tarihte İngiltere'de olacağım için İngiltere üzerinden Macaristan’a geçiş yapacağım fakat İngiltere vizemle bu mümkün mü? Macaristan transit vize 2022 yılı için vize mi gerekiyor? Vize için neler yapmam gerekecek? Macaristan’a yapacağım başvuru sırasında annem sponsorluğunda olabilir mi ? Annemin kendine ait şirketi mevcuttur. Başvuru için neler yapmam gerekiyor bana yardımcı olur musunuz? Kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan vize 2022
    KEREM, 09 Şub 2022, 14:10

    Macaristan vize 2022 başvurusu için hazırlamam gereken evraklar tam listesine nereden ulaşabilirim? Siz yollayabilir misiniz? Evraklar içerisinde sağlık sigortasını yaptırmam mecburi midir? Yaptırmadığım zaman sıkıntı yaşar mıyım? Uçak rezervasyonu ile ilgili belgede mi sunmam gerekmektedir? Sorularımın cevabını rica edeceğim? İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan vizesi 2022
    AYŞE, 09 Şub 2022, 13:57

    Merhaba, vize almak istiyorum, Macaristan vizesi 2022 yılında yapmam gereken hakkında bilgi alabilir miyim? Benim bordo pasaportum var. Arkadaşımla beraber gideceğiz onun yeşil pasaporttu var. Başvurumuz sırasında hangi vize türüne başvurunda bulunursak daha kolay vize alırız?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Budapeşte vize ücreti 2021
    CEMRE, 21 Nis 2021, 19:59

    Macaristan Budapeşteye seyahat edeceğim. Budapeşte vize ücreti 2021 için bilgi almam mümkün müdür? Fiyatlandırma nasıl yapılmaktadır? Avukat olarak bir firmada çalışmaktayım hangi evrakları sunmam gerekecektir bana fiyat ve belgeler konusunda yardımcı olmanızı rica edeceğim. İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Öğrenci vizesi
    EMEL, 21 Nis 2021, 01:02

    Macaristan’da bir üniversiteye kabul edildim. Macaristan öğrenci vizesi işlemleri için Hazırlamam gereken evraklar nelerdir? Bu hazırlayacağım evraklarla ilgili bilgi almam mümkün müdür? İşlem uzun süren bir işlem midir? Ücretlendirme kısmı nasıl yapılmakta? Uçak rezervasyonuyla alakalı belge sunmam zorunlu mu? Konaklamam üniversite tarafından karşılanacak belge sunmam gerekir mi? Pasaportumun bitmesine 1 ay kaldı yeterli midir süre olarak? Bana yardımcı olur musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Konsolosluğu vize randevu
    HACER, 20 Nis 2021, 21:31

    Macaristan Konsolosluğu vize randevu işlemi kabul ediyor mu? Oraya mı başvuracağım yoksa direkt sizinle yapabilir miyim? Randevu işlemleri sırasında bana destek vermenizi rica edeceğim? Bu işlemler için ne kadar ücret ödeme yapmam gerekmektedir? Avukatlık yapmaktayım hangi evrakları hazırlamam gerekiyor? Desteğinizi rica edeceğim. İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Macaristan Vize Takip Belgesi
    N.B, 16 Nis 2021, 10:32

    Macaristan vize takip belgesi var mı? Vize başvurumuzu takip edebiliyor muyuz? Vize başvurusunda takip belgesinde nelere dikkat etmeliyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Macaristan için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp