Bulgaristan Vize Randevu 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • D. Giray 28 Mar 2019, 12:26
    İki öğretmen arkadaş haziranda Bulgaristan’a seyahat etmek istiyoruz. Vize başvurularında gerekli evraklar nedir? Vize ücreti için ne kadar ödeyeceğiz? Bulgaristan vizesi sizin aracılığınız ile almak istesek randevu nasıl alabilirz. direk gelebilirmiyiz.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 28 Mar 2019, 12:26

    Bulgaristan kısa süreli C tipi vize başvuruları (Bulgaristan turist vizesi, ticari vize, ziyaret vizesi) için  Bulgaristan vize randevu almaya gerek yoktur. Evraklarınızı eksiksiz olarak hazırlayarak ikamet bölgenize en yakın ofisimize göndermeniz halinde Bulgaristan vize işlemlerinizi başlatmaktayız.

    Bulgaristan Turistik Vize Randevu

    İstanbul Başkonsolosluğu Bulgaristan turistik vize randevu alınmasına gerek yoktur. Ancak başvurular belirli saat aralığında alındığı için yoğun olabilmekte, başvurular sonraki günlere sarkabilmektedir. Başvurunuzu Bulgaristan Vize Merkezi ile gerçekleştirmeniz halinde sizin adınıza tüm işlemlerinizi yürütmekteyiz. Başvurunuzu tamamlamamız için evraklarınızı ofisimize iletmeniz yeterli olacaktır. 

    Bulgaristan Ticari Vize Randevu

    Bulgaristan ticari, transit ve ziyaret vizeleri için randevu almak zorunlu değildir. Başvuru talebinizi Bulgaristan Vize Merkezi’ne iletebilirsiniz. Tüm C tipi vize başvuruları (turist, ticari, transit, ziyaret) ortalama 5-10 gün içerisinde sonuçlanmaktadır. 

    Bulgaristan D Vize Randevu

    Bulgaristan D vize randevu, Bulgaristan İstanbul Başkonsolosluğu’ndan alınmaktadır. Bulgar pasaportu başvuruları da Bulgaristan İstanbul Başkonsolosluğu için randevuludur. D vize için sadece Bulgaristan İstanbul Konsolosluğu Bulgaristan vize randevu 2020 yılında  konsolosluk sistemi üzerinden alınmaktadır, Ankara, Edirne, Bursa'da bulunan Bulgaristan Konsolosluğu vize randevu alınmadan da D vize başvurusu yapılabilmektedir. 

    Bulgaristan Pasavan İçin Randevu

    Bulgaristan pasavan için randevu zorunluluğu yoktur. Bulgaristan pasavan için randevusuz işlem yapılabilmektedir. 

    bulgaristan vize randevu 2020

    Bulgaristan Pasaport Randevu

    Bulgar pasaportları için bütün Bulgaristan diplomatik temsilcilikleri randevu ile hizmet vermektedir.  Bulgaristan vatandaşları Bulgaristan kırmızı pasaport başvuruları için randevu almalıdırlar. Bulgaristan Büyükelçiliği ve Bulgaristan Konsoloslukları kırmızı pasaport için başvuruları için randevuları online olarak kabul etmektedir. Bulgaristan pasaport randevu, pasaport sahibi tarafından şahsen alınmalıdır. Bulgaristan pasaportu randevusu internet sitesi: https://www.consulatebg.eu

    Türkiye’nin 10 farklı ilinde ofisimiz bulunmaktadır. Lütfen ikamet ettiğiniz ile en yakın ofisimizi arayınız. Kısa süreli C vizeler için Bulgaristan vize randevu 2020 yılında alınmamaktadır. C vize başvurularınızı evraklarınızı ofisimize göndererek gerçekleştirebilirsiniz. Bulgaristan D vize randevularınız hakkında aşağıdaki şube ofis numaralarından bize ulaşarak bilgi alabilirsiniz. 

    İstanbul: +90 (212) 970 05 22
    Ankara: +90 (312) 970 05 22
    İzmir: +90 (232) 970 05 22
    Bursa: +90 (224) 322 2073
    Antalya: +90 242 255 50 68
    Gaziantep: +90 (342) 255 54 35
    Konya: +90 332 225 43 91
    Adana: +90 322 245 07 91
    Çorlu: +90 (282) 255 50 95
    Diyarbakır: 0850 460 15 77

    Bulgaristan Vize Merkezi İstanbul,

    Evrim N.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Halil 19 Nis 2019, 17:57

    15 yıllık Eşim çifte vatandaş bulgaristanda yaşıyor D - vize oturum almak istiyorum

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • S. E. 15 May 2019, 11:58

    Bulgaristan vatandaşı oldum, pasaport çıkartmak istiyorum. Pasaport çıkartmak için İstanbul Bulgaristan konsolosluğu randevu nasıl alabilirim alabilirim

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 15 May 2019, 12:03

    Merhaba Sadık Bey, Bulgaristan Dışişleri Bakanlığı internet sitesi olan www.consulatebg.eu üzerinden pasaport için Bulgaristan Konsolosluğu randevu alabilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    Evrim N.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • M. Gülle 31 Tem 2019, 20:24

    Merhabalar D vizesi almak için Bulgaristan'dan ve Türkiye'den evraklarımızı hazırladık. Evraklarımızı konsolosluğa vermek için randevu almamız gerekiyor. Randevuyu ne şekilde nereden ve nasıl alabileceğimiz konusunda bizi bilgilendirirseniz sevinirim. İyi çalışmalar

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Y. Ender 19 Eyl 2019, 11:30

    Bulgaristan Ankara Buyuk Elçiliğinden Temsilcilikten dolayı Bulgaristan d vize başvurusu yapacağım. evraklarımı kontrol ettikten sonra mı randevu tarihini organize edeceğiz yoksa şimdiden size bilgilerimi yollasan ankaradaki başvurumu organize edermisiniz. Ankara vize merkezi ofisiniz bana Randevu tarihi verirseniz belgelerimiz size getireceğim. 

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 19 Eyl 2019, 11:31

    Merhaba, D vize başvuruları ile ilgili danışmanlık vermekteyiz: Evrak bilgisi , dosya hazırlığı, randevu alma ve başvuru takip ile ilgili yardım almak için müşteri temsilcilerimizi arayabilirsiniz. Tarafımızdan hazırlanmamış olan dosyalarla ilgili randevu hizmetimiz yoktur.

    Saygılarımızla,

    Nejla B.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • T. Çoban 26 Eyl 2019, 10:43

    Merhaba Bulgaristan turistik vize için edirnedeki ofisinize geleceğim. 17 mayıs 2020 tarihinde geleceğim. Bulgaristan vize randevumu okeylermisiniz. evraklarımı asistanım getirecek 

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 26 Eyl 2019, 10:43

    Merhaba, Bulgaristan turistik vize işlemlerinizi en hızlı sürede tamamlamak için pasaportunuz, 2 fotoğrafınız, vukuatlı nüfus kayıt belgeniz, meslek evraklarınız ve banka hesap dökümünüzle ofislerimizi ziyaret edebilir veya kargo ile gönderebilirsiniz. Randevu işlemleriniz ve tüm vize süreciniz tarafımızca tamamlanacaktır.

    Bulgaristan Vize Merkezi Ankara,

    Nazlı

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • İ. Özel 28 Eyl 2019, 12:41

    Esim Turkiye'de yasamaktadir. Esime Hollanda devletinden suresiz kalma izni verdiler. Esimin Turkiye'deki vize isleri tamamlandiktan sonra kendime ait araba ile Transit gecmek istiyorum. Transit geciste Bulgaristan sinirinda sorun cikar mi? Bulgaristan vize randevu almak gerekir mi? Beni bilgilendirirseniz sevinirim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 28 Eyl 2019, 12:41

    Merhaba, Hollanda daimi oturum olan kişi Bulgaristan transit vize almadan karayolundan geçiş hakkına sahiptir, ancak siz arabanızla seyahat edecekseniz vize almanız gerekir. Bununla birlikte karayolu seyahatinde gerekli olan evrakları yanınızda bulundurmanız gerekir. Yeşil sigorta, uluslararası ehliyet gibi belgeler Bulgaristan sınırından da alınabilmektedir, fakat transit vize olmadan Bulgar’a geçiş yapamazsınız. Transit vize başvuru için Bulgaristan vize randevu almaya gerek yoktur.

    Saygılarımızla,

    Evrim

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • B. Akgün 16 Eki 2019, 12:28

    Merhaba , 7 yaşında oğlumuz çifte vatandaş ama bulgar pasaport süresi doldu. Bulgaristana gitmemiz gerekiyor ve pasaportu orda yenilemek istiyoruz. çıkması için sadece pasavan yeterli heralde? ayrıca pasavan için randevu gerekiyor mu?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 16 Eki 2019, 12:29

    Merhaba, pasavan kişiye tek seferlik Bulgaristan'a giriş hakkı tanımaktadır. Bulgaristan'dan çıkartacağınız pasaport için ilgili makamdan randevu almanız gerekir.

    Saygılarımızla,

    Nazlı D. 

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • T. Çoban 19 Eki 2019, 15:59

    Merhaba Bulgaristan turistik vize başvurusu için  belgelerimizi haftaya Perşembe sabah vizemerkezi Bursa Şubenize geleceğiz. sizden randevu almak istiyorum. LÜtfen yardımcı olur musunuz

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 19 Eki 2019, 16:00

    Merhaba Tuba Hanım, Bulgaristan turistik vize başvurunuz için randevu almanıza gerek yoktur. Bulgaristan turistik vize için gerekli evraklar başlığını ziyaret ederek gerekli evrakları görüntüleyebilirsiniz. Evraklarınızı eksiksiz ve belirtilen yönergeye göre hazırladıktan sonra ikamet ettiğiniz ile en yakın ofisimize ulaştırdığınızda işlemlerinize vakit kaybetmeden başlamaktayız. Bulgaristan C vize başvurularında, şahsen başvuru merkezine veya konsolosluğa gelmenize gerek yoktur. Bu nedenle evraklarınızı kargolayarak da ofisimize ulaştırabilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    Evrim

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • h. baydar 26 Kas 2019, 14:45

    Evraklarımı hazırladım vize başvurusuna geleceğim randevu almam gerekiyor mu?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 26 Kas 2019, 14:46

    Merhaba, Bulgaristan vize başvurularınızda randevu almanıza gerek yoktur. Konsolosluğa şahsen başvuru yapacaksanız vize başvuru kabul saatlerinde konsolosluğa gidebilirsiniz. Bulgaristan Konsolosluğu vize başvuru yoğunluktan dolayı işleme alınmayabilir veya konsolosluk yetkili acente üzerinden başvuru yapmanızı talep edebilir. Başvurunuzu firmamız aracılığıyla gerçekleştirirseniz şahsen gelmenize gerek kalmadan tüm süreci sizin adınıza yürütmekte, evraklarınızı ilgili birime teslim etmekteyiz. İkamet bölgeniz en yakın ofisimizden bilgi alabilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    Evrim N.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Ü. Deniz 26 Kas 2019, 14:55

    Merhaba, Randevu alıp konsolsoluğa giden 3 arkadaşımdan 3 tanesi de sorun yaşadı, eksik evraktan dolayı geri çevirildi ve tekrar randevu alın diyerek 2 ay sonraya gun verildi. belgelerimi tam ve eksiksiz hazırlanmasını ve d vize randevuma geldiğimde kesinlikle başvurumun gerçekleşeceğini garanti verebiliyorsanız ofisinize gelerek tüm başvuru işlemlerimin sizin tarafından takip edilmesini istiyorum

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 26 Kas 2019, 14:56

    Merhaba Sayın Deniz, Bulgaristan kısa süreli C tipi vize başvurularında randevusuz işlem yapılabilmektedir. Konsolosluğun C tipi başvurularında Bulgaristan vize online randevu sistemi yoktur. Vize başvurunuzu vakit kaybetmeden uzman ekibimiz ile gerçekleştirebilirsiniz.İkamet ettiğiniz bölgeye en yakın ofisimize iletişim numralarımızdan ulaşabilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    Bulgaristan Vize Merkezi,

    Evrim N.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • N. Güneş 26 Kas 2019, 15:19

    Merhaba, Vize Merkezi’ne bir sorum olacaktı. Ben Bulgaristan vatandaşıyım. Çocuklarımı Bulgaristan vatandaşı yapmak istiyorum, bunun için Bulgaristan'dan çocuklarımın doğum (akzarajdani) kağıtlarını aldım. Bursa Bulgaristan konsolosluğu'ndan randevu alarak pasaport başvurusunda bulunmak istiyorum, fakat telefonla ulaşamıyorum. Bununla ilgili bana yardım edebilir misiniz?

    Saygılarımla,

    Nejdiye Güneş

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 26 Kas 2019, 15:20

    Bulgaristan vatandaşlarının, çocuklarına pasaport çıkartma işlemleri Türkiye’deki Bulgaristan diplomatik temsilciliklerine ( Büyükelçilik, Bulgaristan İstanbul Konsolosluğu, Bulgaristan Edirne Konsolosluğu, Bulgaristan Bursa Konsolosluğuna) yapılabiliyor. Evraklarınızı tamamlayıp varsa bulunduğunuz ildeki yoksa size en yakın ildeki Bulgaristan Konsolosluğu ve Büyükelçiliğinden online randevu alarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. 

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • F. Alpago 26 Kas 2019, 15:29

    Merhaba, Bulgar vatandasi olan oglum Mustafa pasaport suresi dolduğu için Bulgaristan elektronik randevu almak istiyorum. Yardimci olabilirseniz sevinirim. İyi günler dilerim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Ş. Yazıcı 26 Kas 2019, 15:41

    Merhaba, Bu hafta içerisinde  Bulgaristan vize başvuru evraklarımı getireceğim Bulgaristan vize randevu almak istiyorum. saat ayarlamam zor, musaitlik bulduğum an osmanbeydeki ofisinize getireceğim evrakları. randevusuz geleceğim için uzgunum

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 26 Kas 2019, 15:42

    Şenay Hanım Merhaba, Kısa süreli vize işlemlerinde Bulgaristan vize randevu almaya gerek yoktur. Vize başvurunuzu Bulgaristan Vize Merkezi ile gerçekleştirdiğiniz takdirde şahsen başvuru merkezinde bulunmanıza da gerek kalmayacaktır. Bulgaristan Konsolosluklarının kısa süreli C tipi vize başvurularında bölge ayrımı yoktur. Seyahat amacınızı ve planladığınız seyahat süresini ikamet bölgenize en yakın ofis hattımıza bağlanarak iletmeniz halinde vize uzmanımız seyahat amacınıza uygun evrak listesini tarafınıza iletecektir. 

    Bulgaristan Vize Merkezi 

    Nejla B.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Alanur 26 Kas 2019, 15:45

    Merhaba, ticari vize başvuru evraklarım sitenize gore hazırladım. Ofisinizi aradım ve bana gereken evrak listenizin guncel halini yolladlar . Yolladığı mailde ofisinize ne zaman gelebileceğime dağir bir ibare yoktu. Bulgaristan vize randevu 2020 yılında almam gerekir mi sizden.  haziran ayında gideceğim yetişir mi ?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 26 Kas 2019, 15:45

    Merhaba, Bulgaristan için yapılacak olan kısa Süreli vize başvuruları ve randevuları konusunda ofislerimize başvurabilirsiniz. Zira bu vizeler için başvurular sadece aracı kurumlar tarafından Bulgaristan Konsolosluğu'na iletilebiliyor. Size en yakın ofisimize gelerek veya kargo ile hazırladığınız belgeleri gönderek işlemlerinizi başlatabilirsiniz. Gerekli evraklar, ücretler ve süreçle detaylı bilgi almak için bize telefonla ulaşarak danışmanlık desteğimizi alabilirsiniz. 

    Bulgaristan Vize Merkezi,

    Nejla B. 

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • D. Bulut 04 Ara 2019, 13:49

    Merhaba kolay gelsin. Bulgaristan’a seyahat etmek istiyorum. Bulgaristan vize randevu almam gerekiyor mu? direk size getirsem evrakları tum işleri hallediyorsunuz değil mi ?  Seyahatim Turistik amaçlı olacak ama bunun için herhangi bir Bulgaristan vize randevu talebi oluşturmadan vizemerkezi randevusu da almam gerekli midir? Bu konu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 04 Ara 2019, 13:50

    Merhaba Dicle Hanım, Bulgaristan’a seyahat etmek isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almakla mükelleftirler. Ülkeye yapılan kısa süreli seyahatler (C tipi) için Bulgaristan vize randevu sistemi yoktur.  Kısa süreli seyahat için alınan C vizesi için randevuya ihtiyaç duyulmaz. Fakat uzun süreli seyahatler; oturum izni, çalışma izni gibi ülkeye giriş yapmak isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının mutlaka konsolosluk randevu ile vize işlemi yapmaları gerekmektedir. Bulgaristan Başkonsolosluğu İstanbul'a yapılacak D Vize başvurularında randevu oluşturulması gerekmektedir. Sizler seyahatinizin kısa süreli yani turistik amaçlı ya da D vize de olsa, bizim hizmet alanımıza girer. herhangi bir randevu talebi oluşturmanıza gerek yoktur. siz seyahatinize odaklanın re-andevu ve diğer işler bizim işimiz

    Bulgaristan vize randevu almadan C vizesi ile ülkeye giriş sağlayabilirsiniz. Bulgaristan vize randevu sistemi ile başvuru yapmayan kişiler yani kısa süreli gerçekleştirecek olan seyahatler için dikkatli bir şekilde vize başvurusu formunu doldurulması gerekmektedir. Bulgaristan’ın için yapılan vize işlemlerinin dikkatli bir şekilde hazırlanması gerekmektedir. Başvuru formunu doldururken yapacağınız seyahatin kısa süreli yani  olduğunu belirtmelisiniz. Bunları dikkate alarak vize başvurusunda bulunmanızı öneririz. Bulgaristan vizesi için talep edilen evrakları ikamet bölgenize en yakın şubemize iletirseniz, başvurunuzu vakit kaybetmeden işleme alır, Bulgaristan Konslolosluğu'na iletiriz. Vize servisimize yapılan Bulgaristan vize başvurularında ret oranı %1 kadar azdır. Evraklarınız kontrol edildikten ve eksiklikleri tamamlandıktan sonra konsolosluğa iletilir. Bizlere iletişim numaralarımızdan ulaşabilir, daha fazla bilgi alabilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    Evrim

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Y. Aksu 16 Ara 2019, 12:30

    Merhaba, Ben Ankara Keçiören'de ikamet etmekteyim, iki kızım var. Bulgaristan'da anne tarafımdan aile dostlarımız var. Bulgaristan vize başvurusunda bulunmak istiyorum ancak bir şirketle çalışmak gerekiyormuş ve randevu konsolosluğa bağlıymış bilgi alabilir miyim

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 16 Ara 2019, 12:30

    Merhaba, C tipi Bulgaristan vize başvurusu kişinin şahsen gerçekleştiremeyeceği bir vizedir. Bulgaristan Büyükelçiliği ve Başkonsoloslukları vize başvuru aşamalarında yapılan yanlışlar, form doldurmada eksik, sahte ve hatalı bilgi kullanımına istinaden aracı firma ile başvuruları kabul eder. Bulgaristan vize başvurusunda bulunmak isteyen kişiler Bulgaristan Vize Merkezi ile başvurularını en hızlı ve güvenli şekilde gerçekleştirebilirler.

    Vize başvurunuzda pasaportunuz, seyahat sebebiniz ve kalış süreniz oldukça önem arz etmektedir. Vize başvurunuzun bir prosedürü olarak vize başvuru formu doldurmanız gerekmektedir. Vize başvuru formunda istenilen bilgiler tamamen kişinin şahsi bilgilerine yöneliktir. Formda istenilen bilgiler eksiksiz ve doğru olmalıdır aksi takdirde vize başvurunuz onay almaz. Bulgaristan vizesi için durumunuza uygun olarak hazırlamanız gerekli olan evraklar vize servisimiz tarafından sizlere bildirilir. Vize başvurunuz için gerekli olan evraklar da sizlerin pasaportuna, seyahat durumuna ve kalış süresine bağlı olarak konsolosluk tarafından belirlenmektedir.  Evrak hazırlık aşamalarında  Bulgaristan Vize Merkezi uzman ekibi size destek olacaktır. Bulgaristan vize randevu prosedürü kısa süreli başvurularda zorunlu değildir. Mesai saatlerimiz dahilinde ofisimiz ziyarete ve evrak teslimine açıktır. Bulgaristan vize randevu Ankara'dan alınmadan başvuru doğrudan elçiliğe tarafımızca iletilir. Bulgaristan vizesi Ankara ofisimizi randevu almadan ziyaret edebilirsiniz. 

    Başvurunuzun, seyahat amacınıza uygun olması seyahatinizin iptal olmaması ve gecikmemesi açısından oldukça önem arz eden bir durumdur ve dikkat edilmelidir. Başvuruların değerlendirme yetkisi elçiliğe aittir, ve başvuru sonucu tarafımızca size bildirilir. Pasaportunuz elçilik konsolosluk ofisinden teslim alınarak size iletilir. Vize başvurunuz, randevunuz ve merak ettikleriniz için Bulgaristan Vize Merkezi Ankara şubesine  gelebilir ve vize başvurunuz hakkında dilediğiniz şekilde bilgi alabilirsiniz. Web sitemizdeki iletişim bilgilerimizi kullanarak bizlerle irtibata geçebilirsiniz.

    Bulgaristan Vize Merkezi,

    Evrim

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp