• Parmak izi randevu ücreti var mı?
    Y.L., 10 Ara 2018, 17:54

    Merhaba Kanada'ya Ocak ayında eşim ve ben gitmek istiyoruz. Parmak izi vermemiz gerekiyor mu? Parmak izi randevu ücreti nedir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada vize randevusu
    K.K., 10 Ara 2018, 17:49

    Merhabalar, Kanada vize randevusu almak için Kanada Büyükelçiliği’ni aramam mı gerekiyor? Daha önce hiç Kanada’ya gitmedim. Schengen ve diğer Dünya ülkelerinden vize aldım. Yurtdışı seyahati olanlara daha kolay vize veriyorlar diye duydum. Fakat randevuyu nasıl alacağım konusunda herhangi bir fikrim yok. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada Vize Reddi Aldım
    F.D, 26 Eki 2018, 16:36

    Montreal’da bulunan McGill Üniversitesi’nde eğitim almak için Kanada’ya gitmek istiyordum. Büyükelçilik başvuruma onay vermedi. Kanada vize reddi aldım sebebim ne olabilir? Kanada Büyükelçiliği’nin bana göndermiş olduğu ret sebebini gösteren maili çok detaylı olmadığı için anlayamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika'dan Kanada Vizesi Nasıl Alınır?
    F.K, 17 Eki 2018, 04:26

    merhaba ben is dolayisiyla abd ye geldim ve aralik 14 e kadar buradayim son 1 hafta canada yi da gezip oyle istanbula donmek istiyorum. nasil bir yol izlemeliyim. elektronik vizeye basvurmayi planliyorum ama maas bondromu ingilizce ciktisini alamiyorum ve bankadaki tum parami da buraya gelmeden once cektim. nasil bir yol izlemeliyim yardimci olursaniz sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada Vize Başvuru Sonrasında Oluşan Evlilik Ve Soyadı Değişikliği
    Y.Z, 15 Eki 2018, 23:51

    Merhaba, ben ve erkek arkadaşım çalışma izni ile Kanada’ya gideceğiz ama gitmeden önce evleneceğiz. Ama vize bilet ve pasaport ta Benim eski soyadım ve bekar olduğum yazacak. Bu sorun olur mu? Kanada Vize Başvuru Sonrasında Oluşan Evlilik Ve Soyadı Değişikliği bilgisi alabilir miyim? Bileği vizeyi önceden halledip gitmeden evleneceğiz. Giderken bir problem yaşar mıyız?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada transit vizesi toplam maliyeti hakkında bilgi rica ediyorum
    İ.A., 22 Eyl 2018, 14:22

    Kanada transit vizesi toplam maliyeti hakkında bilgi rica ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Doğum maksadıyla Kanada'ya gitmek için hangi tür vize alınmalıdır?
    İ. Z., 02 Eyl 2018, 03:23

    Merhaba Doğum maksadıyla Kanada'ya gitmek için hangi tür vize alınmalıdır? Ayrıca doğum söz konusu olduğunda vize için ekstra prosedürler mevcut mudur? Teşekkürler...

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada oturum ve çalışma izninde yaş kriteri nasıl işliyor?
    I. S., 03 Ağu 2018, 11:07

    Merhabalar, ben uçak bakım mühendisiyim. 46 yaşımdayım. Kanada oturum ve çalışma izninde yaş kriteri nasıl işliyor? Mesleğim Kanada’da istenilen meslek grubunda. Lakin yaşımdan dolayı bireysel başvuru puanı toplayamıyorum. Acaba başka yolu var mıdır? Teritorial sponsorship gibi, devlet sponsorluğu gibi yollarla başvuru yapabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada Vatandaşlık Başvurusu Nasıl Yapılır?
    İ.M.P, 01 Ağu 2018, 12:34

    Kanada Vatandaşlık Başvurusu Nasıl Yapılır?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada vize başvurusu için biyometrik fotoğraf
    A. T., 06 May 2018, 22:53

    Kanada vize başvurusu için biyometrik fotoğraf: Kanada vize fotoğraf Kanada Konsolosluğu’nun resmi sitesinde, Kanada vize başvurusu için gerekli olan evraklarda mevcut biyometrik fotoğraf, başka bir ülkenin vizesini almak için kullanılmış ise, Kanada için kullanılamaz yazıyor. Bu durum pasaport için de geçerli midir? Pasaportumdaki fotoğrafın kopyasıyla Kanada'ya vize için başvuru yapabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada’da çalışma vizesi nasıl alabilirim?
    A. K., 05 May 2018, 18:58

    İyi günler. Aydın'ın Nazilli ilçesinde yaşıyorum. Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü’nden mezun oldum. İş yeri açma belgesine sahibim. Evliyim ve yakında bir çocuğum olacak. Eşim de gıda teknikerliği bölümü mezunu. Yeteneklerimizi Kanada'da daha iyi ifade edebileceğimizi düşünüyorum. Kanada’da çalışma vizesi nasıl alabilirim? Konuyla ilgili olarak yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada Göçmenlik Başvurusu Nasıl Yapılır?
    İ.M.P, 24 Nis 2018, 16:20

    Kanada Göçmenlik Başvurusu Nasıl Yapılır?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Öğrenci vizesini Kanada’dan uzatmak mümkün mü?
    A. S., 24 Nis 2018, 15:20

    Kızım UBC Üniversitesi’nden 4 yıllık bir program için kabul aldı. Eğitim ve konaklama bedeli senelik yaklaşık 35.000 Euro. Öğrenci vizesi alabilmek için nakit olarak 140.000 Euro sahibi olduğumuzu mu kanıtlamamız gerekiyor? Vizeyi senelik olarak alıp her sene yeniden uzatmak mümkün müdür? Cevabınız Kanada'ya gidip gitmeyeceğini belirleyeceğinden bizim için çok önemli. Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada’dan Küba transit vizesi nasıl alabilirim?
    Ş.D., 27 Mar 2018, 20:04

    Küba'ya tatile gideceğim. Seyahatimi Kanada aktarmalı olarak gerçekleştireceğim. Kanada’dan Küba transit vizesi nasıl alabilirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan vatandaşları Kanada’ya vizesiz gidebilir mi?
    Ş. Y., 12 Mar 2018, 14:36

    Merhaba, Bulgaristan ve Türkiye vatandaşıyım. Sorum şu; Bulgaristan vatandaşları Kanada’ya vizesiz gidebilir mi? Bulgaristan vatandaşı pasaportu ile ben ve eşim birlikte vizesiz Türkiye'den Kanada'ya havayolu ile çıkış yapabiliyor muyuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • ABD vizesi ile Kanada’ya girebilir miyim?
    O., 08 Şub 2018, 09:52

    ABD vizesini henüz yeni aldım. Toronto'da da yakınım var gidiş ziyaret etmek istiyorum. Vize almam için pasaport yeterli geliyor mu? ABD vizesi ile Kanada’ya girebilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Ailecek Kanada’ya yerleşmek istiyoruz
    U. B., 22 Oca 2018, 04:07

    Merhabalar, Ben 79 eşim 80 doğumlu, kızımız 2003 doğumlu, lise birinci sınıf öğrencisi. Oğlumuz 2008 doğumlu ve ilkokul dördüncü sınıf öğrencisi. Sprey poliuretan Polyurea uygulaması ve çelik kapı üretim müdürlüğü satış yapıyorum. Eşim 2006 yılından itibaren altın gümüş takı tasarımcısı ve üretim şefi olarak çalışıyor. Ailecek Kanada’ya yerleşmek istiyoruz. Ben çok az İngilizce biliyorum eşim hiç bilmiyor.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada Vizesi Kaç Günde Çıkar?
    K.A., 14 Ara 2017, 13:13

    Merhaba, acil olarak kanada'ya gitmem gerekiyor, şu an başvursam Kanada Vizesi Kaç Günde Çıkar? Evraklarımız hazır olduğunda nereye teslim etmemiz gerekir? Amerika vizem de var benim başvurum daha kısa sürebilir mi? Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. İyi Çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada vizesi için tüm evraklar İngilizce olmalı mıdır?
    E. A., 05 May 2017, 16:05

    merhaba Kanada vizesi için tüm evraklar İngilizce olmalı mıdır? İkamet, adli sicil kaydı ve nüfus kayıt örneği gibi evrakların.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • itiraz edildiğinde tekrar bir ücret ödemem gerekiyor mu?
    B.D., 28 Kas 2016, 12:57

    Merhaba, Amerika ve İngiltere vizem olmasına rağmen kanada ret verdi.pasaportum ve fotoğrafım haricinde ekstra evrak vermemiştim şimdi ise itiraz dilekçesi ve yanında destekleyici belgelerle 3 ay içinde itiraz etmeyi düşünüyorum.sizce sonuç ne olur? şuan kanada itirazları kaldırmış diye duydum doğru mu? bir de itiraz edildiğinde tekrar bir ücret ödemem gerekiyor mu? yardımınızı rica ederim teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada vizesinde sponsorluk
    S.K., 27 Ağu 2016, 23:26

    Merhaba. İngilizce Öğretmenliği mezunuyum, çalışmıyorum. Dilimi geliştirmek için bir süreliğine Kanada'da yaşamak istiyorum. Kanada vatandaşı tanıdıklarım davetiye gönderebileceklerini söylediler. Çalışmadığım için babamın sponsorluğunda gidebilir miyim? Daha doğrusu vize alabilmem için neler gerekli? Cevaplarsanız sevinirim.. Kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika vizesi ile Kanada'ya nasıl gidebilirim?
    A. seyhan, 25 Ağu 2016, 10:25

    Amerika vizem var kanada vizesi için hangi evrakları hazırlamam lazim? Amerika vizesi ile Kanada'ya nasıl gidebilirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada vizesi için kim sponsor olabilir?
    F. Can, 22 Ağu 2016, 13:18

    Kanada vizesi almak istiyorum. Birikmiş param var ama bir işte çalışmıyorum ya da tapu ve benzeri bir malvarlığım yok. Yine de sponsorluk almam gerekiyor mu? Birlikte gideceğim arkadaşım bana sponsor olabilir mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada transit vizesi
    T. A., 10 Ağu 2016, 08:34

    10 Eylül 2016 tarihinde, United Airlines ile İstanbul çıkışlı Kanada Toronto aktarmalı New York uçuşumuz var. Herhangi bir şekilde hava alanından çıkış yapmayacağız, yalnızca aktarma olacak, Kanada transit vizesi almamız gerekir mi? Gerekirse neler yapmalıyız, bilgi verirseniz çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Amerika vizem var evraksız Kanada vizesi alabilir miyim?
    A.L., 22 Tem 2016, 16:37

    Merhaba benim Amerika Vizem var. Amerika vizem var evraksız Kanada vizesi alabilir miyim? verildiğini duydum. Bunun gerçekten olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Eğer bu konuda siz aracılık yapıyorsanız evraklarımı size kargo ile göndersem yardımcı olabilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kanada vizesi için sağlık sigortası gerekli mi?
    M.H:, 22 Tem 2016, 16:37

    Değerli vize merkezi yetkilileri Dicle Üniversitesinde öğretim üyesiyim. Kanada vizesi için sağlık sigortası gerekli mi? Bilgi verirseniz sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Kanada için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp