İngiltere vize ücreti 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • Z. Gürel 03 Mar 2020, 11:09
    Merhaba, turistik amaçla İngiltere'ye gideceğim. 2 yıl önce 6 aylık ticari İngiltere vizesi almıştım. Şuanda daha uzun süreli vize istiyorum.İngiltere vize ücreti 2020 yılında ne kadar oldu? Ücretin içinde neler var? Tüm yıllar için güncel tutarları paylaşır mısınız? Çok teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 03 Mar 2020, 11:09

    Merhaba,

    İngiltere vize işlem sürecinizde Vize Merkezi’ne ulaştığınız için teşekkür ederiz.

    Birleşik Krallık vize başvurusu yapacak kişiler, gerekli başvuru prosedürlerini yerine getirerek vize başvuru dosyalarını İngiltere Konsolosluğu vize bölümüne sunmalıdırlar. Vize başvurusu için resmi vize başvuru formunun tamamlanması ve vize harç ödemesinin yapılmış olması gerekmektedir. Form doldurma işlemi ve vize ödemesi vize kategorisine uygun olarak konsolosluk resmi başvuru sistemi üzerinden yapılmaktadır.

    İngiltere vize başvuru ücreti bilgisi için doğru kategoride başvuru formunun dolduruluğundan emin olunmaldır. Formun son aşamasında vize ödemesi, seçilen kategoriye ait tutar olarak ödenecektir. Bu nedenle doğru kategoriye ait ödeme yapıldığından emin olunmalıdır.

    Standart ziyaretçi vizesi kategorleri olarak adlandırılan kısa süreli ziyaretçi vizesi başvuru ücretleri, başvuru yapılacak vize süresine göre değişmektedir. Turistik, ticari, aile ziyareti gibi amaçlarla İngiltere vizesine başvuru yapacak kişiler 6 aylık, 2 yıllık, 5 yıllık ve 10 yıllık vize başvurusu yapabilirler. 6 ay için ödenmesi gereken tutar 128 Dolar, 2 yıl için ödenmesi gereken tutar 486 Dolar, 5 yıl için ödenmesi gereken tutar 885 Dolar ve 10 yıl için ödenmesi gereken tutar ise 1110 Dolar’dır. Başvurulan vize süresi kadar vize onayı alınıp alınamayacağına dair karar İngiltere Konsolosluğu vize bölümü tarafından verilecektir. Viz süresinin seçilmesi ve seçilen vize süresi için talep edilen ücretin ödenmiş olması, başvurulan süre kadar vize onayı alınacağını garantilememektedir.

    İngiltere vize ücreti 2020 yılında önemli artış göstermemiştir. Tutarlar zaman zaman kura bağlı olarak azalır ya da artar. Vize harç ücretleri dışında başvuru merkezi tarafından sunulan ek hizmetlere ait ücretler ise daha sık güncellenmektedir. Ek hizmet ücretleri harç ücretlerine ek olarak ödenir ve vize reddi durumunda idesi yapılmaz. Güncel vize harç ücretleri ve ek hizmet ücretleri için web sayfamız İngiltere vize ücretleri bölümünü ziyaret edebilirsiniz. Daha detaylı bilgi ve destek için ise müşteri temsilcilerimizi arayabilirsiniz.

    İlginize teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Özge Çetinkaya

    İngiltere vize ücreti

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • H.H. 01 Nis 2020, 14:20

    Merhabalar,

    Almanya'da çalışıyorum. Yaz döneminde 2 hafta kadar Türkiye'de kalacağım. Bu süreçte İngiltere vizesine başvuru yapmam gerekecek.Arkadaşımı ziyaret etmek ve iş görüşmesi için İngiltere'ye gideceğim. Türkiye'den başvuru yapmamda bir sorun yok değil mi?

    Çok zamanım olmayacağı için hızlı vip İngiltere vize başvurusu yapmam gerekecek. Hangisine başvurmam doğru olur? Hızlı vize ücretleri ile beraber benim ödemem gereken İngiltere vize ücreti 2020 yılı için ne kadar?

    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 01 Nis 2020, 14:46

    Merhaba,

    İngiltere vize işlem sürecinizde bize ulaştığınız için teşekkür ediyoruz.

    İngiltere vize başvurunuzu oturum izninizin bulunduğu ve çalışmakta olduğunuz ülkeden ya da Türkiye’den yapabilirsiniz. Türkiye’den başvuru yaparken evraklarınızı eksiksiz ve İngilizce tercümeli olarak sunmanız çok önemlidir.

    İngiltere vizesi işlem sonuçlanma süresi randevu sonrası 21 gündür. Yeterli zamanınız olmadığı için normal başvuru yaparak vizenizi alabilmeniz mümkün olmayacaktır. Bu nedenle Ekspres İngiltere vizesi başvurusu yaparak vize çıkış sürenizi hızlandırabilirsiniz. Ekspres vize işlem sonuçlanma süresi randevu sonrası 5 iş günüdür. Türkiye’de olacağınız dönemde başvuru merkezi yoğunluk durumuna göre randevu alabileceğiniz tarih gecikebilir. Randevunuzu erken bir tarihe alamamanız durumunda Ekspres başvuru seçeneği yerine Süper Ekspres vize başvuru seçeneğini kullanarak vizenizi 24 saatte alabilirsiniz. Ayrıca randevuyu standart randevu tarihinden daha erken bir tarihe almanızı sağlayan ya da randevusuz öncelikli bir şekilde dosyanızın işleme alınmasını sağlayan farklı ek hizmetler mevcuttur. Ek hizmet ücretleri İngiltere vize ücretlerine ek olarak ödenir ve vize reddi durumunda iade edilmez.

    İngiltere vize ücretleri başvuru yapılacak vize süresine göre değişmektedir. Örneğin; 6 aylık İngiltere vize ücreti 2020 yılı için 130 Dolar’dır. Ekspres başvuru yapmanız durumunda bu tutara ek olarak 220 pound ek hizmet ücreti ödemeniz gerekecektir. Tutarlar 2 yıl, 5 yıl ve 10 yıllık vize başvurularında farklıdır fakat ek hizmet ücretleri standarttır.

    Detaylı bilgi almak ve başvuru işlemlerinizi danışmanlığımız ile tamamlamak için müşteri temsilcilerimizle iletişime geçebilirsiniz.

    İlginiz için teşekkür ediyoruz.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Özge Çetinkaya

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • D.E. 28 May 2020, 17:30

    Konsolosluga gidip parmak izi ve biometri verebilmemiz icin ekstra bir ücret odememiz gerekiyor mu? Ve bu islemi sizin vasitasinizla mi gerceklestiriyoruz yoksa sizden bagimsiz olarak mi? Tesekkurler.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • H.G. 28 May 2020, 19:05

    Merhaba, İngiltere vize ücreti 2020 yılında ne kadar? Uzun süreli vize başvurusu yapmak istiyorum. Daha önce İngiltere vizesi aldım ve seyahat ettim. Kaç yıllık vize verir bana Konsolosluk? İşverenim. Turistik amaçlı seyahat ettim daha önce. Yine turist olarak gideceğim fakat eğer ticari vize ile uzun süreli alma şansım artıyorsa İngiltere’den bir davetiye alabilirim.

    Tavsiyelerinizi rica ediyorum.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 28 May 2020, 19:07

    Merhaba, İngiltere vize işlem sürecinizde bize ulaştığınız için teşekkür ediyoruz.

    İngiltere için başvuru yapabileceğiniz en kısa vize süresi 6 ay, en uzun vize süresi ise 10 yıldır. Ayrıca 2 yıllık ve 5 yıllık vize talebinde de bulunabilirsiniz.

    İngiltere vize ücretleri başvuru yapılan vize türüne ve vize süresine göre değişmektedir. Aile ziyareti, turistik ya da ticari amaçlı seyahatler için ise ücretler başvuru süresine göre değişir. Başvuru sahibi seçtiği vize süresi için İngiltere vizesi ücret ödemesi yapacaktır. En uzun süreli İngiltere vizesi olan 10 yıllık vize için ödemeniz gereken vize harç ücreti 1110 Dolar’dır. Bu tutar kur farkına bağlı olarak çok sık güncellenmektedir ve sadece Konsolosluk harç gideridir. Diğer yıllar için İngiltere vize ücretleri ve Vize Merkezi danışmanlık ücretleri için web sayfamız üzerinden bilgi alabilir, dilerseniz başvuracağınız kategoriye ait İngiltere vize fiyatı için bizi arayabilirsiniz.

    İngiltere vize ücret ödemesi yapmış olmanız vize onayını garantilememektedir. Başvuru evraklarınızın ve güncel durumunuzun uygun olmaması halinde vize başvurunuz reddedilebilir. Vize reddi durumunda ödemiş olduğunuz vize ücretinin iadesi yapılmamaktadır. Bu nedenle ilk defa İngiltere vizesi alınması durumunda çok uzun süreli başvuru tavsiye edilmez fakat daha önce vize alıp İngiltere’ye seyahat ettiyseniz, uzun süreli vize başvurunuzun olumlu sonuçlanma ihtimali artacaktır.

    Uzun süreli vize onayı almanızı kolaylaştırması için geçerli seyahat nedeninizin olması avantaj sağlar. İngiltere’ye sık seyahat etmenizi gerektiren görüşmelerinizin olması uzun vize alımını kolaylaştırır. Bu nedenle görüşmelerinizin devam ettiği bir İngiliz firmasından davetiye alabilirsiniz.

    İngiltere vize ücreti 2020 konu başlığı üzerinden sorularınızı yanıtlamaya çalıştık. Detaylar için başvuru sürecinizde görüşmek dileğiyle.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • A. bal 29 Tem 2020, 17:48

    Merhaba..ingiltere süresiz oturum hakkına sahibim..pasaportum kayboldu yenisini çıkarttım..ingiltereye dönüş yapmam gerekiyor..süresiz oturumumu pasaportuma işletebilir miyim..Bunun için yapmam gerekenler nedir..

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • H.K. 02 Eyl 2020, 17:36

    Merhaba, 6 aylık ticari İngiltere vize ücreti 2020 yılında ne kadar? Ücret bilgisi paylaşabilir misiniz? İşlemleri sizin danışmanlığınız ile yaptığımda hangi hizmetleri sunuyorsunuz? Sigortalı çalışanım. Şirketim tarafından bir toplantıya katılmak üzere İngiltere’ye gönderiliyorum. Evrakların eksiksiz listesini paylaşır mısınız?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 02 Eyl 2020, 17:38

    Merhaba, İngiltere vize başvuru işlemleri hakkında bilgi edinmek üzere bize ulaştığınız için teşekkür ediyoruz.

    İngiltere vize başvuru ücreti başvuru kategorisi ve vize süresine göre değişmektedir. Ticari amaçla İngiltere’ye seyahat edilmesi durumunda başvurulacak olan kategori standart ziyaretçi vize kategorisi olacaktır. 6 aylık standart ziyaretçi vizesi başvurusu için ödenmesi gereken ücret 128 Usd’dir. Vize süreleri ve vize kategorileri güncel İngiltere vize ücretleri bilgisi için web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

    Ticari İngiltere vize başvurusu için İngiltere’de ziyaret edilecek firmadan adınıza davet mektubu gönderilmelidir. Davetiyede hangi tarihler arasında, ne amaçla İngiltere’de bulunmanız gerektiğini belirtmelidir. İlgili davetiyenin vize işlemleri için elektronik ortamda sizinle paylaşılması yeterlidir. Davetiyenin posta yoluyla gönderilmesi gerekmeyecektir.

    Sigortalı olarak çalışan başvuru sahipleri, İngiltere vize başvuru işlemleri için çalışmakta oldukları şirketin güncel tarihli şirket evraklarını temin etmelidirler. Ayrıca maaş bordroları, işe giriş bildirgesi, Sgk hizmet dökümü gibi evrakların da eksiksiz hazırlanması gerekmektedir.

    İngiltere vize başvuru işlemlerini danışmanlığımızla yapmanız halinde İngiltere vizesi ne kadar, gerekli evraklar, ek olarak hazırlanabilecek evraklar ve başvuru sürecinde dikkat edilmesi gerekenler hakkında detaylı olarak bilgilendirileceksiniz. Sürecin tüm aşamaları uzmanlarımız tarafından gerekli kontroller yapılarak tamamlanacak, sizin için uygun gün ve saat için randevunuz alınacaktır. Randevu günü başvuru merkezindeki işlemleriniz temsilcimiz yardımıyla tamamlanacak, parmak izi verdiğiniz günden sonra pasaportunuzun takibi tarafımızdan yapılacaktır. İşlem süreci bittiğinde pasaportunuzu temsilcimiz teslim alacak ve size ulaştıracaktır.

    İngiltere vize reddi durumunda ödenen vize harç ücretleri iade edilmemektedir. Bu nedenle başvuru işlemlerinin uzman eşliğinde titizlikle tamamlanmasını tavsiye ediyoruz.

    İngiltere vize ücreti 2020 güncel tutarları hakkında bilgi almak ve seyahat amacınıza uygun evrak listesine ulaşmak isterseniz web sayfamızı ziyaret edebilir, bizi ofislerimizde ziyaret edebilirsiniz.

    İlginiz için teşekkür ediyoruz.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp