2024 İngiltere Vize Ücretleri

2024 İngiltere Vize Ücretleri

Son zamanlarda artan vize başvuru sayıları ve diğer Avrupa ülkelerinin vize ücretlerine 2024 yılı içerisinde yapılan zamlar, İngiltere Dış İşleri Bakanlığı’nı da harekete geçirmiş ve iki yıldır aynı olan İngiltere vize ücretleri, 4 Ekim 2024 tarihi itibariyle güncellenmiştir. Parmak izi randevusundan itibaren İngiltere vize başvurusu sonuçlanma süresini 1 ya da 5 güne düşüren “Express” vize başvuruları da 4 Ekimden itibaren güncel ücretler üzerinden işlem görecektir. Güncellenen 2024 İngiltere vize ücretleri aşağıdaki gibidir:

Vize TürleriGüncel Ücretler
6 Aylık Ziyaretçi Vizesi145 USD
Uzun Dönem İki Yıllık505 USD
Uzun Dönem 5 Yıllık974 USD
Uzun Dönem 10 Yıllık1217 USD
6 - 12 aylık ziyaretçi vizesi253 USD
Ekspress Vize500 GBP

Bazı kategorilerde güncel İngiltere vize ücretleri, harç ve hizmet bedelleri yukarıdaki gibidir. Geriye kalan birçok kategori için henüz bir açıklama yapılmamıştır. 4 Ekim itibariyle, güncel İngiltere vize ücretleri, harçları ve hizmet bedellerinin tamamında güncellenen ücretler konusunda bir açıklama yapılmasını beklemekteyiz.

Ayrıca, 6 aydan uzun süreli öğrenci vizeleri, aile birleşimi ya da oturum başvurusu yaparken ödenen, IHS (Immigration Health Surcharge) ücretlerinde de ciddi bir artış yapılması bekleniyor. Buna göre, yıllık ortalama 624 GBP olan sağlık sigortası ücretleri, 1035 GBP olarak güncellenecektir.

2024 İngiltere vize ücretleri, güncel bilgileri sizlere sunulmuştur. İngiltere vize başvurusu son derece dikkat ve uzmanlık isteyen bir başvuru türüdür. İngiltere Konsolosluğu bütün başvuruları, dünyanın farklı merkezlerinde değerlendirir ve mantık çerçevesinde bir sonuca ulaşır. Siz de İngiltere vize başvurusu yaparken, 20 yıllık deneyimiyle sektörde fark yaratan Vize Merkezi’nin uzman danışmanlarından destek alabilir ve işinizi şansa bırakmayabilirsiniz. Vize Merkezi İngiltere ülke uzmanlarına +90 (212) 970 05 53 telefon numaramızdan ya da mail adresimizden ulaşabilirsiniz.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp