Bulgaristan vize fiyatları 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • Ç. Sığınak 30 Nis 2020, 11:35
    Merhaba, önümüzdeki yaz Bulgaristan vizesine başvurmam gerekecek, Bulgaristan vize fiyatları 2020 yılı için şu an ne kadardır, artış var mı , genel bilgi verebilir misiniz? Normal bir vize için ne kadar ödemem yapmamız gerekecek?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 30 Nis 2020, 11:35

    Merhaba,

    Bulgaristan vize fiyatı, vize türüne göre değişiklik göstermektedir. Kısa süreli vizeler ve uzun süreli, ulusal vize veya oturum izni denilen D vizeler.Diğer bir değişle vize fiyatı Bulgaristan’a gidiş amacınıza göre değişmektedir. Kısa süreli turistik seyahatler, ticari amaçlı seyahatler, kültürel veya aile ve arkadaş ziyaretleri 90 güne kadar olan kısa süreli vizelerdir ve  şu anda harçları 60 Euro dur. 

    90 günü aşan kalışlar için Uzun süreli D vizeye başvuru yapmanız gerekir. D vize fiyatları, erasmus vizeleri hariç an itibariyle 100 Euro dur. D vizelerden Ersamus vizelerinin harcı istisna olarak 200 Euro olarak ödenmektedir.  D vizelerde bir istisnai durum daha vardır ki, bu da Bulgaristan vatandaşı eşlerine verilen evlilik üzerinden olanlardır. Bu kategoriden başvuranların herhangi bir harç ödemesine gerek yoktur, vizeleri ücretsizdir.

    Bulgaristan vize fiyatları henüz revize edilmemiş olsa da, yıl içinde güncelleme beklendiği bilgisi Bulgaristan Konsolosluğu tarafından paylaşılmıştır. Bu nedenle seyahatinizden önce güncel fiyatları ve evrak listesini müşteri temsilcilerimizi arayarak isteye bilirisiniz. 

    Birçok yolcu başvurunun maliyetinin vize harcı kadar olduğu yanılgısına düşmektedir veya internette araştırma yaparken gördüğü farklı fiyatlarla ilgili kafa karışıklığı yaşamaktadır. Bu sebeple vize fiyatları dışından diğer ödemelerle ilgili de sizi bilgilendirmek isterim.  

    Vize başvuruları ücretlerine genellikle aracı kurum hizmet bedeli, zorunlu olan seyahat sağlık sigorta bedeli ve duruma göre alacağınız bazı ek hizmetler dahil edilir. Bu sebeple gidiş amacınız ve başvuracağınız vize türü kesinleştikten sonra Vize Merkezi'yle görüşerek güncel bilgi ve güncel fiyat almanız sağlıklı olacaktır. 

    Bulgaristan Vize fiyatları 2020 yılı yaz döneminde, özellikle pandemi döneminden sonra Bulgaristan Konsolosluğu tarafından güncellenebilir. Gidiş tarihinize en geç 15 gün kala 0212 970 05 22 numaralı hattımızdan son durumla ilgili bilgi alabilirsiniz.

    Saygılarımızla,
    Nejla Balpınar

    Bulgaristan vize fiyatları

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp