İtalya Vize Ücreti 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • S.A 07 Nis 2020, 17:17
    Merhaba İtalya’ya ailemle beraber bir seyahat planlamak istiyoruz. Eşim ve 2 çocuğumla birlikte seyahat etmek istiyoruz. Çocuklarım 2 ve 9 yaşındalar. İtalya vize ücreti 2020 yılında değiştiği ile ilgili haberler okudum. Vize başvurumuzu yapacağız fakat İtalya Konsolosluğuna ve başvuru merkezi sayfalarını inceledim. Başvuru merkezi sayfalarında ek fiyat talepleri var kafam karıştı İtalya vize başvurumuz için bizim ödememiz gereken ücret bilgisini paylaşmanızı rica ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 07 Nis 2020, 17:17

    Merhaba

    İtalya’ya turistik olarak seyahat edecek olan bordo pasaport sahibi Türk vatandaşları İtalya Schengen vize başvurusunda bulunmaları gerekmektedir. İtalya vize ücreti 2020 yılı için Şubat 2020 yılında İtalya Konsolosluğu harç ücretlerine 20 Euro zam yapmıştır. İtalya vizesi ücreti vize başvurusu yapacak olan kişinin yaş grubuna göre değişiklik göstermektedir. İtalya vize başvurusu yapacak olan kişi 12 yaş ve üstü ise tam ücret olarak değerlendirilmektedir.12 yaş ve üstü vize başvurusu için İtalya Konsolosluğu vize ücreti olarak 80 Euro Konsolosluk harcı alınmaktadır.

    İtalya Başvuru merkezi ücreti 30 Euro bizim hizmet bedelimiz 30 Euro olup toplam 140 Euro ücret almaktayız. İtalya vize başvurusu yapacak olan kişi 6-12 yaş aralığında ise İtalya Konsolosluğu vize harcı almamaktadır.6-12 yaş arası başvurular için başvuru merkezi 30 Euro ve biz hizmet bedeli olarak 30 Euro almakta olup toplam 60 Euro ücret almaktayız. İtalya vize başvurusu yapacak kişi 0-6 yaş aralığında ise İtalya Konsolosluğu vize harç ücreti almamakta olup başvuru merkezi ücreti 30 Euro hizmet bedeli ve bizim hizmet bedelimiz 25 Euro'dur.

    İtalya Vize Ücreti 2020 Detaylı Bilgi İçin 

    İtalya vize başvurunuzu VIP olarak yapmak isterseniz ek ücret karşılığında başvuru yapabilirsiniz. Vize ücreti İtalya VIP vize başvurusu yapabilmeniz için daha önce Schengen, Amerika ve İngiltere vizelerinizin olması gerekmekte olup vize çıkış süresi işleme girdikten sonra 48-72 saat içerisinde sonuçlanmaktadır.

    İtalya VIP başvurusu için vize başvurunuz özel olarak VIP salonunda işleme girmekte olup İtalya Konsolosluğu, Başvuru merkezi ücreti, VIP işlem ücreti ve bizim hizmet bedelimiz dahil 12 yaş üstü vize başvurularında kişi başı 300 Euro üzerinden işleme almaktayız. İtalya VIP başvurusu yapacak kişi 12 yaş altı ise İtalya başvuru merkezi, VIP başvuru ücreti ve bizim hizmet bedelimiz dahil toplam 140 Euro üzerinden vize başvurusu yapabilirsiniz. İtalya vize başvurunuzu dilerseniz Prime Time veya Ekspres başvurusu şeklinde de yapabilirsiniz. Prime Time vize başvurusu için kişi başı her başvuru için ek 125 TL Ekspres vize başvurusu için kişi başı 95 TL ek ödeme yapmanız gerekmektedir.

    İtalya vize başvurusu için öncelikle sizlere yukarda belirtmiş olduğum vize başvuru türünüze bağlı olarak birini seçerek başvuru yapabilirsiniz. Vize merkezi olarak bizi aradığınızda sizin seyahat tarihinize göre yapmak istediğiniz vize başvurunuza birlikte karar veriyoruz. Seyahatiniz acil veya özel bir başvuru yapmak istiyorsanız VIP başvuruda yararlanabilir veya prime time veya ekspres vize türlerini seçebilirsiniz.

    Vize Merkezi olarak başvuru yaptığınız da sizin adınıza form ve fotokopi ücretlerini ek ücret karşılığında yapmıyoruz. Vize başvurunuzu yaptıktan sonra pasaportunuz istediğiniz adrese ücretsiz olarak kargo yapılmakta olup vize hizmet bedelimize ek olarak sizden herhangi bir ücret talep edilmemektedir. İtalya vize ücreti 2020 için ve İtalya vize başvuru türünüze göre evrak listesi detayları için 0212 970 05 60 numaralı telefondan arayabilirsiniz.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • B. O. 14 Ağu 2020, 10:58

    Merhabalar, İtalya’ya ailem ile birlikte turistik olarak büyük İtalya turu yapmayı düşünüyoruz. Yapılması istenen seyahatte kimsenin vizesi yok. Vize alma konusunda sizlerden hem danışmanlık içeriğinizi hem de ücretlendirmenizi rica ediyoruz. İtalya vize ücreti yılında herhangi bir artma oldu mu veya olacak mı? Teşekkürler.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 14 Ağu 2020, 10:59

    İyi günler, öncelikle başvuru işlemlerinize ilişkin Vize Merkezi’ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İtalya turistik Schengen vizesi başvurularınız ile ilgili Vize Merkezi uzman müşteri temsilcilerimiz ile görüşerek detaylı tüm bilgilere e-mail ve kısa mesaj yolu ile temin edebilirsiniz. Aynı zamanda İtalya vizesi ücreti hakkında öğrenmek istediğiniz tüm sorulara yanıt alabilirsiniz. 

    Sormuş olduğunuz soruya istinaden İtalya vize ücreti 2020 yılında şubat ayı itibari ile konsolosluk ücretlerine 20 Euro zam gelmesi ile birlikte güncel vize ücretleri şöyledir; 12 yaşın üstünde olan yolculardan Konsolosluk ve başvuru merkezi 844 TL, 6-12 yaş arası için 507 TL ve 0-6 yaş aralığı 244 TL olarak istenmektedir. Vize Merkezi danışmanlık ücretimiz ise her bireyden alınmak üzere 30 Euro + KDV olarak talep etmekteyiz.

    Saygılarımızla.

    İtalya vize ücreti 2020

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp