Kanada vizesi kaç günde çıkar?

Bilgi Sayfasına Dön
  • N.Y. 04 Şub 2019, 23:30
    Merhabalar, Kanada vizesi kaç günde çıkar? Canovate Group’ta 7 yıldır çalışıyorum. Çok yoğun çalıştığımızdan dolayı başvuru yapmaya gidemedim. Evraklarımın çoğu hazır. Abim 15 yıldır oturum izni ile Kanada’da yaşıyor. Bana davet mektubunu mail atacak. Daha önce sizden danışmanlık hizmeti alan arkadaşım sizi tavsiye etti. Şirketimizde uzun süredir ticari vizelerini sizden alıyorlarmış. Vizemi almak için bana da yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 04 Şub 2019, 23:30

    Merhabalar

    Kanada vizesi sonuçlanma süresi Kanada Büyükelçiliği’nin yoğunluğuna göre değişiklik göstermektedir. Aynı zamanda vize türüne göre de bu süreçler değişiklik göstermektedir. Kanada aile ziyareti vize başvurusu için hazırlamanız gereken evraklarınız hazır ise bize ilk etapta kargo ile ulaştırabilirsiniz. Kanada vize uzmanlarımız evraklarınızı detaylı inceleyip eksik evrakınız var ise size bilgi vereceklerdir. Dilerseniz, çalıştığınız şirketten antetli kağıda hazırlanmış vize talep dilekçeniz ile ilgili size örnek dilekçeyi size mail atabilirim. Sizin hazırlayacağınız şahsi dilekçenizi de vize uzmanlarımız yazacak ve size gönderecektir. Siz sadece çıktı alıp imzalamanız yeterlidir. 

    Kanada Vizesi Kaç Günde Çıkar?

    Şu anda Kanada vizesinin sonuçlanma süresi 3 haftadır. Kanada’da yaşayan akrabanız size davet mektubunu yazarken dikkat etmesi gereken bazı hususlar vardır. Aile ziyareti vize başvurusunda en önemli evraklardan biri davet mektubudur. Davetiye, mutlaka Kanada Büyükelçiliği’ne hitaben yazılmalıdır. Davetiyede sizin adınız ve soyadınız, doğru yazılmalı, davet etme amacı da ayrıca belirtilmelidir. Kanada’daki akrabanızın evinde kalacaksanız bu durumu mutlaka yazmış olduğu mektupta belirtmesi gerekir. Davetiye mektubunu Word belgesine, İngilizce ya da Fransızca olarak yazabilir. Kanada’da oturduğu evin adresi, telefon numarası ve e-mail adresini davet mektubunun sonuna yazmalıdır. Davetiyenin çıktısını alarak, imzalamalı sonra taratıp size mail olarak göndermelidir.

    Peki, Kanada vizesi kaç günde çıkıyor? Aslında bu süreç tamamen Büyükelçiliğin yoğunluğu ile ilgilidir. Bazı kişilerin çok hızlı vize sonucu gelirken, bazı kişilerde 30 gün, 45 gün gibi uzun sürelerde sonuçlanabilmektedir. Bundan dolayı bize telefon eden Kanada vize başvuru sahiplerinin  en fazla sorduğu soru Kanada vizesi kaç günde çıkıyor? Sorusu olmuştur.

    Kanada vizesi kaç günde çıkar sorusu hakkında sizin de öğrenmek istedikleriniz varsa 0212 970 0563 numaralı Kanada özel vize hattımızdan Kanada vize uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

    İlginizden dolayı teşekkür ederiz.

    Vize Merkezi

    Yüksel ERDİN

    Kanada Vizesi Genel Bilgi TablosuKanada Vize BaşvurusuKanada Vizesi İçin Gerekli EvraklarKanada Vize Başvuru Formu

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • M.K. 22 Mar 2019, 18:08

    Kanada vizesine başvurdum fakat 25 gün dür çıkmadı. Bu süre normal midir?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • L.Ç. 22 Mar 2019, 18:09

    Kanada vizemin çıkıp çıkmadığını nereden takip edebilirim?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • C.S. 22 Mar 2019, 18:11

    Kanada uzun süreli eğitim vizesine bugün başvuru yaptım ne zaman sonuçlanır? Turistik vizeden daha uzun mu sürer?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 23 Mar 2019, 11:35

    Kanada vizesi 1 hafta ile 3 hafta arasında sonuçlanmaktadır Amerika vizesi olanlar için bu süre 5 iş günüdür. 25 gündür dosyanız içeride ise mutlaka araştırmaya girmiştir. Araştırma süreci bittiğinde Pasaportunuzu ve vize sonucunu size ulaştıracaklardır. Kanada vizenizin sonucunu takip etmek için buraya tıklayın. Açılan sayfaya Başvuru sonrasında size verilen fişin üzerinde yazan Tracking ID numarası ve Doğum Tarihinizi girip gönder tuşuna tıklayın size dosya durumunuzu bildiren yazı çıkacaktır. Kanada vize türlerinde eğer göçmenlik için başvuruda bulunmadı iseniz vize çıkma süreçleri aynıdır. İlginizden dolayı teşekkür ederiz.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Z.G. 28 Haz 2019, 23:51

    Merhaba, internetten başvuru yaptım turıst vizesi için. Biometrık verdikten sonra mı vize sonuçlanacak? Yoksa onaylandıktan sonra mı biometrık veriliyor.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • K.A. 26 Ağu 2019, 09:45

    Merhaba, acil olarak kanada'ya gitmem gerekiyor, şu an başvursam kanada vizem kaç günde çıkar?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 26 Ağu 2019, 09:45

    Merhaba; Başvuru süreciniz ilk olarak online başvuru işlemlerinizi gerçekleştirmekle başlamaktadır. Daha sonra hazırlamış olduğunuz Kanada vizesi için gerekli evrakları ve doldurmuş olduğunuz formları yetkili vize başvuru merkezine teslim etmeniz gerekmektedir. Bu aşamadan itibaren vize başvuru merkezi başvurunuzu kabul edecek ve Kanada Konsolosluğu başvurunuzu inceleyecektir. Konsolosluğun bu inceleme ve vize başvurunuz ile ilgili olumlu ya da olumsuz karar verme süreci yaklaşık olarak 11 - 15 gün sürmektedir. CAN Plus programı koşullarını sağlayabilen başvuranlar için bu süre 5 -6 iş günüdür. Bu süreler Kanada Konsolosluğunun inisiyatifinde olarak koşullara göre farklılık gösterebilir.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • sevda 06 Kas 2019, 21:55

    merhaba. basvurudan sonra parmak izi icin mesaj geldikde, kac gun icinde gidip parmak izi vere bilirim?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • A. Boylu 27 Kas 2019, 23:23

    Merhaba online başvurumu yapalım 23 gün oldu parmak izi vereli 18-19 gün oldu Amerika vizem olmasına rağmen henüz bir sonuç alamadım acaba nedeni nedir?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • S.K. 25 Oca 2021, 12:22

    Merhabalar, Kanada vizesi kaç günde çıkar? Devlet Memuru olarak çalışıyorum. Yeşil pasaport sahibiyim. Kanada’ya vize almama gerek var mı? Gerekli ise hangi evrakları hazırlamam gerekir. Parmak izi vermek için başvuru merkezi ne zamana randevu veriyor? Amerika, İngiltere, Avustralya vizem var. Başvuru sonucum olumlu çıkar mı?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 25 Oca 2021, 12:43

    Merhabalar,

    Yeşil pasaport sahipleri, Avrupa’da 44 ülke, Kuzey Amerika’da 28 ülke, Güney Amerika’da 10 ülke, Asya’da 39 ülke, Afrika’da 27 ülke, Okyanusya’da 9 ülke de vize muafiyeti bulunmaktadır. Fakat Kanada’ya yeşil pasaport sahipleri vize almadan ülkeye giriş yapamıyor. 

    Devlet Memurları; çalıştığı resmi makamdan alması gereken üç önemli evrak bulunmaktadır. 

    1- Çalışma belgesi, 

    2- Seyahati süresince izinli olduğunu gösteren izin belgesi, 

    3- Son üç aylık maaş bordrosu sunulmalıdır.

    Bunun dışında çalıştığınız iş yerinde kullandığınız görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisini de evraklarınıza eklemelisiniz. Kanada vizesi başvurusu yaparken pasaportunuzun uzun süreli olup olmadığını mutlaka kontrol etmelisiniz. Çünkü verilecek olan vize süresi sizin Kanada Büyükelçiliği’ne sunacağınız pasaport süresi kadar olacaktır. Ayrıca Nüfus cüzdanı fotokopisi, evli olanlar evlilik cüzdanı fotokopisi, Tam vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği de sunulmalıdır. Daha önce almış olduğunuz Amerika, İngiltere ve Avustralya vizeleriniz sizin için önemli bir referans olacaktır. Fakat maddi durumunuzu gösteren belgelerdeki bilgilerde bu seyahati karşılayabileceğinizi göstermesi gerekir.

    Kanada Vizesi Kaç Günde Çıkar?

    Kanada vizesi sonuçlanma süresi Büyükelçiliğin yoğunluk durumuna göre değişiklik gösterir. Kanada vize başvurusu için gerekli olan evraklarınızı hazırladıysanız Kanada vize uzmanlarımıza kargo ile gönderebilir ya da ofisimize bizzat gelerek ulaştırabilirsiniz. Uzmanlarımız evraklarınızı detaylı inceledikten sonra eksik evraklarınız varsa sizi arayıp bilgi vereceklerdir. Kanada vizesinin sonuçlanma süresi normalde 3 haftadır. Büyükelçilikte yaşanılabilecek yoğunlukları göze alarak en az seyahatinize 2-3 ay kala başvuru yapmanızda fayda vardır. Randevu alma süresini de katarsak toplamda, Kanada vizesi kaç günde çıkıyor? Randevu alma süreci de Kanada vize başvurularının yoğunluğuna göre değişmektedir. Dosyalar Büyükelçiliğe ulaştıktan sonra bazı başvuru sahiplerinin çok hızlı sonucu gelirken, bazı başvuru sahiplerinde bu süre bir, bir buçuk ayı bulmaktadır. Bundan dolayı Kanada vizesi kaç günde çıkıyor? Sorusu bize en çok gelen soru olmuştur.

    Kanada vizesi kaç günde çıkar, evraklarımı hazırlarken nelere dikkat etmeliyim gibi kafanıza takılan sorular için 0212 970 0563 numaralı Kanada özel vize hattımızı arayarak Kanada vize uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

    İlginizden dolayı teşekkür ederiz.

    Vize Merkezi

    Yüksel ERDİN

    Kanada vizesi kaç günde çıkar

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp