Kanada Vize Randevusu 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • M.O. 16 Ara 2020, 17:03
    Merhabalar, Kanada vize randevusu 2021 yılında nasıl alabiliyoruz? Kanada vize başvuru merkezinin sitesine girdiğimde açık randevu bulamıyorum. Kanada’ya uzun süreli eğitim için gitmek istiyorum. Okul kabul yazım geldi. Sanırım başvuru şeklinde değişiklik olmuş. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 16 Ara 2020, 17:03

    Merhabalar,

    Kanada vizesi randevu alma konusunda Covid 19 salgını sonrasında değişiklikler oldu. Kanada vize başvurusu uzun süreli eğitim başvurunuz da en çok dikkat edeceğiniz konu eğitim almak istediğiniz okulun “Designated Learning Institutions” (DLI) listesinde olup olmadığını Kanada Büyükelçiliği sitesine girip kontrol etmenizdir. Eğer DLI listesinde eğitim almak istediğiniz, tercih etmiş olduğunuz okulun ismi yoksa başvurunuz direkt ret olabilmektedir.

    Kanada vizesine randevu almak eskiden Kanada vize başvuru merkezi doldurmuş olduğumuz formları ve hazırlamış olduğumuz evrakları randevu günü teslim ediyorduk, Kanada Başvuru Merkezi bizden aldığı evrakları Kanada Büyükelçiliği’ne ulaştırıyordu. Covid 19 sonrası ise Kanada Büyükelçiliği’nin sitesindeki başvuru sayfasında bir hesap açıp size ait olan kişisel bilgileri doldurmanız gerekmektedir. Kanada Büyükelçiliği’ne yapmanız gereken ödemeleri de kredi kartınızla online olarak site üzerinden yapabiliyorsunuz. Daha sonra Kanada vize başvurunuzu yapmak için doldurulması gereken formları da sisteme evraklarınızla beraber yüklemelisiniz. 

    Kanada vize randevusu Kanada Büyükelçiliği sitesindeki yapmanız gereken tüm işlemleri yaptıktan sonra Biyometrik talimatlar mektubunuz (BIL) gönderiliyor. Kanada vize başvuru merkezinden Kanada vizesine randevu almak bu dönemde biraz daha zor olmaktadır. Çünkü Kanada vize başvuru merkezi Ankara 3 iş günü, İstanbul ise 4 iş günü çalışmaktadır. Bu yüzden o ay açılan randevu saatleri hızla tükenmektedir.

    Kanada vize başvuru merkezinden Kanada vizesi randevu aldığınız gün yanınıza Biyometrik talimatlar mektubu (BIL) ve pasaportunuzu almayı unutmayın! Covid 19 salgını sebebiyle Kanada Büyükelçiliği sonucunuz çıktığında pasaportunuzu sizin adresinize kargo ile gönderiyor. Pasaportunuzu Kargo ile göndermesi için randevu günü Kanada vize başvuru merkezinde ayrıca 203 TL ödeme yapmanız gerekir. 

    Kanada vize randevusu 2021 yılında nasıl alınabileceği konusunda 02129700563 telefon numaramızdan Kanada vize uzmanlarımızı arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

    Vize Merkezi
    Yüksel ERDİN

    Kanada vize randevusu 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp