Kanada Vizesi Nasıl Alınır 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • H.H. 17 Ara 2020, 14:06
    Merhabalar, Kanada vizesi nasıl alınır 2021 yılında Kanada’ya gitmek istiyorum siz bu konuda danışmanlık hizmeti veriyor musunuz? Kanada vizesi alırken dikkat etmem gereken konular nelerdir? Covid 19 salgını sonrası değişiklikler oldu mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 17 Ara 2020, 14:06

    Merhabalar,

    Kanada Hükümeti, umuma mahsus pasaport (bordo), hususi pasaport (yeşil), hizmet pasaportu (gri), diplomatik pasaport (siyah) sahip Türk vatandaşlarından Kanada’yı ziyaretlerinde vize talep etmektedir. Peki, Kanada’ya vize nasıl alınır? Sorunuzun içinde hangi amaçla ziyaret etmek istediğinizi belirtmediğiniz için öncelikle Kanada'ya hangi amaçla ziyaret etmek istediğinizi belirtmeniz gerekir. İlk yapmanız gereken gidiş amacınıza ve çalışma statünüze uygun olan gerekli evrakları temin etmektir. Bu konuda detaylı bilgi almak ve hazırlamanız gereken gerekli evrak listesini mail olarak almak için Kanada vize uzmanlarımıza 02129700563 numaralı şirket telefonumuzdan ulaşabilirsiniz.

    Daha önce yurt dışına ne kadar çok seyahat ettiyseniz size bu seyahatleriniz referans olacaktır. Vize başvurunuzu yapmadan önce bankanızda yapacağınız seyahat süresince masraflarınızı karşılayacak bakiyenin olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Kanada Büyükelçiliği eğer çalışıyorsanız ne kadar süredir çalıştığınıza ve aylık bordronuza yansıyan maaş bedeline bakarak vize sonucunun kararını vermesine etki ediyor. Şirket sahiplerinin başvurularında ise şirketin karlılığına ve banka dökümlerinde giriş çıkışların balansının olup olmadığına bakarak karar verirler. 
    Kanada vizesi alma yolları, yaşanılan Covid 19 salgını nedeniyle geçici olarak değişiklik yapılmıştır. Covid 19 salgını öncesi, Kanada vize başvuru merkezlerinden randevu alınıyor ve başvuru formları, evrakları Kanada Büyükelçiliği’ne teslim ediyorlardı. Ve başvurunuzun sonucu 3 hafta içinde çıkıyordu. Şimdi ise Kanada Büyükelçiliği Covid 19 salgını nedeniyle işleyiş ve sonuçlanma süreçlerinde değişiklikler olmuştur. 

    Kanada Vizesi Nasıl Alınır?

    Peki, Covid 19 sonrası, Kanada’ya vize nasıl alınır? İlk yapılması gereken, Kanada Büyükelçiliği’nin sitesinin üzerinden başvuru yapılan sayfada hesap açmanız gerekir. Sizinle ilgili sorulan sorulara cevap yazıp tüm bilgileri girdikten sonra sisteme evraklarınızı taratıp yüklemeniz gerekir. Kanada Büyükelçiliği harcı ve parmak izi bedeli ödemesi aynı sayfa üzerinden kredi kartı ile online yapılmaktadır. Kanada Büyükelçiliği online başvurunuzu tamamladığınızda ve ödemeyi yaptığınızda size Biyometrik talimatlar mektubunu(BIL) gönderiyor. 

    Kanada vize başvuru merkezinden randevu alıp, parmak izinizi veriyorsunuz. Kanada Büyükelçiliğinin işlemi bittikten sonra pasaportunuzu adresinize göndermesi için ödeme yapıyorsunuz. İşleminiz sonuçlandığında Büyükelçilik adresinize pasaportu kargo ile göndermektedir. Kanada vizesi alma yolları ve süreci uzadığı için (151 gün) gitmek istediğiniz tarihe göre başvurunuzu ayarlamanızda fayda vardır.

    Kanada vizesi nasıl alınır 2021 yılında değişiklikler nelerdir bu konularda daha fazla bilgi almak istiyorsanız, şirket telefonumuzu arayarak bizlere ulaşabilirsiniz.

    Vize Merkezi
    Yüksel ERDİN

    Kanada vizesi nasıl alınır 2021

     

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp