Kanada Vize Ücreti 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • H.N. 14 Ara 2020, 17:55
    Merhabalar, Kanada vize ücreti 2021 yılında ne kadar olacak? Sadece Kanada Büyükelçiliği’ne mi ödeme yapacağım, Parmak izi için ödeme alıyorlar mı? Siz ne kadar danışmanlık ücreti alıyorsunuz? Vize işlemlerimi sizin aracılığınız ile yapmak istiyorum. Danışmanlık hizmetlerinizin içeriğini öğrenebilir miyim? Vize ücretleri konusunda detaylı bilgi verebilir misiniz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 14 Ara 2020, 17:55

    Merhabalar,

    2021 Kanada vizesi ücreti ödeme yapıp Kanada vize başvurunuz sırasında çıktı aldığınız ödeme belgelerini sunmanız gerekir. Kanada vize başvurusu yapabilmeniz için, ödenmesi gereken üç farklı ödeme vardır;

    1-Kanada Büyükelçiliği’ne ödenen harç bedeli
    2-Parmak izi bedeli 
    3-Kanada vize başvuru merkezine ödenen işlem ücreti

    Kanada Büyükelçiliği’ne ödenen harç bedeli,  vize türüne göre değişiklik göstermektedir.
    2021 Kanada vizesi ücreti;
    Ziyaretçi vizesi ücreti 100 CAD
    Uzun süreli eğitim ücreti 150 CAD
    Çalışma vizesi ücreti 155 CAD
    Aile sponsorluğu 1050 CAD

    Parmak izi Kanada vizesi ücret tüm Türk vatandaşları için aynıdır; 85 CAD eğer başvuru yapan 2 veya daha fazla kişiden oluşan bir aile ise 170 CAD’dır. Başvuru yapan kişi Sanatçı ise ve sayısı 3 veya daha fazla ise toplam 255 CAD ödeme yapmaları yeterlidir.

    Kanada vize başvuru merkezinde Pasaport iletim hizmeti için 68 TL + Tek yönlü Kurye servisi için 135 TL’dir. Kanada vizesi ücret toplam 203 TL dir. ( Kanada Büyükelçiliği’nden pasaportun direkt size gönderilmesi için ödenen ücret) 

    Kanada vize başvurularınızda çalışma statünüze uygun gerekli evrak listenizi mail atıyoruz. Hazırladığınız evrakların Kanada Büyükelçiliği’nin istediği içeriğe sahip olup olmadığını kontrol ediyoruz. Kanada Büyükelçiliği sitesinden bilgilerinizi, formlarınızı doldurup, evraklarınızı sisteme yüklüyoruz. Ödemelerinizi yapıp, Kanada vize başvuru merkezinden randevunuzu alıyor, işlemlerinizi takip ediyoruz. Deneyimli Kanada vize uzmanlarımız tarafından verilen hizmetin bedeli ise sadece 100$’dır. Başvuru yaparken eğer 6 kişiden fazla iseniz özel grup indirimlerimizden faydalanabilirsiniz.

    Kanada vize ücreti 2021 yılına ait yapılmış olan değişiklikler hakkında detaylı bilgi almak ya da grup indirimi fiyatlarımızı öğrenmek için 0212 970 05 63 nolu telefonumuzdan Kanada vize uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

    Vize Merkezi
    Yüksel Erdin

    Kanada vizesi ücreti 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp