bulgaristan Vize Ücreti 2019

Bilgi Sayfasına Dön
  • y. koç 27 Şub 2018, 11:37
    merhaba Kurumsal bir Şirkette Yoneticiyim. ilk defa bulgaristana vize alacağım. Bulgaristan vize almak kolay mı ve ne kadar? gereken evrakları ve banka ve hesap numaranızı rica edecektim. Konsolosluk Bulgaristan vize harcının yanında ne gibi masraflar oluyor? kurye ile gondereceğim belgelerimi aynı şekilde tarafıma gerı yollarsınız teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 27 Şub 2018, 11:37

    Değerli ziyaretçimiz Hoş Geldiniz,

    Bulgaristan vize kaç para, Bulgaristan vize ücreti ne kadar, Bulgaristan vize ücreti 2020 yılında ne kadar? soruları Bulgaristan vizesi ile ilgili en çok merak edilen sorular arasındadır. Bulgaristan turist vize ücreti; konsolosluk

    Bulgaristan Vize Merkezi vize hizmet bedeli 30 €

    Bulgaristan vize harcı, 60 eu fakat şengen vizesi gibi 80 € olması beklenmektedir

    Başvuru veri işlem hizmet bedeli,25€

    otel rezervasyonunuz konfirme belgesi yoksa gideceğiniz şirkete gore ücreti Değişir

    kargo 20 tl kurye istanbul içi ücreti 100 tl

    Seyahat sağlık sigortası 10 gun -1yıl arası  10 -60 € arası

     

    Bulgaristan için online yapılan rezervasyonlar kabul edilmemektedir. Kaşeli ve imzalı otel konfirmasyon belgesinin temin edilmesi gerekmektedir. Bulgaristan turist vize ücreti faydalanacağınız hizmete bağlı olarak değişmektedir. Eğer hiçbir ek masraf yapmadan tüm giderlerin tarafımızca yapılmasını talep ederseniz her şey dahil toplam ücret 150 Euro’dur. Bulgaristan turist vize başvuruları ortalama olarak 5 iş günü içerisinde neticelenmektedir. Vize başvurunuz için şahsen konsolosluk ofisinde bulunmanıza gerek yoktur. Evraklarınızı kargo ile ofisimize iletmeniz halinde vakit kaybetmeden işlemlerinize başlamakta, sizin adınıza başvurunuzu tamamlamakta, değerlendirme sürecinin de takipçisi olmaktayız.  Nüfus kayıt orneği, banka hesap ekstreniz başta olmak üzere Bulgaristan vizesi için gerekli evrakları ofisimize iletmeniz halinde işlemlerinizi başlatmaktayız. Kurumsal anlaşmalarda, 6 ve üzeri grup /tur ve toplu gidişlerde vize hizmet bedelleri  %30 indirim yapılmaktadır.

    Bulgaristan kısa süreli (C tipi) vize başvuruları için bölge sınırlaması yoktur. Bu nedenle ikamet bölgenize en yakın şubemize evraklarınızı ulaştırabilir veya merkez ofisimize kargo ile evraklarınızı iletebilirsiniz. Bulgaristan Vize Merkezi temsilcilerimiz vizeniz işlemden çıktığında sizi bilgilendirdikten sonra pasaportunuzu teslim alacak ve en güvenli şekilde belirtmiş olduğunuz adrese gönderecektir.

    Bulgaristan vize başvuru ücreti hakkında daha detaylı bilgi için lütfen arayınız: +90 (212) 970 05 22

    Bulgaristan Vize Merkezi. 

     

    bulgaristan vize ücreti

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • evren 13 Mar 2019, 09:59

    25 nisanda bulgaristan Sofya'ya gideceğim

    Mümkünse mailime 2020 yılı Bulgaristan vize fiyatları hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorum.

    4 kişiyiz, hepimiz çalışanız 

    kalacağımız hotel belli, sofyada hotel rezervasyonumuz / konfurmasyonumuz var

    Bursada oturuyoruz Bursa Bulgaristan başvurumerkezinize işlemlerimizin yapılmasını istiyoruz.

    belgelerin ofisimizden alınsın mumkunse !

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • M. Selim 11 Nis 2019, 16:26

    Merhaba, 11.05.2020 ile 16.05.2020 tarihleri arasında Bulgaristan gezisine gitmeyi düşünüyorum, öğrenciyim, Corona yasakları o zamana kadar biterse Bulgaristan Sınır kapıları açılır mı, Vize başvurusunu ne zaman yapmak gerekir. Bulgaristan vize ücreti ne kadar, teşekkürler....

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 11 Nis 2019, 16:35

    Evren Bey Merhaba,

    Onaylı hotel konfirme belgeniz varsa konsolosluk harcı ve servis bedeli kişi başı, toplam Bulgaristan vize fiyatı 30 Euro'dur, İstanbul Bulgaristan Başkonsolosluğu'ndan turist vize işlemleri ortalama 5 gün içerisinde sonuçlanmaktadır. Bulgaristan vize işlemlerinde parmak izi ibrazı olmadığı için işlemler İstanbul'dan vize başvuru sahiplerinin gelmesine gerek kalmadan yürütülebilmektedir. Bu nedenle evraklarınızı şahsen ya da anlaşmalı olduğumuz kargo firmasıyla ofisinizden merkez ofisimize kargo ile gönderebilirsiniz.

    Korona salgını karantinası ile ilgili bir öngörümüz yoktur. Detaylı bilgi için Bulgaristan Vize Merkezi Bursa ofisini arayabilirsiniz.

    Saygılarımızla  Nejla B.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 11 Nis 2019, 16:51

    Sayın Selim Merhaba,

    Hotel konfirme belgesiniz yok ise Bulgaristan vize ücreti 30 Euro'dur. Öğrenci olduğunuz için düzenli gelire sahip değilseniz, annenizin veya babanızın size sponsor olması ve gerekli finansal dokümanları başvuru dosyanıza eklemeleri gerekecektir. Dilerseniz ikamet bölgenize en yakın ofisimiz ile görüşerek işlemlerinizi vakit kaybetmeden başlatabilirsiniz.

    Saygılarımızla,  Nejla B.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • L. Bircan 07 May 2019, 13:36

    Merhaba, Erasmus üniversite değişim programı öğrencilerinin Bulgaristan vize harcını ödemeleri gerekli mi ?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • M. Demirok 08 May 2019, 10:46

    Şahsi aracımla Bulgaristan üzeri Makedonya'ya iş için gideceğim, araba ile geçişlerde Bulgaristan'a vize kaç para? Bursa'da ikamet ediyorum

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 08 May 2019, 11:08

    Merhaba Sayın Bircan,

    Bulgaristan konsolosluk harcı, Bulgaristan vizesi koordinasyon bedeli ve diğer ücretler Bulgaristan'da Erasmus yapacak öğrenciler için de geçerlidir. Bulgaristan Konsolosluğu Erasmus öğrencilerine harç muafiyetinin olduğu vize, gratis vize uygulamamaktadır.

    Saygılarımızla,

    Bulgaristan Vize Merkezi

    Evrim N. 

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 08 May 2019, 11:16

    Merhaba Sayın Demirok,

    Bulgaristan'da konaklamayacak direkt transit geçiş yapacaksanız transit vize başvurusunda bulunabilirsiniz. Bulgaristan transit vize ücretimiz 120 Euro'dur. Bursa'da ikamet ediyorsanız, Bulgaristan Vize Merkezi Bursa şubesi ile işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    Bulgaristan Vize Merkezi,

    Evrim N.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • O. Girgin 08 May 2019, 15:07

    Merhaba, Türkiye'de ikameti olan bir İran vatandaşının Bulgaristan vizesi ne kadardır?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 08 May 2019, 15:12

    Merhaba Sayın Girgin,

    Türkiye'de ikamet izni olan bir İran vatandaşının vize ücreti, Türk vatandaşı ile aynıdır. Vize ücreti turistik, ticari ve ziyaret olarak seyahat amacınıza ve multi vize talebinize göre değişmektedir. Turistik vizeler tek girişlidir. Ücreti sabittir. Bulgaristan vize ne kadar sorunuzun detaylı cevabını Bulgaristan Vize Ücreti 2019 sayfamızdan görüntüleyebilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    Bulgaristan Vize Merkezi

    Evrim N. 

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • D. Tuna 14 May 2019, 09:36

    Merhaba iki öğretmen arkadaş haziranda Bulgaristan'a seyahat etmek istiyoruz. Randevuyu nasıl alacağız? Bulgaristan vize ücreti ne kadar?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 14 May 2019, 09:41

    Merhaba Deniz Bey, Bulgaristan turist vize başvurularınız için randevu almanıza gerek yoktur. Bulgaristan turist vize evraklarını hazırlayarak ofisimize ister şahsen ister kargo ile iletmenizle birlikte başvurunuzu tamamlamaktayız. Evraklarınız tam ise (hotel konfirme ve seyahat sigortası dahil) vize ücreti 110 € bu belgeleriniz yok ise turist vize ücreti 130 €/ konsolosluk harcı, servis bedeli, sigorta ve hotel konfirme belgesi dahil fiyattır.

    Saygılarımızla,

    Bulgaristan Vize Merkezi

    Evrim N.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • E. Balpınarlı 16 May 2019, 15:12

    MERHABALAR, Bulgaristan vize ücreti ne kadar? Eşimin ve kızımın ve iki misafirimiz üzerlerine banka hesabı yok.Benim banka hesabımda yeterince bakiye var.Benim himayemde vize başvurusu yapabilirmiyiz.Benim schengen vizem var. teşekkürler

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 16 May 2019, 15:13

    Sn Ergün Balpınarlı, 18 yaş üstü herkesin kendi bireysel banka hesap dökümü istenmektedir. Eğer kızınız 18 yaşın altıdaysa sizin banka dökümünüz ile başvuru yapılabilir, ancak eşiniz ve misafirleriniz için aynı durum söz konusu değil, onlar için birer banka hesabı açtırırak içerisinde bakiye bulunan bir banka dökümü almanız gerekmekte. Vize başvuru ücretlerini iletişim bilgileri kısmından bizlere ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • N.Mutlu 22 May 2019, 22:11

    mrb.benim sorum şu bulgaristan vizesi tek kişimi 130 euro biz eşimle bayramda gitmeyi düşünüyoruz,Ziyaret vizesi kaç euro

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 23 May 2019, 11:33

    Merhaba Sayın Mutlu, evet 130 € ücreti kişi başıdır. Ziyaret vize başvurularınızda Bulgaristan Yabancılar Şubesi onaylı davetiyenin aslını da sunmalısınız. İkamet bölgenize en yakın Bulgaristan Vize Merkezi'ni arayarak diğer detaylar hakkında bilgi alabilirsiniz. Yolcuları bilgilendirme hizmetimiz ücretsizdir. 

    Saygılarımızla,

    Evrim N.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • U. Kılıç 27 May 2019, 17:40

    Bulgaristan’da eşiyle yaşayan yeğenimi ziyaret edeceğim, Bulgaristan vizesi ne kadar, bankada ne kadar teminat gerekir

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 27 May 2019, 17:45

    Merhaba, Banka hesabınızda en az 5.000 tl olmasını tavsiye ederiz. Bulgaristan vizesi ne kadar sorunuzun cevabı olarak; aile, akraba ziyareti için vize ücretimiz 130 €’dur. Bulgaristan aile, akraba ziyareti için temin edeceğiniz davetiyenin Bulgaristan Yabancılar Şubesi onaylı olması gerekmektedir. Ayrıntılı bilgiyi ikamet bölgenize en yakın Vize Merkezi şubesinden alabilir, işlemlerinizi başlatabilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    Evrim N. 

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • R. A. 12 Haz 2019, 15:46

    Merhaba, Çorluda  Bulgaristan Vize merkeziniz nerdedir ? Emekli bankacısıyım, emekliler için Bulgaristan Turistik vize bedeli ne kadardır?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 12 Haz 2019, 15:48

    Bulgaristan turist vize servis ücreti 30 €'dur.  Bulgaristan Vize Merkezini arayarak müşteri temsilcilerinden statünüze uygun evrak listesini size ücretsiz olarak iletmesini isteyebilirsiniz. Evrak ve ücretle birlikte ofisimize gelebilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • D. Has 13 Eyl 2019, 15:42

    Merhaba,annem,babam ve ben 1 Eylül'de Varna'ya gitmek istiyoruz. Anne ve babam İstanbul dışında yaşıyorlar. Formlara imza atıp, diğer evraklarla birlikte bana gönderseler, ben hepsini size getirip üçümüz için elden aynı anda başvuru yapsam olur mu? Bulgaristan vize ücreti nedir? Çok tesekkurler

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 13 Eyl 2019, 15:43

    Merhaba, Bulgaristan vize işlemlerinizi gelmenize gerek kalmadan gerçekleştirebiliyoruz, bu sebeple anne ve babanıza ait evrakları sizler getirebilir ya da ofisimize gönderebilirsiniz. Bulgaristan vize ücreti 30eu dur. 

    Saygılarımızla Özlem D.

     

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Nejla66 23 Mar 2020, 16:11

    bulgaristan konsolosluğunda aldığım 3 Bulgar turistik vie var.  her defasında Evrak topla git başvur, kuyruk bekle, tekrar gıt al cıktı cıkmadı, ek evrak ıstedi stresinden sıkıldım ve 2*3 defadır şengen vizesi almaya başladım. fakat şengen vizesini bulgaristanda kullandığım için şengen vizesi 4 gunluk verdiler ve bunu da bulgarda kullanırsam bidaha vermeyeceklerini soylediler. bunu bilmiyordum şimdi sitenizi incelediğimde yazdığınızı gordum. Bulgaristan vize harcı 80 €  mu? Aracı kurum 25 €, bir aylık seyahat sigortası 15-20 €, otel rezervasyonu siz yaparsanız  size de 30 € odersem toplam kargo dahil 150 € dışında odeme yapmayacağım doğrumudur. 

    konsolosluğa gelmiycem

    Uğraşmıyacağım

    Konsolosluğa gelmeyeceğim

    extra bir para odemeyeceğim doğrumudur

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp