• Yunanistan vizesi kaç para 2022
    K.YAĞMUR, 30 Kas 2021, 15:24

    Yunanistan vizesi kaç para 2022 ile ilgili belli başlı fiyatlandırmalar mevcut web sayfalarında fiyatlandırma ne şekilde yapılacaktır. İyi çalışmalar Kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan vizesi kaç günde çıkar 2022
    CEMİNAY, 30 Kas 2021, 15:15

    Yunanistan vizesi kaç günde çıkar 2022 yılı içinde sonuçlanma süresinde değişiklik olacak mıdır? Kaç gün önceden başvuru yapmalı ve kaç gün içinde sonuç verir vize işlemleri ? Arkadaşımın oturumu vardır gidebilir mi Ülkeye bana detaylı bilgi verirseniz memnun olurum iyi çalışmalar dilerim. Kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan vizesi nasıl alınır 2022
    Beril, 30 Kas 2021, 15:06

    Ocak ayı içinde Yunanistan’a gitme planım vardır. Yunanistan Vizesi Nasıl Alınır 2022 yılı içinde Ücretlendirme ne şekilde olacaktır. Yunanistan adalarına yapacağım bu turistik gezi için ada vizesi alarak gidersem uygun olur mu? Pandemi dolayısı ile sınırlar açıldı mı? Bilgilendirme rica edeceğim. İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan vize randevusu 2022
    NİDA, 30 Kas 2021, 14:44

    Yunanistan vize randevusu 2022 için ikametgah ettiği bölgeye göre randevu alma konusunda değişiklikler olmakta mıdır? Telefonla randevu işlemi yapılmakta mıdır? Bilgilendirme rica edeceğim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan vize başvurusu 2022
    MERYEM, 30 Kas 2021, 14:37

    Yunanistan’a yapacağım gezim esnasında hangi vize türüne başvurmam gerekiyor? Yunanistan vize başvurusu 2022 vizesi için bilgi alabilir miyim ? Nasıl nerde kullanabilirim. Desteğinizi rica edeceğim iyi çalışmalar dilerim. Kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan turistik vize 2022
    h.ayla, 30 Kas 2021, 14:28

    Yunanistan turistik vize 2022 yılında kaç gün içinde sonuçlanmaktadır? Evrak bilgisine nasıl ulaşabilirim yaklaşık kaç gün önceden başvuru yapmam gerekir? Evrak eksik olması sorun mu vize başvurusu için bir çok söylem var ve haliyle kafam karıştı bundan dolayı sizden destek alarak ilerlemek isterim bana yardımcı olmanız mümkün mü? İyi çalışmalar kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan öğrenci vizesi 2022
    V.ERKOYUNCU, 30 Kas 2021, 14:15

    Yunanistan öğrenci vizesi 2022 başvurusunda bulunmak istiyorum. Başvuru sırasında hangi belgeler istenir? Davet mektubu almama gerek var mı? Detaylı bilgi rica edeceğim. İyi çalışmalar kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan vizesi için gerekli evraklar 2022
    B.DEĞERLİ, 30 Kas 2021, 14:04

    Yunanistan’a seyahat planım Olacaktır. Yapacağım seyahat sırasın da genel olarak Yunanistan vizesi için gerekli evraklar 2022 yılında nelerdir? 2018 yılın da seyahat etmiştim parmak izi işlemine gelmem gerekli midir? Başvurular açık mı ? Vize aldıktan sonra seyahat etmemiz mümkün olacak mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan vize fiyatları 2022
    F.ERTEM, 30 Kas 2021, 13:58

    Yunanistan vize fiyatları 2022 hakkında bir değişiklik meydana geldi mi? Ben mesela Yunanistan’a turistik bir seyahat düzenleyeceğim her yerde farklı fiyat skalasına rastladım bana fiyat bilgisi vermenizi rica edeceğim ve ben devlet memuruyum hangi evrakları tarafınıza sunmam gerekecektir? İyi çalışmalar dilerim kolaylıklar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan transit vize 2022
    GİRGİN, 30 Kas 2021, 13:43

    Yunanistan transit vize 2022 hakkında bilgi rica edeceğim hangi evrakları sunmam gerekiyor iyi çalışmalar dilerim kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Vize Ücreti 2022
    D.TUNÇ, 30 Kas 2021, 13:20

    Yunanistan vize ücreti 2022 yılı içinde fiyatlar nedir? Belli başlı fiyatlandırmalar mevcut web sayfalarında fiyatlandırma ne şekilde yapılıyordur. İyi çalışmalar Kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan vize 2022
    GÖRKEM, 30 Kas 2021, 11:01

    Yunanistan vize 2022 işlemleri için sizden destek alarak ilerlemek isterim. Ben bodrumdan kapı vizesi alarak seyahat edebilir miyim? İşlemler kaç gün içinde sonuçlanmaktadır. Parmak izi işlemi hakkında bilgi alabilir miyim? İyi çalışmalar iyi günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan vizesi 2022
    A.CEYLAN, 30 Kas 2021, 10:34

    Yunanistan Vizesi 2022 vize işlemleri için kaç gün önceden başvuru işlemi yapmalıyım. Kısa ve uzun süreli olarak vize ayrılır ? Sizden bilgi rica edeceğim iyi çalışmalar kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • yunanistan vizesi ile avrupaya gidilir mi
    A.S, 25 Eki 2021, 15:48

    Benim ve eşimin mevcut olan Yunanistan’dan almış olduğumuz vizemiz bulunmaktadır. Fakat kızımızın vizesi bitti. Mevcutta olan vizemizle ilk önce Yunanistan’a seyahat edip daha sonra ise Yunanistan vizesi ile Avrupa ya gidilir mi ? Fransa ya giriş yapmayı planlıyoruz bu mümkün müdür? Kızımıza Yunanistan almak isteriz benim sponsor olma ihtimalim olur mu benim evraklarımla mı başvuru yapılacaktır. Destek vermenizi rica ederim iyi çalışmalar kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Vize Veriyor mu?
    K.L, 25 Eki 2021, 14:34

    Yunanistan pandemi den dolayı kapatmış olduğu sınırlarını açmış web yaptığım araştırmaya göre ama size de danışmak isterim Yunanistan Vize Veriyor mu? Vize işlemleri kaç gün içinde sonuçlanır ve kaç gün önceden başvuru yapmam gerekiyordur. Vize başvurusu esnasında evrak hazırlanmasında herkes kendi evrakını ayrı ayrı mı sunmak zorundadır? Bilgilendirme rica edeceğim iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Vizesi Covid
    G.L, 25 Eki 2021, 14:17

    Yunanistan vizesi covid salgınında sonra durdurul mu? Covid den dolayı ne gibi yasaklar getirdiler Yunanistan vize almak istersek ülke kabul ediyor mu biz bu süreçte nasıl bir yol alarak ilerlemeliyiz. Bilgi rica edebilir miyim? İyi çalışmalar kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Vizesi Açıldı Mı?
    K.M, 25 Eki 2021, 13:38

    Yunanistan bir seyahat planlama bulunmaktadır. Fakat pandemi den dolayı Yunanistan Vizesi açıldı mı yoksa hala kapalı mıdır? Açıldıysa seyahatim konusunda vize alma işlemi sırasında yardımcı olur musunuz evrak bilgisine nasıl ulaşabilirim ve işlemler sırasında sigorta isteniyor mu? Bana iyi çalışmalar dilerim kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan vizesi Ankara
    A. YILMAZ, 19 Eki 2021, 19:16

    Yunanistan vizesi Ankara vizesi için başvuru yapmak istiyorum. Özel bir şirkette çalışıyorum hangi belgeleri sunmam gerekiyor Bana yardımcı olur musunuz? Fotoğraf ölçüleri nasıl olmalıdır. Hesabımda ne kadar olması gerekiyor? İyi çalışmalar kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Altunizade Yunanistan Vizesi
    C. Aslı Taköz, 18 Eki 2021, 19:09

    Merhaba, ailem ile birlikte Yunanistan vizesine ihtiyacımız var, ben çalışıyorum, kız kardeşim devlet memuru, babam emekli olmaktadır. Annem ev hanımı, bu durumda hangi belgeleri toplamalıyız ve Altunizade Yunanistan vizesi başvurusu için hizmet veriyor musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Anadolu Yakası Yunanistan Vizesi
    A. Didem, 18 Eki 2021, 18:55

    Kartal’da oturuyoruz Anadolu Yakası Yunanistan Vizesi başvuruları için arayış içindeyiz, Avrupa yakası bize çok uzak açıkçası sizi internete araştırma yaparken buldum yorumlarınız da çok iyi, biz 2 arkadaş 17 kasım-22 kasım arası kısa bir turistik seyahat planlıyoruz sizden danışmanlık alabiliriz. Bizlere nasıl hizmetler sunabilirsiniz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Vize İşlemleri Altunizade
    B. Kayra, 18 Eki 2021, 16:09

    Yunanistan Turistik vize başvuruları açıldı mı? yıllık iznimde kısa bir tatil planlıyorum aralık 1-7 arası eşim ve ben çok uluslu bir şirkette çalışıyoruz, hazırlamamız gereken belgeler, size ödeyeceğimiz ücret hakkında bilgi verir misiniz bize daha yakın olmasından ötürü Yunanistan Vize İşlemleri Altunizade şubenizden gerçekleştirmek istiyoruz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan vizesi kaç para
    KEMAL, 06 Ağu 2021, 17:01

    Yunanistan vizesi kaç para ile ilgili bilgi almak istiyorum. Danışmanlık ücretinizi ne kadardır. Toplam olarak ne kadar ödeme yapmam gerekecektir. Randevumu online olarak mı alınacaktır. İşlem süresi randevudan sonra kaç gün içinde sonuçlanmaktadır. İyi çalışmalar dilerim kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Vize Başvuru Merkezi
    KEMAL, 05 Ağu 2021, 15:05

    Seyahat planlaması yaparken web sayfasını rastladım ve incelerken şunu ayırt edemedim siz başvuru merkezi olarak mı hizmet vermektesiniz? Yunanistan vize başvuru merkezi ile birlikte mi hizmet vermektesiniz? Vereceğiniz bu hizmet için ne kadar ödeme yapmam gerekiyor size ve kaç gün önceden başvuru yapmam gerekiyor? Bir firmada çalışmaktayım hangi evrakları sunmam gerekir. İyi çalışmalar dilerim. Kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Vatandaşıyla Evli Olanlara Aile Birleşimi
    A.B.K, 10 Haz 2021, 11:49

    Merhaba. Eşim; Hem ülkeniz Yunanistan vatandaşı hem de Gürcistan vatandaşı. Yunanistan vatandaşıyla evli olanlara aile birleşimi konusunda destek verebiliyor musunuz? Yaklaşık 7 sene önce evlendik ve hali hazırda hayatımızı Türkiye'de sürdürmekteyiz. Kendisiyle '' Aile Birleşimi Vizesi'' adı altında vize başvurusu yapmak istiyoruz ama edindiğimiz bilgilere göre Yunanistan vatandaşı bir eş ile '' Aile Birleşimi Vizesi '' başvurusu yapabilmemiz için; Eşin, Yunanistan'da yerleşik olması gerekiyor. Bu doğru mu? Konu hakkında yardımcı olmanızı ve bu başvuru yapılamayacaksa farklı alternatifler sunmanız konusunda yardımcı olmanızı rica ederim. Konu hakkında birçok yer ile görüştük ama bize net bir cevap ne yazık ki sunmadılar. Konu hakkında tarafımıza yardımcı olursanız eğer çok makbule geçecektir. Şimdiden teşekkür ederiz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Devlet Memurlarına Yunanistan Aile Ziyaret Vizesi
    H.İ., 02 Mar 2021, 16:02

    Merhaba, ben devlet memuruyum. Ailecek Yunanistan'daki akrabalarımızı ziyarete gideceğiz. Devlet memurlarına Yunanistan aile ziyaret vizesi başvurusunda hangi evrakların hazırlanması gerekir? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Şirket sahiplerine Yunanistan Akraba Ziyaret Vizesi
    F.H., 02 Mar 2021, 15:43

    Şirket sahiplerine Yunanistan aile ziyaret vizesi evrakları nelerdir? Başvuru sürecini sizinle ilerletirsem nasıl bir süreç izleyeceğiz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Öğrencilere Yunanistan Akraba Ziyaret Vizesi
    M.M., 02 Mar 2021, 15:33

    Yunanistan’a akraba ziyaret vizesi başvurusunda bulunacağım. Yunanistan’da yaşayan teyzemi ziyarete gideceğim ve abim bana sponsor olacak. Kendisi bir şirkette mimar olarak çalışıyor. Hangi belgeleri hazırlaması gerekir? Öğrencilere Yunanistan akraba ziyaret vizesi başvurusunda bulunmak için gerekli olan sponsor yazısına dair örnek yazı sizde mevcut mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Öğrencilere Yunanistan Arkadaş Ziyaret Vizesi
    K.İ., 02 Mar 2021, 15:24

    Merhaba, ben İstanbul Üniversitesi sosyoloji bölümü öğrencisiyim. Çok yakın bir arkadaşım Yunanistan’da ikamet etmekte. Bana davet mektubu gönderebilir mi? Öğrencilere Yunanistan arkadaş ziyaret vizesi başvurusu için hangi evrakları hazırlamalıyım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Ev Hanımlarına Yunanistan Aile Ziyaret Vizesi
    T.Y., 02 Mar 2021, 15:13

    Merhaba, annem ev hanımı. Ev hanımlarına Yunanistan aile ziyaret vizesi başvurusu düzenli gelir olmadığından dolayı mümkün mü? Yunanistan’dan davetiye aldığında geliri olmasa bile başvuruyu gerçekleştirebilir mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Emeklilere Yunanistan Aile Ziyaret Vizesi
    H.V., 02 Mar 2021, 15:03

    Merhaba emekli dedem ile Yunanistan’a tatile gitmek istiyoruz. Yunanistan’da yaşayan akrabalarımız var. Benim geçerli Schengen vizem olduğu için Yunanistan’a vize başvurusu yapmayacağım. Dedem için Yunanistan’da yaşayan akrabalarımız davetiye gönderecek. Davetiye olduğundan dolayı emeklilere Yunanistan aile ziyaret vizesi sonucunun olumlu sonuçlanma ihtimali yüksek olur mu ve kaç günde sonuçlanır?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Yunanistan için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp