• İtalya vizesi için hangi evrakları hazırlamalıyım?
    S.M., 10 Nis 2018, 14:39

    Sayın yetkili, Öğrenciyim ve İtalya Roma'yı görmek istiyorum. 1 haftalık İtalya Schengen Vizesi almak istiyorum. İtalya vizesine nereden, nasıl başvurabilirim? Gerekli evraklar nelerdir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çalışıyorum ama İtalya vize başvurumu sponsorlu yapabilir miyim?
    Egemen, 05 Nis 2018, 11:20

    Merhabalar, İtalya vizesi için başvuru yapacağım. Özel bir şirkette sigortalı çalışanım. Ancak şirket evraklarıyla uğraşmak istemediğim için kendimi çalışıyor göstermeden aile sponsorluğunda yüklü banka hesabı göstererek vize başvurusu yapabilir miyim? Ayrıca daha önce alınmış 2 ayrı İtalya vizem de var. Cevabınız için şimdiden teşekkürler..

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya vizesi kaç günde çıkıyor?
    Can, 04 Nis 2018, 13:07

    İtalya vizesi kaç günde çıkar? Acil bilgi verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya vizemi İtalya'da uzatabilir miyim?
    B. Ceper, 31 Mar 2018, 18:02

    Ben Kayseri'de bir Üniversitede Öğretim Üyesiyim. Şu an yeşil pasaportum ile vizesiz olarak İtalya Napoli'de bir kurumda (Instittuo of Motori-CNR) eğitim ve araştırma amaçlı proje kapsamında çalışmak üzere bulunuyorum. Geliş tarihim 5 Şubat 2018 idi ve altı ay burada kalmam gerekiyor. Üç ay vize muafiyetine sahip olmama rağmen kalan 3 ay için vize işlemlerini İtalya'da yapabilir miyim ve bu amaç için hangi evrakları hazırlamalıyım.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Pasaport yenilenince eksi pasaporttaki Schengen vize geçerli olur mu?
    Kemal, 27 Mar 2018, 21:02

    Sayın ilgili, Kendime yeni bir pasaport çıkarmış bulunmaktayım. İptal edilen eski pasaportumda geçerli SCHENGEN vizem bulunmaktadır. Bu sayfa iptal edilmemiştir. Bu durumda yeniden vize çıkarmama gerek var mıdır? Eski pasaportumu yenisine ekleyerek hala geçerli olan vizemden faydalanabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya vize işlemleri
    Abidin, 21 Mar 2018, 20:39

    İtalya vize işlemlerinde pasaport süresi ne olmalıdır? İtalya vizesi ile başka hangi ülkelere gidebilirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya ticari vizesini en hızlı nasıl alabilirim?
    Sami, 14 Mar 2018, 14:53

    İtalya ticari vizesini en hızlı nasıl alabilirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vizesi Ücreti Nedir?
    R.C., 01 Mar 2018, 12:13

    Merhaba, İtalya Schengen Vizesi almak istiyorum. Uçak biletimi 10-16 mayıs tarihleri arasına aldım. SSK'lı çalışanım, İtalya Schengen Vize başvurusu yapmak için hangi evraklar gerekli? Vize ücreti dışında sizin talep ettiğiniz ücret nedir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vizesi İçin Gerekli Şartlar Nelerdir?
    S.D., 19 Şub 2018, 12:53

    Merhaba, İtalya Schengen vizesine başvurmak istiyorum. İtalya Schengen Vizesi alabilmem için hesabımda en az 5000 TL olması şart mıdır? Bu bana avantaj sağlar mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Öğrenciler Nasıl İtalya Vizesi Alır?
    Y. Emre K., 08 Şub 2018, 03:56

    Merhaba, ben Temmuz ayında 1 haftalık İtalya tatili düşünüyorum. 18 yaşındayım, üniversiteye hazırlandığım için şuan çalışmıyorum ve öğrenci gözükmüyorum. Öğrenci olmadığım ve çalışmadığım halde nasıl vize alabilirim? Vize alabilmem için gerekli şartlar nelerdir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vize Başvurusu
    D.Ö., 04 Şub 2018, 19:11

    Merhaba, Haziran ayı içerisinde pasaport başvurusunda bulunacağım. 23 eylül’de nikahım gerçekleşecek. 29 Eylül’de İtalya'ya gidebilmek için kızlık soyadımla ve kızlık soyadımın yer aldığı pasaportumla İtalya vize başvurusu yapabilir miyim? Nikah sonrası kızlık soyadımla aldığım vizem geçerli olur mu, oluyorsa vize başvurusunu ne zaman yapmam gerekir? Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya'da Yaşamak İçin Ne Yapmak Gerekir?
    A.K., 04 Şub 2018, 01:29

    Merhaba; Biz ailecek İtalya'ya yerleşmek ve çalışmak istiyoruz. İtalya'da oturum ve çalışma izni nasıl alınır, gerekli şartlar nelerdir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya'da Oturum İzni ile Yaşamak
    C. S. Kutlay, 31 Oca 2018, 13:51

    Merhaba, 57 yaşındayım ve tanınmış bir özel hastanede Uzman Odyolog olarak çalışmaktayım. İstanbul'da Diş Hekimliği son sınıf öğrencisi bir kızım var, eşim yok. Vaftizli Katolik Hristiyanım ve önemli bir Katolik Türkiye Dergisinin de editörlerindenim. Türkiye'den yüklü miktarda bir emekli maaşım da var. İtalya Roma'da yaşamak ve çalışmak istiyorum. İtalya'da oturum ve çalışma izni nasıl alınır, başvuru için gereken şartlar ve belgeler nelerdir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vizesi Belgeleri Nelerdir?
    E.Ş., 25 Oca 2018, 09:15

    Merhaba 20-27 Şubat tarihleri arasında İtalya'ya seyahat planım var. İtalya Turistik Vizesine başvurmak istiyorum. Vize başvurusu için gerekli evraklar nelerdir, en yakın tarihe nasıl randevu alabilirim? İtalya Schengen Vize başvuru ücreti nedir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vizesi Kaç Günde Çıkar?
    G.G., 25 Oca 2018, 01:10

    Merhaba; İtalya vizesi kaç günde çıkar acaba? İtalya Schengen Vizesi almak istiyorum. Gerekli belgeleri topladım fakat İtalya Büyükelçiliği üzerinden randevumu alamıyorum. Sitenizi inceledim ve 48 saatte vize bölümü dikkatimi çekti. 48 saatte İtalya Schengen vizesi başvurusu detaylı bilgi ve fiyat öğrenmek istiyorum. Eğer şartlar uyarsa belgelerimi hemen kargoya verebilirim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Turistik Vizesi İçin Hangi Evraklar Gerekiyor?
    M.K., 24 Oca 2018, 19:44

    Merhaba, eşimle İtalya'ya turist amaçlı gezmeye gitmek istiyoruz. SGK'lı olarak çalışmaktayım. İtalya Turistik Vizesi için gerekli evraklar nelerdir, nereden ve nasıl başvuru yapabilirim? İtalya Schengen Vizesi için en doğru bilgileri paylaşmanızı istiyorum. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya'da Erasmus Yapmak İçin Oturum İzni Almak Gerekiyor mu?
    DİLA, 21 Oca 2018, 00:12

    Merhaba, Mart ayında Erasmus aracılığıyla İtalya'ya gideceğim ve orada 4 ay eğitim göreceğim. İtalya'da Erasmus programına katılmak için Oturum izni almama gerek var mı? İtalya Vizesi Başvuru belgeleri nelerdir ve başvuru yaparken nelere dikkat etmek gerekir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vizesi İçin Nasıl Sponsor Olunur?
    D. G, 16 Oca 2018, 11:07

    Merhaba. Kardeşimle 5 günlüğüne İtalya'ya gitmeyi planlıyoruz. Ben çalışıyorum ve üzerime ev, araba vs. gibi mal varlıkları bulunmakta. Dolar hesabım var ama TL hesabı da göstermek zorunda mıyım? Kardeşimin herhangi bir geliri yok ve sponsora ihtiyacı var. Babam sponsor olacak, kendisi emekli ve çalışıyor. Ben kardeşim için sponsor olabiliyor muyum? Babam mı yoksa benim mi sponsor olamam kardeşime vize çıkması ihtimalini artırır?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Ticari Vizesi En Hızlı Nasıl Alınır?
    A.F.A., 10 Oca 2018, 16:52

    Merhaba, bir firmanın davetlisi olarak İtalya'ya seyahat planlıyorum, bu sebeple iş amaçlı vize almam gerekiyor. Vize başvuru işlemlerini İzmir'de nasıl yapabilirim? Randevu almam gerekiyor mu yoksa direkt başvuru yapabilir miyim? İtalya ticari vizesi en hızlı nasıl alınır? Hızlı vize alabilmek için tavsiyeleriniz nelerdir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya'ya çocuğumuzla beraber seyahat etsek de muvafakatname şart mı?
    K. Satır, 28 Ara 2017, 21:24

    Merhaba, Ocak ayı sonunda Eşim 7 yaşındaki oğlumuz ve ben İtalya Roma'ya 4 günlük bir seyahat planlıyoruz. Öğrenmek istediğim şey birlikte seyahat ederken de muvaffakatname çıkarmak gerekiyor mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Konsolosluk mülakatına gideceğim, ne yapmalıyım?
    i. koçak, 17 Ara 2017, 19:32

    Merhabalar, İtalya turistik vize başvurusunda bulundum ve mülakata gideceğim. Otel rezervasyonumda değişiklik yaptım. Bunu konsolosluğa bildirmek istiyorum. Ne yapmalıyım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya Vizesi Kaç Günde Çıkar 2019
    Gulin, 25 Eki 2017, 05:35

    Merhaba ben İtalya için vize almak istiyorum. Başvurumu İstanbul'dan yapmak istiyorum. Ne kadar sürede sonuçlanacağını öğrenebilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya vizesi kaç günde çıkar?
    s. akgun, 24 Ağu 2017, 22:22

    merhaba italya vizesi kaç günde çıkar tesekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çalışmayan nişanlım İtalya vizesi alabilir mi?
    A. BEKTAŞ, 17 Ağu 2017, 14:58

    merhaba balayı için İtalya'ya gitmeyi düşünüyorum. Ben 4 senedir sigortalı olarak çalışıyorum ve pasaportumu yeni çıkardım. Nişanlım kaptan yaklaşık 4 aydır sigortası yok. Çalışmıyor ve üzerine herhangi bir şey yok. Ne yapmalıyız?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya vizesini nasıl alırım?
    H. Demirbaş, 26 Tem 2017, 21:59

    Kesinti yapılan emekli maaşım var. Gelinime ait evde oturuyorum. Evliyim ve banka hesabım yok. İtalya vizesi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya vizemi kullanmadım, sorun yaşar mıyım?
    s. hazar muştu, 25 Tem 2017, 14:36

    İtalya'ya ticari vize aldım ve 6 Ağustos'ta bitiyor fakat sağlık problemi yaşadığım için gidemedim ama başka bir ülkeye de gitmedim. Bir dahaki vize alımımda problem yaşar mıyım ?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • KKTC'den İtalya başvurusu yapabilir miyim?
    E. KILIÇ, 04 Tem 2017, 19:25

    İyi günler, Ağustos ayı için İtalya'da bir haftalık tatil yapmayı planlıyorum. KKTC'de görevli devlet memuruyum İtalya'ya gidebilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Memurların İtalya vize başvurusunda resmi izin nasıl olmalıdır?
    K. DEMİR, 04 Tem 2017, 11:01

    Merhabalar; Ben devlet kurumunda hekim olarak çalışmaktayım, İtalya vizesi dilekçesi yazarken şahsım olarak mı yazmalıyım yoksa dekanımız ağzından mı yazılması uygun olur?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya vize işlemleri banka hesabı hakkında
    Hülya, 23 Haz 2017, 19:42

    Merhaba, Benim bir sorum var ; İtalya vize işlemleri ile ilgili istenilen evraklar arasında içinde en az 5.000,00 tl para bulunan hesabımıza ait ekstre istenildiği bilgisi doğru mudur ? Hesapta bulunması gerek böyle bir meblağ zorunluluğu var mıdır ?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İtalya vize başvurusu ve sponsorluk işlemleri
    A. Güngör, 16 Haz 2017, 11:19

    Merhabalar, Sanat alanında doktora öğrencisiyim. Kasımdan önce Venedik Bienaline gitmek istiyorum. Yanımda annemi de götüreceğim. Gerekli evraklara baktım da hesabınızda 3 ay öncesinden 5000 TL olması gerekiyor gibi bir bilgiye rastladım. Bu kural annem içince geçerli mi? Kendisi ev hanımı çalışmıyor. Ama İtalyayı çok görmek istiyor:) Hayali... Bu süreç için ne yapmalıyız?. Yani annem için gerekli belgeler nelerdir? Bilgilendirirseniz çok sevinirim. İyi çalışmalar dilerim. Not: Mail üzerinden cevap verirseniz çok mutlu olurum. Genelde toplantılarda olduğum için telefonu pek açamıyorum :( Şimdiden çoook teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

İtalya için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp