• Kanada Vize Fiyatları 2021
    G.L., 15 Ara 2020, 13:32

    Merhabalar, Kanada vize fiyatları 2021 yılında ne kadar oldu? Kanada vize türlerine göre fiyatlar değişiklik gösteriyor mu? Parmak izi vermek için ayrıca ücret ödüyor muyuz? Sizin danışmanlık ve diğer hizmetlerinizin fiyatı nedir? Detaylı bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada Transit Vize 2021
    K.L., 15 Ara 2020, 11:24

    Merhabalar, Kanada transit vize 2021 yılı içinde almak istiyorum? Gideceğim ülke Meksika. Meksika vizesini sizin aracılığınız ile almıştım. En uygun fiyatlı aktarma Kanada üzerinden olduğunu yaptığım araştırmalar sonucu tespit ettim. Uçak biletini satın almam gerekir mi? Kanada transit vize sizin aracılığınız ile alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada Vize Ücreti 2021
    H.N., 14 Ara 2020, 17:55

    Merhabalar, Kanada vize ücreti 2021 yılında ne kadar olacak? Sadece Kanada Büyükelçiliği’ne mi ödeme yapacağım, Parmak izi için ödeme alıyorlar mı? Siz ne kadar danışmanlık ücreti alıyorsunuz? Vize işlemlerimi sizin aracılığınız ile yapmak istiyorum. Danışmanlık hizmetlerinizin içeriğini öğrenebilir miyim? Vize ücretleri konusunda detaylı bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada Vize 2021
    H.Ç., 14 Ara 2020, 15:26

    Kanada Vize 2021 yılında Covid 19 salgını nedeniyle gerçekleşen değişiklikler nelerdir? Turistik amaçlı gitmek istiyorum. Fakat konu ile ilgili bilgi almak için Kanada vize başvuru merkezini sürekli arıyorum ulaşamadım. Başvuru süreçleri nedir? Şu anda işlemlerin çok uzun zamanda sonuçlandığını söylüyorlar doğru mudur? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada Vizesi 2021
    G.M., 14 Ara 2020, 13:59

    Merhabalar, Kanada vizesi 2021 başvurularını nasıl yapabiliyoruz? Kanada’da bulunan annemin ameliyatı olacak. En hızlı nasıl randevu alabilirim? Parmak izi daha önce vermedim ama daha önce Kanada vizesi almıştım. Daha önce Kanada vizemin olması işlemleri mi hızlandırabilir mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Covid 19 Sonrası Kanada Vize Başvurusu
    L.M., 29 Haz 2020, 09:56

    Merhabalar, Covid 19 sonrası Kanada vize başvurusu nasıl yapabiliyoruz? Uzun süredir Büyükelçilik ve Kanada vize başvuru merkezi çalışmıyor. Oğlum Kanada’da Üniversiteye kabul edildi. Okul kabul yazısını bekliyoruz. Gelir gelmez evraklarımızı size getirsek bize bu konuda siz yardımcı olabilir misiniz? Ne zaman Kanada Büyükelçiliği evrakları kabul etmeye başlayacak?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada Vizesi Biometrik Veri
    A. Gövdeli, 26 Haz 2020, 23:45

    Merhabalar, Ben Kanada vizesi biometrik veri hakkında soru sormak istiyorum. Öğrenci vizesi için gerekli evrakları toparladım ve online olarak başvurumu yaptım. Fakat daha önce hiçbir vize için biometrik veri vermediğim için belli bir süre içinde biometrik parmak izi bilgilerimin verilmesi istendi. Acaba biometrik veriyi nereye vermem gerekiyor? Biometrik veriyi sizin aracılığınızla verebiliyor muyum? Bu süreç nasıl işliyor yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada Ticari Vize Dilekçe Örneği
    G.S., 11 Haz 2020, 10:49

    Merhabalar, ticari vize davetiyem geldi. Vize talep dilekçesi de hazırlanması gerekiyormuş.Kanada Büyükelçiliğe yazılması gereken Kanada ticari vize dilekçe örneği paylaşabilir misiniz? Nasıl yazılması gerektiği konusunda detaylı bilgi verebilir misiniz? Dilekçeyi İngilizcemi yazmam gerekir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada Vizesi Ret İtirazı
    M.L., 10 Haz 2020, 16:57

    Merhabalar, Kanada vizesi ret itirazı yapabilir miyiz? Emekliyim aynı zamanda Özel bir hastanede doktor olarak çalışıyorum. Neden ret aldığımı anlayamadım. Kanada Büyükelçiliği hangi durumlarda ret veriyor? Bu konu hakkında detaylı bilgi verirseniz çok sevinirim. İyi Günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada Vizesi Nereden Alınır?
    M.K., 09 Haz 2020, 17:16

    Kanada vizesi nereden alınır? Kanada vize başvurularını direkt olarak Kanada Konsolosluğuna götürebilir miyiz? Bu konuda internette net bir bilgiye denk gelemedim. Diğer Schengen ülkelerinde olduğu gibi aracı yetkilendirilmiş firmalar var mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada Ticari Davetiye
    Y.K., 09 Haz 2020, 10:37

    Kanada ticari davetiye nasıl olması gerekir? Davetiyenin içeriğinde gerekli olan bilgiler nelerdir? Kanada’daki firmadan bana davetiye geldi istenilen bilgiler olup olmadığını kontrol edip bilgi verebilir misiniz? Davetiye dışında hangi evrakları hazırlamam gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada Ticari Vize Ücreti
    M.L, 08 Haz 2020, 15:58

    Kanada ticari vize ücreti toplam ne kadar ödememiz gerekir? Kanada’da irtibatta olduğumuz şirketten davetiye geldi. Ticari vize almak için gerekli evrakları da hazırladım. İnternette detaylı arama yaptım en iyi hazırlanmış ve bilgi bakımından zengin sizin sitenizdi eğer uygun fiyat verirseniz sizinle çalışmak istiyorum. Detaylı bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada Turist Vizesi Ücreti
    A.L., 08 Haz 2020, 13:23

    Merhabalar, Kanada turist vizesi ücreti ne kadar ödemem gerekiyor? Daha önce parmak izi verme zorunluluğu yoktu sadece Kanada Büyükelçiliği harcını Garanti Bankası’na yatırıyorduk. Şimdi ödemeyi nasıl yapabiliriz? Parmak izi için ayrıca ücret ödeyecek miyiz? Randevu alma konusunda siz yardımcı oluyor musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada Vizesi
    N.V., 05 Haz 2020, 15:29

    Merhaba, Kanada vizesi almak için hangi şartları yerine getirmem gerekiyor? Kanada Konsolosluğu vizeyi neye göre vermektedir? Konsolosluğa verdiğimiz belgelerin İngilizceye çevrilmesi gerekiyor mu? Özel bir şirkette yöneticiyim. Hazırlanması gereken evraklar nelerdir? Randevu günü başvuruya gelmem gerekiyor mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada Vizesi Trabzon
    T.R., 04 Haz 2020, 10:19

    Merhaba, Kanada vizesi Trabzon başvurumu nereden yapabilirim? Amcamları ziyaret etmek için Kanada’ya gitmek istiyorum. Öğrenciyim sponsor ile başvurmam gerekli mi? Bankamda seyahati karşılayacak kadar param var. Davetiye almama gerek var mı? Davetiye örneği varsa gönderebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada Vizesi Gaziantep
    G.K., 04 Haz 2020, 09:37

    Kanada vizesi Gaziantep ofisiniz nerede? Amerika, İngiltere ve birçok Schengen ülkesine gittim. Bu sefer Kanada’ya turistik amaçlı gitmek istiyorum. Bankada yüklü miktarda param var ve 10 yıldır aktif olan şirketim var. Kanada’ya turistik vize almak istiyorum. Randevu almanızı, işlemlerimi sizin takip etmenizi istiyorum. Süreç hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada Vizesi Diyarbakır
    F.L., 03 Haz 2020, 16:39

    Kanada vizesi Diyarbakır ofisiniz var mı? Ticari davetiyem geldi Kanada ticari vize için başvuru yapmak istiyorum. Davetiyemi size mail atsam doğru olup olmadığını kontrol eder misiniz? Kanada vizelerinde daha önce parmak izi vermiyorduk sanırım artık vermemiz gerekiyormuş. Hangi ilden başvuru yapabiliriz? Yardımcı olursanız sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada Vizesi Kayseri
    K.K., 03 Haz 2020, 15:18

    Kanada vizesi Kayseri başvurumu nereden yapabilirim? Arkadaşımı ziyaret etmek için Kanada’ya gitmek istiyorum. Kanada arkadaş ziyareti vizesi mi almam gerekir? Vize işlemlerini sizin firmanızın takip etmesini istiyoruz. İşlemler nasıl ilerliyor yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada Vizesi Adana
    A.H., 03 Haz 2020, 14:09

    Kanada vizesi Adana başvurumu nereden yapabilirim? Kanada’ya turistik amaçlı iki arkadaş birlikte gitmek istiyoruz. Turist vizesi için randevu almadan başvuruya gelebilir miyiz? Vize işlemlerini sizin firmanızın takip etmesini istiyoruz. Parmak izi vermemiz gerekli midir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada Vizesi Konya
    Y.E., 03 Haz 2020, 12:30

    Kanada vizesi Konya ofisiniz var mı? Kanada’ya ticari amaçlı gitmek istiyorum. Ticari davetiye almama gerek var mı? Daha önce Kanada’daki şirket ile çalışmıştık firmaya kestiğimiz faturalarımız var. Kanada ticari vize başvurusu yapabilmek için nereden randevu alabilirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada Vizesi Çanakkale
    K.G., 03 Haz 2020, 09:01

    Merhaba, Kanada vizesi Çanakkale’de nereden yapılıyor? Kanada’ya akrabamı ziyaret etmek için gideceğim. Davet mektubu almam gerekir mi? Akrabama sürpriz yapmak istediğim için davet mektubu almak istemiyorum. Başvuru yapabilmek için nereden randevu alabilirim? Bu konuda detaylı bilgi verebilir misiniz? Bize yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada Vizesi Çorlu
    Ç.G., 02 Haz 2020, 16:58

    Kanada vizesi Çorlu’da nereden yapılıyor? Kanada’ya turistik amaçlı gitmek istiyoruz. Aynı iş yerinde 5 kişi ve aileleri ile birlikte grup olarak gitmek istiyoruz. Randevu almadan başvuruya gelebilir miyiz? Vize işlemlerini sizin firmanız ile yaparsak indirim yapar mısınız? İşlemlerimizin sonucunu takip edebilir miyiz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada Vizesi Bilgi Formu
    R.S., 02 Haz 2020, 15:58

    Eşim ve çocuklarımla birlikte Kanada’daki akrabalarımı ziyaret etmek istiyoruz. Kanada vizesi bilgi formunu nasıl doldurabilirim? Vizemizin onaylanması için vize formunu doldururken nelere dikkat etmeliyiz? Siz doldurmak için bizi yardımcı oluyor musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada Oturum Vizesi
    O. Mertsoy, 25 Mar 2020, 12:34

    Kanada oturum vizesi almak için neler yapmak gerekiyor? Nasıl oturum izni alabilirim? Bu konuda siz danışmanlık veriyor musunuz? İngilizceyi ana dilim gibi konuşabiliyorum. İstanbul Teknik Üniversitesinden mezun oldum. Kanada oturum vizesine başvuru yapsam alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada Gemici Vizesi
    E. Candaşoğlu, 25 Mar 2020, 10:43

    Kanada gemici vizesi nasıl alınır? Ben gemide çalışan birisiyim. Almam ne kadar sürer ve ücreti nedir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada CAN Plus Programı
    E. Birlik, 25 Mar 2020, 10:16

    Merhaba, Kanada CAN Plus Programı tam olarak nedir? Hangi durumlarda başvuru yapabiliriz? Kimler yapar?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada Multi Vize
    N. İşlerdemir, 25 Mar 2020, 09:59

    Kanada multi vize alınınca kaç kere giriş çıkış hakkı olacak? Herhangi bir sınırlama var mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada Work and Travel Vizesi
    Ö. Selvili, 25 Mar 2020, 09:43

    Merhaba, Kanada Work and Travel vizesi nasıl alınır? Hangi evraklar gereklidir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada Süper Vize
    Ş. Yüksektepe, 25 Mar 2020, 09:18

    Kanada süper vize ne işe yarıyor? Faydaları neler? Başvuru ücreti diğer vizelere göre farklı mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada Aile Ziyareti Vizesi
    N. Karadaş, 24 Mar 2020, 18:13

    Oğlum ve eşini görmek için vize istiyorum. Kanada aile ziyareti Vizesi için neler gereklidir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Kanada için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp