İtalya Vize Başvurusu 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • S.L 08 Nis 2020, 18:10
    Üniversite 2.sınıf öğrencisiyim. İstanbul’da ikamet ediyorum. İtalya’ya arkadaşlarla beraber gezi düzenlemek istiyoruz. Inter Rail biletimiz var ve seyahat planlamamızda en çok İtalya’daki şehirlerde konaklama yaparak yaklaşık 3 ülke dolaşacağız. Öncelikle sizlere birkaç sorum olacak. Inter Rail biletimizin başlangıcı İtalya ve birçok istasyon dolaşıp İsviçre ve Avusturya ‘da kalacağız. İtalya vize başvurusu 2020 ‘de değiştiğini duydum. Vize için istenen evraklar ve başvuru şartları ile ilgili bilgilendirme yapmanızı rica ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 08 Nis 2020, 18:10

    Merhaba

    İtalya vize başvurunuz için öncelikle mesleki durumunuz ve vize türünüze göre evrak hazırlamanız gerekmektedir.İtalya vize başvurusu 2020 için evraklarda herhangi bir değişiklik olmamıştır. İtalya vize başvuruşunuzu Schengen kurallarına göre artık en erken 6 ay önceden başvuru yapabilirsiniz. İtalya vize başvurunuz Inter Rail ile yapmak istemeniz durumunda satın alınmış Inter rail biletinizin olması gerekmektedir. Inter Rail başvurularında dikkat etmeniz gereken detay ilk giriş yapmak istediğiniz veya en çok kalış yaptığınız ülke üzerinden vize başvurusu yapmanız gerekmektedir.

    Yapmış olduğunuz seyahat planlamanız da en çok İtalya’da kalıyorsanız İtalya ‘ya vize başvurusu yapmanız gerekmektedir. İtalya seyahatiniz için öncelikle yapacağınız seyahate ait seyahat planlaması yapmanız gerekmektedir. Kalacağınız yerlere ait tarih önceliğine göre kalacağınız şehir ve ülkelerin yazıldığı seyahat planlaması yapılması gerekmektedir. Konaklama yapacağınız otel, hostel veya ev kiralama evraklarınız da seyahat edecek kişilerin isimlerinin olduğu belgeleri de eklemeniz gerekmektedir.

    İtalya Vize Başvurusu 2020 Güncel Bilgi İçin

    İtalya vizenizi yaparken öğrenci olduğunuz için öncelikle anne veya babanızın destekleyici belgeleri ile vize başvurusu yapmanız gerekmektedir. Anne veya babanızın mesleki durumuna göre evrak hazırlamanız gerekmektedir. Sponsor olacak kişi çalışan, şirket sahibi veya emekli ise mesleki durumuna göre evrak hazırlanması gerekmektedir. Şahsınıza ait gelir beyan edebileceğiniz, şahsi banka hesabı, araba ruhsat belgesi veya tapu belgeleriniz de varsa bunları eklemeniz da fayda vardır.

    İtalya vize başvurusu 2020 vize başvurunuzla ilgili daha detaylı ve güncel bilgileri Vize Merkezi’mizi arayarak öğrenebilirsiniz. Yapmış olduğunuz seyahat planlamanız detaylı bir başvuru gerektirdiği için danışmanlık almanızı tavsiye ederiz. Vize başvurunuzla ilgili eksik evrak veya yanlış bilgilendirme yapmanız durumun da vizeniz olumsuz sonuçlanabilir. İtalya vize başvurularının olumlu veya olumsuz sonuçlanması İtalya Konsolosluğu’nun inisiyatifinde olup vize başvurunuzu doğru ve eksiksiz bir şekilde yapmanız vizenizin olumlu sonuçlanmasında etkilidir. İtalya vize başvurusu için daha detaylı bilgi için 0212 970 05 60 numaralı telefonda bizi arayabilirsiniz.

    İtalya vize başvurusu 2020

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp