• Eşten dolayı Bulgaristan D vizesi
    Ülkiye, 27 Eki 2016, 13:54

    Sayın Edirne vize merkezi yetkilisi Merhaba, Ben hem TC hem Bulgaristan vatandaşıyım. Pasaportumun süresi geçti. Şimdi hem pasaportumu yenilemek, hem kızımı Bulgaristan vatandaşı yapmak hem de eşim için D tipi vize başvurusu yapmak istiyorum. Bunlar için gerekli belgeleri öğrenmem mümkün müdür? Ayrıca Bulgaristan'da da evli gözükmek istiyorum. Bunun için ne yapabilirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • eş üzerinden oturum alarak avrupaya vizesiz gitmek
    A. KIRDAŞ, 27 Eki 2016, 13:47

    Sayın Edirne Vize merkezi yetkilisi Eşim Bulgaristan vatandaşı, buna istinaden ben de vatandaşlık başvurusu yapmak istiyorum. Gerekli evrak/belgeler nelerdir? Bilgi verebilirmisiniz arkadaşı da benim gibi Bulgaristan vatandaşı ile evli Bulgaristandan d vizesi aldı, kart çıkardı, eşiile beraber Almanyaya gitti . Oturumuna istinaden de almanyada almanya oturumu verdiler . ben de aynı prosedürü gerçekleştirmek istiyorum bana gereken evrakları ve süreç için danışmanlık almak istiyorum Edirne vize merkezinize cuma gelmek istiyorum uygunmudur Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • 1978 Yılı Bulgaristan Göçmenlerinin Vatandaşlık Hakkı
    Hatice, 27 Eki 2016, 13:43

    Merhaba Edirne Bulgaristan Vize Merkezi, Size Çorlu'dan yazıyorum... 1978 yılında ailemle birlikte 4 yaşındayken Bulgaristan'dan göç etmişiz. Şimdi Bulgaristan vatandaşlığı almak istiyorum. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Vatandaşlığı Belirli Olmayanlar İçin Bulgaristan Vatandaşlığı
    Fatma, 27 Eki 2016, 13:27

    Merhaba. Annem ve babam Kırcaali doğumlu. Babam vefat etti. İkisinde de Bulgar vatandaşlığı yok. Ben İzmir doğumluyum. Çifte vatandaşlığa başvurmak istiyorum. Takibini yapıyor musunuz? Ne kadar zaman alıyor ve kaç paraya çıkar?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Irak Vatandaşlarına Bulgaristan Vize Başvurusu
    Hüseyin, 27 Eki 2016, 13:25

    Merhaba. Türkiye de ikametgahı olan Irak vatandaşı için Bulgaristan vizesi almak istiyoruz. Bulgaristan'dan da davetiyemiz var. Başka evraklara ihtiyaç var mı? Ayrıca kısa zamanda alabilir miyiz? Ayrıca bir Türk vatandaşı için de yine Bulgaristan vizesi alacağız. Daha önce Schengen ve Multi vizelerimiz var. Vize merkezi ücreti nedir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Eski Bulgaristan Göçmenlerin vatandaşlık hakları
    Nurcan, 27 Eki 2016, 13:22

    Merhaba, 1936 doğumlu dedem 1951'de Varna dan göç etmiştir, TC nüfus kağıdında yazmakta olan doğum yeri Varna dır. Şu an Bulgaristan vatandaşlığı kayıtlarda halen var mıdır? Eğer kayıtlarda vatandaş olarak görünmüyorsa tekrar vatandaş olma ihtimali varmıdır? Vize Merkezinin yardımını rica ediyorum

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Çifte Vatandaşlık Başvurusu İçin Hangi Evraklar Gerekli?
    Nevcihan, 27 Eki 2016, 13:18

    Merhaba Vize Merkezi. Bulgaristan vizesinin uzmanlık alanınız olduğunu öğrendim. Çanakkale'de oturuyorum. Bulgaristan çifte vatandaşlık başvurusu için hangi evraklar gereklidir? Yardımcı olursanız memnun olurum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgar Vize Ücreti 2019
    Baransel, 27 Eki 2016, 11:25

    Kolay gelsin. Üç kişi Bulgaristan Vizesi almak istiyoruz. Gerekli evraklar ve kişi başı vize ücreti nedir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan 1945 Göçmenleri Çifte Vatandaşlık Alabilir Mi?
    Selda, 27 Eki 2016, 10:08

    Vize Merkezi Merhaba, Babam 1943 Bulgaristan Sviştov doğumlu. Dedem ve babaannem Sviştov'dan 1945 yılında göç etmişler. Babam Bulgaristan'da çitfe vatandaşlık alabilir mi? Dedem ve babaannem yaşamıyor. Peki babamın üzerinden ben de Bulgaristan'da çifte vatandaşlık alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Schengen Vizesi ile Bulgaristan'a Giriş
    Naim, 26 Eki 2016, 16:36

    Merhaba, Tek girişli Schengen vizesi ile (Yunanistan girişli) Bulgaristan' a giriş yapabilir miyiz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vatandaşları İçin Dubai Vizesi
    Yaşar, 26 Eki 2016, 16:01

    Eşim ve çocuklarımın Bulgaristan pasaportu mevcut. Dubai için vize almaları gerekli mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • bulgaristan gezi vizesi
    S. TURPCU, 26 Eki 2016, 12:13

    merhaba .. Bulgaristan sofya gezi ve seyahat için 3 arkadaş gitmek istiyoruz 1 haftalığına 30.10.2016 tarihinde başvuru yapsak vize için 2016 /12 / ayda yolculuk yapmayı düşünüyoruz vize işlemleri için hangi zamanda baş vuru yapmalıyız acaba ?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • bulgaristan emeklilere oturum
    y. karataş, 26 Eki 2016, 09:53

    emekli astsubayım...türk vatandaşıyım...bulgar vatandaşı bir bayanla evlenmek üzereyim...tsk personeli olduğum için evlenme yasağım olur mu...benim yararlandığım haklardan eşim de yararlanabilir mi...eşim türkiye vatandaşı olabilirmi... emekli maaşım ve sair haklarım devam edermi...doğacak çocuğumuzun ne gibi hakları olur...

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgarsitan vatandaşı anneden dolayı çift vatandaşlık
    Kadriye, 24 Eki 2016, 23:06

    Merhaba, sizlerin bu konuda uzman ve tecrübeli bir kadronuz olduğunu öğrendim bana da yardımcı olabileceğinizi düşünerek sizlere yazıyorum. Annem 1951 Bulgaristan doğumlu (Nüfus cüzdanda da doğum yeri Bulgaristan yazmakta) 6 aylik bebekken Türkiye'ye göç etmişler. Annem T.C. vatandaşı. Annem veya ben Bulgaristan vatandaşı olabilir miyiz? Eğer böyle bir şansımız varsa bana izlemem gereken yol hakkında bilgi verip yardımcı olabilir misiniz? Bilgileriniz için teşekkür ederim...

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Turistik Vize Alma Tarihi
    Ziya, 24 Eki 2016, 15:38

    27 Ocak 2017 tarihinde Bulgaristan Bansko tatili planladık. Tarih ileri olduğundan vize için şu anda başvuru yapmam uygun olur mu? Yoksa tatil tarihine daha yakın bir tarihte mi başvurmam gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan'dan göç edenlerin torunlarına vatandaşlık hakkı
    hande, 24 Eki 2016, 10:57

    Merhaba hayırlı işler diliyorum, Babaannem Bulgaristan doğumlu. babam Türkiye. Bulgaristan vatandaşı olabilir miyim? Bu konuda sizden yardım alabilirmiyim, gerekli belgeler ve şartları nelerdir.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Trakya Gümrükçülerine Bulgaristan Çok Girişli Multi Vize
    Atalay, 22 Eki 2016, 12:54

    Merhabalar Edirne Vize Merkezi ekibi, çok girişli vize hakkında size danışmak istiyorum. Edirne'de ikamet ediyorum. Bulgaristan-Türkiye sınırı olan Kapıkule'de çalışıyorum. Daha önce Schengen vizem vardı. Bu sefer Bulgaristan vizesi almak istiyorum. Bunun için gerekli evraklar nelerdir ve tahminen kaç aylık verirler?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • bulgaristanda oturum izni / vatandaşlık
    H. Fil, 22 Eki 2016, 02:50

    Merhaba. Türkiye doğumluyum 31 yaşındayım. Bulgar vatandaşı olarak çifte vatandaş olmak istiyorum. Bulgaristanda herhangi bir mal varlığım yok fakat türkiye içerisinde iki adet arabam bulunmakta. Nasıl bir yol izlemem lazım yardımcı olursanız sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan göçmenlerine vatandaşlık işlemleri
    N.Ece, 21 Eki 2016, 14:19

    Merhaba, Dedem muhacir olarak isteği dışında, tüm mallarını Bulgaristan'da bırakarak Türkiye'ye göç etmiş. Kendisi yıllar önce vefat etti. Babam ve benim Bulgaristan vatandaşlığı almamız mümkün mü ? Bu konuda bilgi rica ediyoruz ve izleyeceğimiz adımları öğrenmek istiyoruz. Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Eski Bulgaristan Göçmenleri için vatandaşlık
    İlgi, 20 Eki 2016, 15:19

    Merhaba vize merkesi çalışanları, iyi çalışmalar, Dedem 1951 göçmeni. Ancak kendisi yıllar önce vefat etti. Annem ve ben Bulgaristan vatandaşlığı almak istiyoruz. Bu mümkün mü ve hangi adımları takip etmemiz gerekiyor? Dedemin belgelerine nasıl ulaşırız?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşları İçin Bulgaristan Vatandaşlığı
    Fatih, 20 Eki 2016, 12:43

    Merhaba iyi çalışmalar. Ben T.C. doğumluyum ve ailem Bulgaristan göçmeni değil. Bulgaristan'da oturma izni ve ilerisi için vatandaşlık almak istiyorum. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz ? Teşekkür ederim . İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Vefat eden Bugaristan vatandaşı çocuklarına vatandaşlık
    ali, 19 Eki 2016, 17:07

    Sayın Yetkili, Siz vize merkezi olarak Bulgaristan Vatanadaşlık işlemlerinde iyi bir firma olduğunuz için sizlere yazıyorum. Bulgaristan'dan 1951 yılında göçmüş olan ve şu anda vefat etmiş olan bu vatandaşın çocuklarına Bulgaristan Vatandaşlığı alabilirmiyiz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vatandaşlık Başvurusu
    zafer, 19 Eki 2016, 15:25

    Merhaba Sayın Vize Merkezi Yetkilileri, Annem 1951 Bulgaristan göçmeni. Doğum belgesi yok .Türkçe Bulgarca yazılı öğrenci belgesi mevcut. Denklik belgesi ve ögrenci belgesi ile vatandaşlık başvurusu yapabilir mi? Ve daha sonra biz çocukları vatandaşlık başvurusunda bulunabilir miyiz ?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • 1950 ve Öncesi Yıllarda Göç Edenlerin Çocuklarına BG Vatandaşlığı
    Mehmet, 18 Eki 2016, 16:23

    Merhaba, Benim büyükbabam, babaannem ve ananem Bulgaristan doğumlular. Ama 1950 yılından önce Türkiye'ye kaçarak göç ettikleri için bizlerin Bulgaristan vatandaşlığı yok. Bir haber aldık, Bulgaristan'daki akrabalar da söylediler; 6'ncı dereceye kadar Bulgaristan'da doğan ve akrabası olan kişilere Bulgar vatandaşlığı verilecekmiş... Konsolosluktaki telefona çıkan kişinin Türkçesi çok kötü olduğu için bilgi alamadık. Bununla ilgili bilgiye sahip misiniz? Vize Merkezi bu konuda bana nasıl yardımcı olabilir? Teşekkür ederim aramanızı bekliyorum...

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Doğumlu Kişilerin Torunlarının Vatandaşlık Hakkı
    Ayşe, 18 Eki 2016, 10:35

    Merhabalar, Babaannem 1930 yılında Bulgaristan'ın Harmanlı kazasında doğmuş ve 1935 yılında Türkiye'ye göç etmiş. Kendisi sadece T.C. vatandaşıydı ve 2016 yılında vefat etti. Ben torunu olarak vatandaşlık başvurusu yapabilir miyim? Bilgilendirme için şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgar evlilik oturumu ile avrupaya gitmek
    ekrem, 17 Eki 2016, 22:06

    iyi gunler ben Türk vatandasiyim esim Bulgar vatandasi, fransada evlendik 3 sefer esimle birlikte bg den fransaya giris cikis yaptik. Licina kartim var, sun bu tarihde bg deyim 18-10-2016. Eşimle tekrar fransaya gitmek istedim ama bende vize istediler 15 senedir fransada yasiyoruz simdiye kadar hic bir sorun olmamisti. lutfen yardim edin fransada evim var isim var.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kıbrıstan Bulgaristan vizesi
    abdullah, 17 Eki 2016, 13:57

    iyi gunler! ben Bulgaristanda Üniveriste okuyorum Bulgar turıstık vize cıkarmak icin ne gerekli Bulgaristan vıze basvurusu yapacak olan arkadaşım kıbrısta okuyor nasıl yapabılırız bilgi alabilirmiyim acaba?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan d vizesi için pasaport süresi
    T. K, 17 Eki 2016, 01:17

    Merhaba Bulgaristan Örenci D vizesi için sizin danışmanlığınıza ihtiyacım var trakya Bölgesi Çorluda ikamet etmekteyim Bulgaristandan üniversite Eğitim hakkı kazandim. D vize almam gerektigini söylediler fakat pasaportum 1 yıllık. Acaba bulgaristan istanbul başkonsolosluğundan D vize alırken sorun cıkar mı ?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgar Vizesi İçin Gerekli Evraklar
    Cenglz, 16 Eki 2016, 20:45

    Bulgaristan turistik vizesi almak istiyorum. Bulgaristan konsolosluğundan bilgi alamadım başka bir şirkete gitmem gerekiyormuş galiba. Vize işlemleri için ne evrak gerekir? Bulgaristan vize merkezi olarak bilgi vermenizi rica eder. Şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Günübirlik Vize
    Cengiz, 16 Eki 2016, 20:41

    Çorlu'da yaşıyorum. Bulgaristan'a günübirlik, gezmek ve görmek amacıyla gitmek istiyorum. Vize için yardımlarınızı rica eder, iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Bulgaristan için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp