Tier 2 vizesi evrakları

f. karaca 05/09/16, 05:18
2011-2013 yılları arasında İngiltere'de Tier 2 ile çalıştım. Üniversite araştırma personeliyim. Tekrar çalışmak için sponsorum var ve Tier 2 vizesine başvurmam gerekiyor. Pasaportunda daha önce Tier 2 vizesi olanların İngilizce belgesini tekrar vermesi gerekiyor mu? Eğer gerekir ise 2011 yılında aldığım TOEFL belgesi yeterli olur mu? Saygılar ferhat
Vize Merkezi

Yeni bir İngiltere vize başvurusu yaptığınız taktirde TOEFL belgenizi sunmanız gerekir.

Cevap Ver
Lütfen bu mesajın spam amaçlı olmadığını anlayabilmemiz için yandaki doğrulamayı yapınız.