Bulgaristan temsilcilik için gerekli evraklar 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • O. canöz 18 Haz 2020, 14:06
    Merhaba, kolay gelsin. Yaklaşık 12 senedir Türkiye’de turizm sektöründe faaliyet gösteren firmamızın Bulgaristan’da temsilciliğini açmak planlıyoruz ve bu konuda daha detaylı bilgiler araştırıyoruz. Sizden hangi belgeler gerektiğini öğrenebilir miyiz? Oraya gitmeden siz bizim adımıza yapabilir misiniz vekalet verirsek. Bizden ne istenir ve ne kadar zaman alır? Görüşmek için sizden randevu nereden alabiliriz? Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 18 Haz 2020, 14:06

    Merhaba, Birçok firma genelde çalışma alanlarını genişletmek ve büyümek için çalıştıkları sektördeki diğer potansiyeli yüksek ülkelere yönelerek iş hacimlerini genişletmek istemektedir. Siz de bu yönde araştırma yapıp Bulgaristan'da temsilcilik açmak isterseniz bizimle çalışabilirsiniz. Bu konuda deneyimli ekibimiz sizin adınıza Bulgaristan da süreci yürütecektir ve aynı zamanda TüRKİYE’DE ki Bulgaristan Konsolosluğundan temsilcilerinize D vize başvuru dosyanızı hazırlayıp takip edecektir.

    Bulgaristan’da temsilcilik için gerekli belgeler: Bulgaristan’daki temsilciliğinin kurulması ile ilgili Türkiye’deki şirketin Toplantı Kararı, şirketi temsil edecek olan kişilere, şirket yetkilisi tarafından verilmesi gereken vekâletname, temsilciliği yönetecek olan kişinin imza beyannamesi, Bulgaristan’da işlemlerin yürütülebilmesi için Vize Merkezi’ne verilecek vekâletname, kira kontratı yapabilmek ve temsilcilik açacak olan şirket adına banka hesabı açılabilmesi için Vize Merkezi’ne verilecek olan vekâletname. (Talep Edildiğinde), şirketin kuruluşu yapılmış Türkiye’deki Ticaret Sicil Memurluğundan alınacak Sicil Tasdiknamesi, Ticaret Odası’ndan Oda Sicil Kayıt Sureti (Faaliyet Belgesi), Şirketin kuruluşundan bu yana alınan tüm kararları içeren Ticari Sicil Gazetesi, en az 2 yıl geçerliliği olan pasaport ve kişisel belgeler.

    Temsilcilik açılışından sonra temsilcilerin oturum izninin alınması konusunda da ayrı ayrı veya paket olarak hizmet vermekteyiz. Sonuçlanma süresi olarak temsilcilik açılışı 15-20 gün D vize başvurusu ortalama 45 iş günü sürmektedir. Bulgaristan temsilcilik güncel evraklar listesini ofisimizi arayarak alabilirsiniz. Bulgaristan ülke uzmanları size gereken bilgileri mail ile yazılı olarak gönderecektir.

    Bulgaristan temsilcilik için gerekli evraklar 2020 itibarıyle  bunlardır ancak hazırlamdan önce bzie danışarak son güncellemeler hakkında bilgi almanızı tavsiye ederiz. 0212 970 05 22 den müşteri temsilcilerimize ulaşabilirsiniz.

    Saygılarımızla
    Nejla B.
    VİZE MERKEZİ İSTANBUL

    Bulgaristan'da Temsilcilik açmak ve D vize başvurusu

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp