İngiltere öğrenci vizesi 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • D. T. 19 Şub 2022, 10:13
    Merhabalar, İngiltere vizesi başvurusu yapmak istiyorum. İngiltere öğrenci vizesi 2022 yılında hangi şartlar gereklidir? Gerekli belgeler ücret bilgilendirme hakkında detaylı bilgi rica ediyorum.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 19 Şub 2022, 10:13

    Merhabalar, İngiltere vize işlemlerinizde size yardımcı olabiliyoruz. Vize başvurularınızda tüm işlemlerinizi online sistem üzerinden biz gerçekleştiriyoruz. Öğrenci vizesi İngiltere başvurularınızda size gerekli bilgilendirmeyi biz yapacağız. Sizden sadece gerekli belgelerinizi temin edip bize ulaştırmanızı rica ediyoruz. İngiltere öğrenci oturum izni için 6 aydan uzun süreli eğitim görecek olan bireyler İngiltere’ye yerleşme sürecinde oturum iznine başvuru yapabilmektedir. İngiltere öğrenci vize kategorileri kendi içinde birden fazla kategoriye ayrılmaktadır.

    Öğrenci vizesi İngiltere kategorisine başvuru yaparken öncelikle okuldan ve dil eğitimi alacaksanız eğer dil eğitimi alacağınız enstitü merkezinden kabul belgenizin gelmiş olması gerekiyor. Okul kabul belgeniz geldikten sonra bu kategori için vize başvurunuzu yapabilmekteyiz. Başvurunuz yapıldıktan sonra vize süreci ve değerlendirmesi konsolosluk karar merkezine aittir. İngiltere öğrenci oturum izni uzun süreli eğitim alan başvuru sahipleri bu haktan yararlanabilmektedirler. İngiltere öğrenci vizelerinde gerekli evraklar başvuru sahibinin çalışma durumuna göre değişmektedir. Eğer başvuru sahibi öğrenci ise sponsor ailesi olabilir. Birinci dereceden sponsor sunulması önemlidir. Eğer başvuru sahibi çalışan ise ve yeterli maddi imkana sahip ise kendi evraklarını sunabilir vize başvurusu için.

    İngiltere öğrenci vize başvuruları için önemli olan evraklar maddi kaynaklarınızdır.  Bankada bulunması gereken para miktarının hesabı; 1.yılın kurs bedeli ödenmiş ise ve CAS mektubunda belirtilmiş ise, yapılacak olan hesaba katılmaz. Kalacak yer ücreti (maintenance) ve Harcayacağı ekstra para Londra içi okul ise aylık 1334 GBP Londra dışı okul ise aylık 1023 GBP olarak hesaplanıyor. Okul süresi kaç ay ise aylık bedelle çarpılmalıdır.(9 Aya kadar sürecek okul süreleri için geçerlidir.) Eğer 9 ay ve üstü kalacaksa bu bedeller 9 ile çarpılmalıdır.

    İngiltere öğrenci vizesi 2022 güncel fiyat ve gerekli bilgilendirmeler hakkında bize 0212 970 05 53 numaradan kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Vize işlemlerinizi hızlı ve güvenilir bir şekilde sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp