Kanada Vizesi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • G.M. 14 Ara 2020, 13:59
    Merhabalar, Kanada vizesi 2021 başvurularını nasıl yapabiliyoruz? Kanada’da bulunan annemin ameliyatı olacak. En hızlı nasıl randevu alabilirim? Parmak izi daha önce vermedim ama daha önce Kanada vizesi almıştım. Daha önce Kanada vizemin olması işlemleri mi hızlandırabilir mi?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 14 Ara 2020, 13:59

    Merhabalar,

    Kanada’ya gitmek için vize başvurularında yaşanılan Covid 19 salgını sebebiyle geçici değişiklikler olmuştur. Daha önce Kanada vize başvuru merkezinden randevu alınıp evraklar teslim ediliyordu. Evraklarınızı Kanada Başvuru Merkezi, Kanada Büyükelçiliği’ne iletiyordu. Normalde 3 hafta içinde sonucunuz çıkıyordu. Şu anda Kanada Büyükelçiliği Covid salgını sebebiyle işlemlerin yapılması konusunda ve çıkma süreçlerinde değişiklikler yapmıştır.

    Kanada Büyükelçiliği’nin sitesinin başvuru sayfasında önce bir hesap açmanız gerekir. Soru cevap şeklinde sizinle ilgili bilgileri girdikten sonra sisteme evraklarınızı taratıp yüklemeniz gerekir. Yapılması gereken ödeme de yine aynı sayfa üzerinden online yapılmaktadır. Bu aşamadan sonra parmak izi vermeniz gerekiyor. Kanada Büyükelçiliği online başvurunuzdan sonra size Biyometrik talimatlar mektubunuzu (BIL) gönderiyor.

    Biyometrik talimat mektubunuz, size mail olarak gelmeden önce Biyometrik işlemleriniz için randevu aldıysanız, randevunuzu iptal etmeli, biyometrik talimatlar mektubunuz size ulaştığında tekrar randevu almalısınız. İstanbul Kanada vize başvuru merkezi haftanın 4 iş günü ( Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cuma) günleri, Ankara Kanada vize başvuru merkezi ise haftanın 3 iş günü ( Pazartesi, Çarşamba ve Cuma) günleri çalışmaktadır.

    Acil Kanada’ya vize başvurusunda bulunabilmeniz için başvurunuzun niteliğinin Büyükelçiliğin istediği şartları yerine getiriyor olmalıdır;

    1-Kanada’da yaşayan akrabanızın vefatı

    2-Kanada’da yaşayan akrabanızın kritik hastalığının bulunması.

    Kanada’ya gitmek için vize acil başvuruda bulunma şartlarından ikincisi sizin durumunuza uymaktadır. Yalnız Kanada vize başvuru merkezine giderken akrabanızın tıbbi durum raporunu, hastanede yetkili çalışan kişiden alacağınız yazıyı yanınızda götürmeniz gerekir.

    Kanada’ya vize almak için başvuru formlarınızın doldurulması, randevularınızın alınması, işlemlerinizin takibinin yapılması, evraklarınızın kontrol edilmesi konusunda Kanada vize uzmanlarımız sizlere yardımcı olmaktadır.

    Kanada vizesi 2021 yılında değişen kurallar ve bilgiler hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız 02129700563 numaralı telefonumuzdan Kanada vize uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

    Vize Merkezi

    Yüksel ERDİN

    Kanada Vizesi 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp