Kanada Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • Y.U. 15 Ara 2020, 16:32
    Merhabalar, Kanada vizesi için gerekli evraklar 2021 yılında değişiklikler oldu mu? Kanada turistik vize evraklarını hazırlarken dikkat etmem gereken hususlar nelerdir? Bu konuda danışmanlık veriyor musunuz? Mail adresi versem gerekli evrak listelerini tarafıma gönderebilir misiniz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 15 Ara 2020, 16:32

    Merhabalar,

    Kanada vize başvurusu yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli konu; çalışma statünüze uygun olan Kanada vizesi için gerekli evraklar hazırlamaktır. Kanada Büyükelçiliği’nin Türk vatandaşlarından istediği şahsi belgeler aynıdır. Vize almak istediği güncel pasaportunun uzun süreli olması çok önemlidir. Çünkü Kanada Büyükelçiliği vize süresini sunacağınız pasaportunuzun süresi kadar vermektedir. Kanada vizesi için gerekenler, İstenilen şahsi belgeler; Nüfus cüzdanı fotokopisi, evli olan çiftler için evlilik cüzdanı fotokopisi, gidecek her kişi için tam vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği sunulması gerekir. Ayrıca yerleşim yeri belgenizi de ekleyebilirsiniz. Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği; evli kadınlar için iki farklı çıktı alınması gerekir. Evlendikten sonraki soy ismi ve evlenmeden önceki soy ismi ile ayrı ayrı çıktı almaları gerekir. Aynı zamanda alınan tam vukuatlı nüfus kayıt örneklerinde tüm aile bireylerinin, özellikle anne ve baba bilgilerinin gözüküp gözükmediğini kontrol etmelisiniz. Biyometrik fotoğraflarınızın ölçüleri 3,5 x 4,5 cm boyutlarında ve arka fon beyaz olmalıdır.

    Kanada vizesine başvuru yapacak kişi çalışmıyorsa yani öğrenci ya da ev hanımı ise mutlaka sponsor olarak birinci derece akrabanızın evrakları sunulmalıdır. Sponsorunuzun Kanada Büyükelçiliği’ne hitaben vize talep dilekçesi yazıp tüm masrafları karşılayacağını belirtmelidir. 18 yaşından küçüklerin anne ve babasının bu yolculuğa muvafakatı olduğunu belirten noter onaylı muvafakatname belgesi almalıdır. 

    Kanada Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2021 Nelerdir?

    SGK’lı çalışan kişilerin Kanada vizesi için gerekenler; Çalıştığı şirkete ait evrakları, antetli kağıda vize talep dilekçesi, SGK işe giriş bildirisi, son 3 aya ait maaş bordrosu sunması gerekir. Ayrıca SGK tescil ve hizmet dökümünün güncel çıktısını da sunmanız gerekir. Şirket sahipleri ise şirketlerinin evraklarını, antetli kağıda Kanada Büyükelçiliği’ne hitaben vize taleplerini belirtmesi gerekir. Aynı zamanda SGK Tescil ve hizmet dökümü de sunmalıdır. 

    Devlet memurlarının Kanada vizesi için gerekli evraklar; Çalıştıkları resmi makamdan çalışma belgesi, seyahati süresince izin verildiğini gösteren izin belgesi, iş yerinde kullandığı görev kimlik kartının önlü arkalı fotokopisi, son üç aylık maaş bordrolarını sunması gerekir.
    Emekliler; SGK tescil ve hizmet dökümü belgesi, emekli maaşını nereden alıyor ise son 3 aylık dökümü sunmalıdır. 

    Kanada vizesi için gerekli evraklar 2021 yılı için yapılan değişiklikleri öğrenmek için 02129700563 numaralı telefonlarımızdan Kanada vize uzmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz.

    Vize Merkezi
    Yüksel ERDİN

    Kanada Vizesi için gerekli evraklar 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp