Kanada Turistik Vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • N.S. 16 Ara 2020, 10:13
    Merhabalar, Kanada turistik vize 2021 yılında başvuru yapacağım, Covid 19 salgını nedeniyle değişen kurallar ve şartlar var mı? Diş hekimiyim eşim ev hanımı çalışmıyor, hazırlamamız gereken evraklar nelerdir? Başvuru işlemlerimi yapabilmem için neler yapmam gerekiyor? Bilgi verebilir misiniz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 16 Ara 2020, 10:13

    Merhabalar,

    Kanada turist vizesi başvuruları Covid 19 salgını süresince yapılamadı. Kanada Devleti birinci derece akrabası Kanada’da olanların kendi iradesi dışında gelişen bir durum neticesi gelmek isteyenlerin başvurularını kabul etti. Örneğin anneniz, babanız ya da kardeşiniz Kanada’da yaşıyor trafik kazası geçirdi bakacak kimsesi yok sizin yanına gitmeniz gerekiyor gibi durumlarda ülkeye giriş izni verildi. 

    Kanada turist vizesi almak isteyenler bu dönemde başvuruları kabul edilmedi. Kanada vizesi olanlar bile ülkeye giriş için geçerli sebebi yoksa geri gönderildi. Uzun süreli eğitim için gelenlere ve oturum izni olanların giriş çıkışına izin verildi. Aynı zamanda ülkeye giriş sebebi hangi nedenle olursa olsun 14 gün karantinada kalmak zorunda kaldılar.

    Covid 19 salgını sebebiyle Kanada vize başvuruları işlemlerinde değişiklikler olmuştur. Covid 19 salgını  öncesi Kanada vize başvuru merkezine evraklar ve formlar randevu günü teslim ediliyordu. Kanada Başvuru Merkezi evraklarınızı teslim aldıktan sonra Kanada Büyükelçiliği’ne iletiyordu. Yapmış olduğun Kanada başvurunuz pandemi öncesi 3 hafta içinde sonuçlanıyordu. Covid 19 salgını sebebiyle işlemlerin yapılma şeklinde ve başvurunun sonuçlanma süreçlerinde değişiklikler olmuştur. 

    Kanada Turistik Vize 2021 Yılında yapılan Değişiklikler Nelerdir?

    Kanada vize başvurularınızı Kanada Büyükelçiliği’nin sitesine giriş yapıp size ait bir hesap oluşturmanız gerekir. Sizinle ilgili bilgileri eksiksiz olarak girdikten sonra hazırlamış olduğunuz evraklarınızı taratıp sisteme yüklemeniz gerekir. Kanada Büyükelçiliği’ne yapmanız gereken Kanada turistik vize ücreti kredi kartınız ile online yapabiliyorsunuz. Kanada Büyükelçiliği online başvurunuzu tamamladığınız zaman size Biyometrik talimatlar mektubunuzu (BIL) mail atıyor. Kanada vize başvuru merkezinden randevu alıp parmak izinizi ve pasaportunuzu teslim ediyorsunuz. Covid 19 salgını sebebiyle sonucunuz çıktığında Büyükelçilik sizin adresinize pasaportu kargo ile gönderiyor. Bu hizmet içinde ayrıca ücret ödemeniz gerekiyor. Kanada turistik vize ücreti online ödeme yaparken 85 CAD olan parmak izi bedelini de ödemeyi unutmayın!

    Diş hekimi olduğunuzdan dolayı şirket evraklarınızı ve SGK Tescil ve Hizmet dökümünüzü sunmanız gerekir. Ayrıca şirketinize ait antetli kağıda vize talebinizi yazıp kaşeleyip, imzalamalısınız. Eşiniz için yine sizin evraklarınız ile birlikte sponsor olduğunuzu belirten bir vize talep dilekçesi yazmanız gerekir. Yazacağınız dilekçeler mutlaka İngilizce olarak yazılmalıdır. Hem eşiniz hem de siz bu belgeler dışında Nüfus cüzdanı fotokopisi, geçerli pasaportunuz ve eski pasaportlarınızın bilgilerini sisteme mutlaka yüklemelisiniz. Ayrıca tam vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizi de sunmanız gerekir.

    Kanada turistik vize 2021 yılında başvurularda yapılan değişiklikler hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız 02129700563 numaralı telefonumuzdan Kanada vize uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

    Vize Merkezi
    Yüksel ERDİN

    Kanada turistik vize 2021

     

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp