Kanada vizesi kaç günde çıkar 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • M.M. 17 Ara 2020, 16:26
    Merhabalar, Çocuğum Kanada’ya uzun süreli eğitim amaçlı gidecek. Bizlerde ebeveynleri olarak yanına ziyarete gitmeyi düşünüyoruz. Kanada vizesi kaç günde çıkar 2021 yılı için değişiklikler oldu mu? Birçok kişiden Kanada vize sürelerinin uzadığı konusunda bilgi aldık. Bu tarz bilgileri sizin gibi ciddi firmalardan teyit etmekte fayda olduğunu düşünüyoruz. Gerçeklik payı var mıdır?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 17 Ara 2020, 16:26

    Merhabalar,

    Kanada vizesi çıkma süresi Covid 19 salgını nedeniyle uzadı. Salgın öncesi Uzun süreli eğitim ve turistik vize başvuruları 3 hafta içinde sonuçlanırken, şu anda turistik Kanada vize çıkma süresi 151 günde çıkmaktadır. Bu durumda uzun süreli eğitim vizeleri Kanada’ya kaç günde çıkar diye düşünüyor olabilirsiniz. Uzun süreli eğitim vizeleri de 16 hafta içinde sonuçlanmaktadır. Bu sürelerin uzama sebebi Türkiye’de bulunan Kanada vize başvuru merkezlerinin parmak izi alma, pasaport teslim alma randevu tarihlerinin uzak tarihe verilmesinden kaynaklanmaktadır. 

    Covid 19 salgını sebebi ile işlemler online gerçekleştirilmekte, evraklar, formlar sistem üzerinden yüklenmektedir. Kanada Büyükelçiliği işlemleri tamamladığınızda size Biyometrik talimat mektubu gönderiyor. İstanbul Kanada vize başvuru merkezi haftanın 4 günü ( Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cuma), Ankara Kanada vize başvuru merkezi ise haftanın 3 günü ( Pazartesi, Çarşamba ve Cuma) çalışmaktadır. Bu durum randevu alınmasında zorluklar yaratmaktadır. Bunun sonucunda bizi bilgi almak için arayan kişilerden Kanada’ya kaç günde çıkar sorusu çok fazla gelmektedir.

    Kanada Büyükelçiliği, vize süresini pasaportunuzun süresi kadar vermektedir. Pasaportunuzun kalan süresini kontrol etmeden başvuru yapmamanızda fayda var. Aldığınız vize ile Kanada’ya giriş yaptığınız zaman 6 aylık süre dolmadan çıkış yapmanız gerekir. Aldığınız vizeyi doğru kullanmadığınız zaman bir sonraki vizeyi almanız sorun teşkil edecektir.

    Kanada Büyükelçiliği, aldığınız vize türüne göre vize süresi de değişiklik gösterecektir. Uzun süreli eğitim için gidenlere Büyükelçilik size alacağınız eğitim süresince vize verecektir. 

    Kanada vizesi kaç günde çıkar 2021 yılında çıkış sürelerinde ne gibi değişiklikler oldu ve aklınıza takılan tüm Kanada vize soruları için 02129700563 numaralı şirket telefonumuzdan Kanada vize uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

    Yüksel ERDİN
    Vize Merkezi

    Kanada vizesi kaç günde çıkar 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp