• İdata İtalya Vize
    C.GONCA, 05 Eyl 2020, 12:18

    İtalya’ya kısa süreli eğitim için seyahat etmek istiyorum. İstanbul’da ikamet etmekteyim. Eğitim masraflarımı emekli ve aynı zamanda şirket sahibi olan babam karşılayacak. Vize başvurumu İdata İtalya vize başvuru merkezinden mi yapmam gerekiyor. Randevu almam gerekiyor mu? Sizin aracılığınızla yapsam nasıl yardımcı olabilirsiniz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya vizesi belgeleri
    D.GUNEŞ, 05 Eyl 2020, 11:00

    İtalya’ya kız arkadaşım ile birlikte turistik vize başvurusunda bulunmak istiyoruz. Ben devlet memuruyum kız arkadaşım özel bir üniversitede öğretim görevlisi. Vize başvurumuz için gerekli olan İtalya vizesi belgeleri nelerdir. Hangi tür evrakları hazırlamamız gerekiyor. Vize sürecimizle ilgili bilgi vermenizi rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İdata İtalya randevu
    A.YILMAZ, 05 Eyl 2020, 10:49

    Şirket yetkilimiz İtalya ‘da iş bağlantımız olan firmaya kısa süreli ticari faaliyetlerde bulunmak üzere seyahat etmek istemektedir. İtalya ticari vize başvurusu yaparken hangi evrakları hazırlamamız gerekiyor. Şirketimiz İstanbul’da İdata İtalya randevu işlemleri yapıyor olarak okudum. Vize başvurumuzu sizin aracılığınız ile yapabilir miyiz? Bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Schengen vize
    E.ONUR, 04 Eyl 2020, 16:05

    İtalya‘ya aile ziyareti vize başvurusunda bulunmak istiyorum. İtalya Schengen vizesi almam gerekiyor. İtalya vize başvurusu için neler yapmam gerekiyor. Üst düzey bir şirkette mali müşavir olarak çalışmaktayım. Hangi evrakları hazırlamam gerekiyor. Bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İdata İtalya
    A.P, 04 Eyl 2020, 12:59

    İtalya ‘ya ticari görüşmeler yapmak üzere vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Mobilya sektöründe yaklaşık 5 yıldır çalışıyorum ve İtalya ‘da görüşmeler yaptığımız firmaya seyahatte bulunacağım. Şirketimiz İstanbul’da vize başvurumu İdata İtalya üzerinden mi yapmak durumundayım. Vize başvurumu sizin aracılığınız ile yapabilir miyiz? Yardımcı olursanız sevinirim

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya'ya vize başvurusu
    a.c, 04 Eyl 2020, 11:50

    Arkadaşlarımla birlikte İtalya seyahatinde bulunmak istiyoruz. Ben 2 yıldır turizm sektöründe çalışmaktayım. Daha önce hiç yurt dışına çıkmadım. Arkadaşım öğrenci kısa süreliğine ziyarette bulunmak için İtalya'ya vize başvurusu için hangi evrakları hazırlamamız gerekiyor. Vize detayları hakkında bilgilendirme yapmanızı rica ederim

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Çalışma Vizesi
    E.S, 15 Nis 2020, 18:00

    Türkiye’de yaklaşık 8 yıldır çeşitli firmalarda elektrik mühendisi olarak çalıştım. Şu anda çalıştığım firma İtalyan ortaklı bir firma ve beni İtalya’daki şirketlerinde çalıştırmak için çağırıyorlar. Uzun süreli kalacağım için İtalya çalışma vizesi başvurusu yapmam lazım. Çalışma vizesi için neler yapmam gerekiyor hangi evrakları hazırlamalıyım bilgilendirme yaparsanız sevinirim. Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Öğrenci Vizesi
    Z.A, 15 Nis 2020, 17:41

    İstanbul Üniversitesi makine mühendisliği mezunuyum. Yüksek Lisans yapmak istiyorum. İtalya’da eğitim göreceğim okul ile görüşmeler yaptım ve kabul belgem geldi. Kalış sürem 2 yıl olacağı için oturum almam gerekiyor. İtalya öğrenci vizesi başvurusu için hangi evrakları hazırlamam gerekir. Şahsen başvuruyu Konsolosluğa mı yapıyoruz. Vize ücreti nedir? Kaç gün öncesinden başvuru yapmam lazım. Bilgilendirme yapmanızı rica ederim. Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vizesi Ret İtiraz
    A.N, 15 Nis 2020, 17:03

    Bir tekstil firmasında modelist olarak çalışmaktayım. Şuanda çalıştığım firmada yaklaşık 2 aydır çalışmaktayım. İtalya Milano’da düzenlenen tekstil fuarına katılmak için vize başvurusunda bulundum. Ama maalesef İtalya Konsolosluğu vize başvurumu ret ile sonuçlandırdı. Sizlere birkaç sorum olacak öncelikle İtalya vizesi ret itiraz var mı? Ret itirazı nasıl yapabilirim. İtiraz yaptığımda süreç ne kadar uzar? Yeni vize başvurusu yapsam sizden yardım alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vize Reddi 2020
    Berke, 13 Nis 2020, 21:08

    İstanbul Üniversitesi 2. sınıf öğrencisiyim. Arkadaşlarımla birlikte İtalya‘ya turistik vize başvurusunda bulundum. Arkadaşlarıma vize çıktı fakat ben İtalya vize reddi 2020 yılında aldım. Satın alınmış otel ve uçak rezervasyonlarım vardı. İtalya reddi için itiraz edebilir miyim? Seyahatim Temmuz ayında. Ne yapmam gerekir? Tekrar başvuru yapmak istersem nasıl yapmam gerekir. Vize reddi aldığım için korkuyorum tekrar ret alırım diye. Yardımcı olursanız sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vizesi Ankara
    Serpil, 13 Nis 2020, 19:33

    Kayseri’de bir fabrikada kalite uzmanı olarak çalışmaktayım. İkametim Kayseri ve İtalya’ya iş amaçlı bir seyahatim olacak. Vize başvurusu yapmak istiyorum. Kayseri’de başvuru merkezi olmadığı için İtalya vizesi Ankara başvurusu yapmam gerekiyormuş. İlk defa başvuru yapacağım. Benim adıma başvuru yapabilir misiniz? Başvuru yapmak için ne yapmam gerekir? Bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya turist vizesi ücreti
    N. Kalyon, 13 Nis 2020, 19:22

    Devlet üniversitesinde akademisyen olarak görev yapmaktayım. Eşim ve 2 çocuğumla birlikte yaz tatilinde İtalya‘ya turistik seyahat planlıyoruz. Eşim de devlet memuru olup çocuklarım 2 ve 9 yaşındalar. İtalya turist vizesi ücreti araştırırken farklı fiyat ve başvuru türlerine ait fiyatları gördüm kafam karıştı. Öncelikle İtalya’da vip başvuru diye bir başvuru var. Vip başvuru ne demek? Vize başvurumuzu sizinle yaparsak ne kadar ödeme yapmamız gerekir. Eşim ve çocuklarım dahil ne kadar vize ücreti ödemeliyim? Sizden başvuru yaparsak ek ücret vs başka ücretler alıyor musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vizesi İstanbul
    Mahmut, 13 Nis 2020, 18:14

    Uluslararası bir şirkette satış uzmanı olarak çalışmaktayım. Şirketimin ana merkezi İzmir olup İstanbul’daki şubede çalışmaktayım. Asıl ikamet yerim İzmir fakat işim gereği İstanbul’da ikamet etmekteyim. İtalya ‘ya turistik amaçlı seyahat etmek istiyorum. Fakat İzmir’de ikamet eden kişilerin başvurularını İstanbul’dan yapamadığını yazan bilgiler okudum. İtalya vizesi İstanbul üzerinden başvuru yapabilir miyim? Neler yapmalıyım bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya vizesi dilekçe
    N. Baltacı, 13 Nis 2020, 18:13

    Bir firmada muhasebeci olarak çalışmaktayım. Firma yetkilimiz ile İtalya‘ya ticari vize başvurusu yapmak istiyoruz. Fakat İtalya ticari vize başvurusu yaparken İtalya vizesi dilekçe detayları farklıymış nasıl yazabiliriz? Birde bir arkadaşımız da İtalya‘ya turistik seyahat edecek, onun vize talep dilekçesinde nelere dikkat etmeliyiz. Vize başvurumuzu sizinle beraber yaparsak vize dilekçesi yazma konusunda hizmet veriyor musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Ticari Vize Ücreti
    Selim, 13 Nis 2020, 16:56

    Şirketimizde görevli olan teknik elemanlarımız ile birlikte Eylül ayında İtalya’da katılacağımız fuar için ticari vize başvurusunda bulunmak istiyoruz. Vize başvurusu yapacak olan elemanlarımızın bazılarını yeni işe aldık bazıları da iş sözleşmesi ile vize başvurusu yapacaklar. Şirket yetkililerimiz de vize başvurusu yapacaklar. VIP başvuru diye bir şey gördüm. VIP başvuru türünü yapabilir miyiz? İtalya ticari vize ücreti detayları nelerdir? Bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Ticari Davetiye
    Semih, 13 Nis 2020, 15:30

    Bir tekstil firmasında satın alma müdürü olarak çalışmaktayım. Firma yetkilimiz ve ben İtalya’da bulunan iş ortaklarımızı ziyarette bulunmak istiyoruz. İtalya’daki firma bize davetiye gönderdi. Davetiyede şirket yetkilimizin ve benim ismim yazıyor. İkimizin ayrı ayrı davetiyemi almamız lazımdı. Haziran ayı içerisinde seyahat edeceğiz ne zaman başvuru yapalım. Davetiyede kalış süresi belirtilmemiş, ne kadarlık vize alabiliriz. İtalya ticari davetiye ve evrak listesi detayları için bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya ticari vize
    C. Batık, 13 Nis 2020, 15:22

    Bir tekstil firmasında satın alma müdürü olarak çalışmaktayım. İtalya‘da iş ortaklarımızı ve birkaç firmayı ziyarette bulunmak istiyoruz. Öncelikle ilk ziyaret ettiğimiz firmadan davet mektubu aldım. Bütün gideceğim firmalardan davet mektubu istemeli miyim? Davetiyenin orijinal mi olması gerekir? İtalya ticari vize için hangi evrakları hazırlamam gerekir? Vize süreciyle ilgili bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Turist Vizesi
    B.K, 08 Nis 2020, 18:28

    Merhaba Ben özel bir üniversitede öğretim görevlisiyim. Eşim ve çocuğumla birlikte Temmuz ayında İtalya’ya seyahat etmek istiyoruz. Eşim devlet memuru ve çocuğumuz 6 yaşında öğrenci. İtalya turist vizesi almak istiyoruz. İtalya vizesi için gerekli belgeler nelerdir? İtalya vizesine ne zaman başvuru yapmalıyım kaç günde vize sonuçlanıyor? Yaz döneminde başka ülkelere de seyahat etmek istediğimiz den uzun süreli vize almak istiyoruz bunun için nasıl vize başvurusu yapmalıyız?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vize Başvurusu 2020
    S.L, 08 Nis 2020, 18:10

    Üniversite 2.sınıf öğrencisiyim. İstanbul’da ikamet ediyorum. İtalya’ya arkadaşlarla beraber gezi düzenlemek istiyoruz. Inter Rail biletimiz var ve seyahat planlamamızda en çok İtalya’daki şehirlerde konaklama yaparak yaklaşık 3 ülke dolaşacağız. Öncelikle sizlere birkaç sorum olacak. Inter Rail biletimizin başlangıcı İtalya ve birçok istasyon dolaşıp İsviçre ve Avusturya ‘da kalacağız. İtalya vize başvurusu 2020 ‘de değiştiğini duydum. Vize için istenen evraklar ve başvuru şartları ile ilgili bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vizesi İçin Gerekli Evraklar
    T.K, 07 Nis 2020, 17:32

    İtalya’ya iş ziyaretinde bulunmak istiyorum. İtalya’da iş ortaklığı yaptığımız firmadan davet mektubu aldım. Ben şirket sahibiyim ve benimle birlikte satış ve pazarlama müdürüm de birlikte gelecek. İtalya ticari vize başvurusu yapmak istiyoruz. İtalya’dan gelen davetiyenin aslının mı olması gerekir ek başka evraklarda isteniyor. İtalya vizesi için gerekli evraklar tam olarak nelerdir. Bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vize Ücreti 2020
    S.A, 07 Nis 2020, 17:17

    Merhaba İtalya’ya ailemle beraber bir seyahat planlamak istiyoruz. Eşim ve 2 çocuğumla birlikte seyahat etmek istiyoruz. Çocuklarım 2 ve 9 yaşındalar. İtalya vize ücreti 2020 yılında değiştiği ile ilgili haberler okudum. Vize başvurumuzu yapacağız fakat İtalya Konsolosluğuna ve başvuru merkezi sayfalarını inceledim. Başvuru merkezi sayfalarında ek fiyat talepleri var kafam karıştı İtalya vize başvurumuz için bizim ödememiz gereken ücret bilgisini paylaşmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vizesi 2020
    A.C, 07 Nis 2020, 17:00

    Merhaba İtalya’ya yaz dönemin de eşim ve ben tur programımla ile birlikte turistik amaçlı seyahat etmek istiyoruz. Ben bir firmada yönetici olarak çalışıyorum eşim özel bir anaokulunda öğretmen olarak çalışıyor. İtalya turistik vize almak istiyoruz. İtalya vizesi 2020 yılında bazı değişikliklerin olduğunu öğrendim fiyat veya evrak değişikliği var mı? Bilgilendirme yapmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vize Ücreti Nereye Yatırılır
    Davut, 15 Şub 2019, 22:16

    iyi gunler itlaya vizesi icin vize ucretini nereden yatirabilirim? Herhangi bir bankaya gidip italya vizesi icin basvuru ucreti yatiracagim demek yeterli olacak mi? yoksa internet sitesinden kredi karti ile odeme mumkun mu? tesekkurler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Ticari Vizesi Almak İçin Gerekenler Nelerdir?
    A. Ç., 05 Şub 2019, 09:16

    Patronumuz italyada bulunan iş ortaklarımızdan birisiyle görüşmek üzere Romaya gitmeyi planlıyor. Bu seyahat için tam olarak neler yapmamız gerekir ?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Öğrenciler İçin İtalya Vizesi Başvuru Dilekçesi
    İ. SAATÇI, 03 Oca 2019, 18:40

    merhabalar ben italyaya turistik vize almak istiyorum.öğrenciyim bu yüzden sponsorum babam olacak. o da emekli. vize için hangi belgeleri toplamam gerek? bir de 2 adet dilekçe mi yazmamız gerekiyor? sponsor dilekçesi dışında bende mi dilekçe yazmalıyım? şimdiden teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Borsayla Uğraşanlar İçin İtalya Vizesi
    A. Mert, 21 Ara 2018, 15:23

    Merhabalar, eşim ve ben çalışmıyoruz, kendimize ait bir evimiz var, geçimimizi borsa'dan sağlıyoruz. İtalya'ya 1 haftayı geçmeyecek şekilde turistik bir seyahat yapmayı planlıyoruz ancak çalışmadığımız için bir sorun yaşar mıyız, bununla ilgili acil detaylı bilgi rica ediyorum. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vizesi Başvuru Formu Nasıl Doldurulur
    B. Hazal Pekal, 09 Ara 2018, 13:37

    Merhaba italya vize başvuru formu bilgisayar ortamında mı doldurulmalıdır? Yoksa el yazısı ile mi?Acil cevap verirseniz çok sevinirim. İyi günler İyi çalışmalar

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Erasmus Vizesi basvurusunda konaklama ve eğitim masraflarını belgeleri
    M.Z., 02 Ara 2018, 22:28

    Merhaba, 2019 Bahar Dönemi Erasmus programıyla İtalya'ya gitmek için vize başvurusunda bulunacağım. Bunun için konaklama ve eğitim masraflarını belgeleyen teminatlar tam olarak nelerdir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya araştırma bursu için vize gerekir mi?
    M. ÇELEBİ, 24 Kas 2018, 23:02

    Merhabalar, Yeşil pasaport sahibiyim. Bir araştırma bursu kapsamında 9 ay İtalya'da bulunacağım. Vize almam gerekir mi? Uzun süreli kalacağım için İtalya'da yabancılar polisine müracaat edip kayıt yaptırmam şart mıdır? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vizesi Davet Mektubu
    T. Ç., 24 Kas 2018, 17:28

    Merhaba; İtalya'dan bana davetiye mektubu gelecek ama karşı taraf da ne yapacağını bilmiyor, hazırlamamız gereken evraklar neler yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

İtalya için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp