İtalya Vizesi 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • A.C 07 Nis 2020, 17:00
    Merhaba İtalya’ya yaz dönemin de eşim ve ben tur programımla ile birlikte turistik amaçlı seyahat etmek istiyoruz. Ben bir firmada yönetici olarak çalışıyorum eşim özel bir anaokulunda öğretmen olarak çalışıyor. İtalya turistik vize almak istiyoruz. İtalya vizesi 2020 yılında bazı değişikliklerin olduğunu öğrendim fiyat veya evrak değişikliği var mı? Bilgilendirme yapmanızı rica ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 07 Nis 2020, 17:00

    Merhaba

    İtalya’ya turistik seyahat etmek isteyen bordo pasaport sahibi Türk vatandaşları İtalya vize başvurusu yapmaları gerekmektedir.İtalya vizesi 2020 yılında evraklar konusunda herhangi bir değişiklik olmamıştır. İtalya vize başvurusu için öncelikle seyahat etmek istediğiniz vize türüne bağlı olarak kısa süreli C tipi veya uzun süreli oturum D tipi başvurularından birini tercih etmeniz gerekmektedir. İtalya turistik vize başvurusu için C tipi kısa süreli vize başvurusu yapmanız gerekmektedir.

    İtalya vize başvurusu için mesleki durumunuza göre evraklarınızı hazırlamanız gerekmektedir. İtalya turistik vize başvurusu için öncelikle seyahat etmek istediğiniz tarihler arasında tur programınıza ait otel rezervasyonlarınız, tur programlarınız, ödeme yaptığınıza dair ödeme dekont belgesi veya makbuz ile vize başvurusu yapmanız gerekmektedir. İtalya vize başvurusunda çalışan kişiler çalıştıkları firmadan şirket izin belgesi ve çalıştığı firmaya ait belgelerin olması gerekmektedir. Şirket evrakları ve şahsi istenen belgelerin bazıları aşağıdaki gibidir;

    • Şirket izin dilekçesi (Seyahat tarihlerinin detaylı olarak yazıldığı, şirketin antetli kağıdına yazılmış kaşeli ve imzalı)
    • Şirket evrakları (Orijinal faaliyet belgesi, vergi levhası 2018, sicil gazetesi, imza sirküsü)
    • İşe giriş bildirgesi ve son 3 aylık maaş bordrosu şirket tarafından kaşeli ve imzalı
    • Şahsi banka hesap dökümleriniz son 3 aylık ve banka imzalı ve kaşeli  (maaş aldığınız banka hesap dökümleriniz ve diğer gelir beyanlarınızı göstereceğinizi vadeli ve vadesiz banka hesaplarınız)

    Güncel İtalya Vizesi 2020 Ücretleri  

    Şubat 2020 yılı itibariyle tüm Schengen Konsolosluk vize ücretlerine ve İtalya vize ücretine 20 Euro ek zam gelmiş olup 60 Euro olan Konsolosluk vize harç bedelleri kısa süreli vize başvuru türleri 80 Euro üzerinden alınmaktadır. İtalya turistik vize başvurusu için vize merkezi olarak başvurunuzu İtalya Konsolosluğu’nun yetkilendirdiği başvuru merkezinden başvurularınız yapmaktayız.

    İtalya vizesi 2020 için İtalya Konsolosluğu ve başvuru merkezi dahil toplam 110 Euro ücret alınmakta olup bizim hizmet bedelimiz kişi başı 30 Euro olarak almaktayız. Tüm bu vize başvurusu için sizlere öncelikle evrak listesi ve bilgilendirilme yapmakta olup evraklarınızı bize elden veya kargo ile göndermeniz durumunda vize başvuru işlemlerinize ait randevu ve başvuru işlemleri bizim tarafımızdan yapılacaktır. İtalya vize işlemleri için bizi 0212 970 05 60 numaralı telefonda arayabilirsiniz. 

    İtalya vizesi 2020

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp