Kanada Vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • H.Ç. 14 Ara 2020, 15:26
    Kanada Vize 2021 yılında Covid 19 salgını nedeniyle gerçekleşen değişiklikler nelerdir? Turistik amaçlı gitmek istiyorum. Fakat konu ile ilgili bilgi almak için Kanada vize başvuru merkezini sürekli arıyorum ulaşamadım. Başvuru süreçleri nedir? Şu anda işlemlerin çok uzun zamanda sonuçlandığını söylüyorlar doğru mudur? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 14 Ara 2020, 15:26

    Merhabalar,
    Kanada’ya vize almak isteyen kişiler için hazırlaması gereken evraklar konusunda herhangi bir değişiklik olmamıştır. Fakat İşlemlerin gerçekleşmesi ve vize süreçlerinin sonuçlanması konusunda değişiklikler olmuştur.

    Kanada için vize başvuruları daha önce formları doldurup, evraklarla birlikte Kanada vize başvuru merkezine teslim ediliyordu. Şu anda ise Kanada Büyükelçiliği sitesi sayfası üzerinden online yapılan başvuruları kabul etmektedir. Diğer tüm evraklarınız sitedeki sisteme yüklenmesi gerekiyor. Kanada Büyükelçiliği ödemesi yine site üzerinden online kredi kartı ile ödeme yapılabilmektedir.

    Kanada’da akrabanız ya da arkadaşınız var ise ve size davetiye geldi ise ancak başvuru yapabilirsiniz. Turistik başvuruları Covid 19 sebebiyle kabul edilmemektedir. Vizeniz onaylanmış olsa da Covid 19 sebebiyle Kanada gümrüğünden alınmayabilirsiniz. Kanada’ya giriş yaptığınız günden itibaren 14 gün Karantinada kalma zorunluluğunuz bulunmaktadır. 

    Kanada için vize almak istiyorsanız ve orada bir tanıdığınız yoksa Covid 19 salgının bitmesini beklemenizi tavsiye ederim. Şu anda özellikle parmak izi randevusu alma konusunda da sıkıntı bulunmaktadır. Aybaşlarında o aya ait randevu tarihleri açılmakta fakat randevu tarihleri çok hızlı kapanmaktadır. 

    Ziyaret amaçlı yapılan başvurular 151 günde Eğitim amaçlı başvurular 16 haftada sonuçlanmaktadır. Kanada uzun süreli eğitim başvurusu yapmadan önce; Kanada’da eğitim alacağınız okulunun “Designated Learning Institutions” (DLI) listesinde olup olmadığını kontrol etmeniz başvurunuzun onaylanması açısından çok önemlidir. Eğer bu listede okulun ismi yoksa başvurunuz direkt ret olmaktadır.

    Kanada’ya vize almak için yapılan başvuru süreçleri uzun olduğundan dolayı eğer zorunlu değil ise başvurunuzun daha doğru bir zamanda yapmanızda fayda olacaktır.

    Kanada vize 2021 yılında Covid salgını sebebiyle değişen kural ve bilgiler, kafanıza takılan tüm sorular için Kanada vize uzmanlarımıza 02129700563 numaralı telefonumuzdan ulaşabilirsiniz.
     

    Vize Merkezi

    Yüksel ERDİN

    Kanada Vize 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp