Kanada Vize Başvurusu 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • S.S. 16 Ara 2020, 15:37
    Merhabalar, Kanada vize başvurusu 2021 yılında Covid 19 sebebiyle değişiklikler oldu mu? Kanada turistik vize başvurumu ne zaman yapmam daha uygun olur? Görüştüğüm birçok kişi Covid 19 sonrası başvuru yapmam gerektiğini söyledi. Kanada ülkeye vardığımızda 14 gün karantina uygulaması yapıyor mu?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 16 Ara 2020, 15:37

    Merhabalar, 

    Kanada vizesi başvuru yapmak isteyen turistik amaçlı gidişler Covid 19 sebebiyle gerçekleşemedi. Kanada Büyükelçiliği, annesi, babası ya da kardeşi Kanada’da ikamet ediyorsa ve kendi iradesi dışında gelişen olumsuz bir durum yaşıyorsa vize başvurularını kabul etti. Örneğin birinci derece akrabanız Kanada’da yaşıyor ve trafik kazası sonucu hastaneye yattı sizde yardımcı olmak için yanında olmak istediğinizde başvuru yapabiliyorsunuz. Bu durumu Hastaneden alınan rapor ile belgelenmesi gerekmektedir. Vizesi olanlar ülkeye giriş yapmak istediğinde geçerli bir sebebi yoksa geri gönderildi. Kanada’ya giriş yapmak isteyen kişiler hangi nedenle olursa olsun 14 gün karantina uygulamasına tabi oldular.

    Kanada vizesi başvuru işlemlerinde bu süreçte değişiklikler olmuştur. Kanada vize başvuru merkezine belgeler ve başvuru formları randevu günü teslim ediliyordu. Kanada Başvuru Merkezide aldığı belgeleri Kanada Büyükelçiliği’ne iletiyordu. Şimdi ise Kanada vizesine başvurmak için Kanada Büyükelçiliği’nin sitesine girip, başvuru sayfasında size ait bir hesap açmanız gerekmektedir. Kişisel bilgilerinizi bu sayfada doldurup, ödemenizi de kredi kartınızla online olarak yapmanız gerekir. Bunun dışında Kanada vize başvurularında her zaman doldurulması gereken formları da sisteme belgelerinizle beraber yüklemelisiniz. 

    Kanada vizesine başvurmak için iki farklı formun doldurulması gerekir; Kanada başvuru formu ve Aile bilgi formu. Kanada başvuru formunda, Kişisel bilgilerinizi, evli iseniz eşinize ait bilgiler, Kanada’da akraba ya da arkadaşınız varsa onun hakkında bilgiler, mezun olduğunuz okul bilgileri, çalıştığınız şirketler hakkındaki bilgileri eksiksiz doldurmanız gerekir. 

    Kanada Aile Bilgi Formunda ise anne ve baba bilgileriniz, çocuğunuz var ise çocuğunuza ait bilgiler; doğum tarihi ve yeri, oturduğun adres bilgilerinizi yazmanız gerekir. 

    Kanada vize başvurusu 2021 yılındaki değişikliklerin neler olduğunu öğrenmek istiyorsanız vize uzmanlarımıza 0212 950 05 63 telefon numaramızdan ulaşabilirsiniz.

    Vize Merkezi
    Yüksel ERDİN

    Kanada vize başvurusu 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp