Yunanistan Vize Ücreti 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • D.TUNÇ 30 Kas 2021, 13:20
    Yunanistan vize ücreti 2022 yılı içinde fiyatlar nedir? Belli başlı fiyatlandırmalar mevcut web sayfalarında fiyatlandırma ne şekilde yapılıyordur. İyi çalışmalar Kolay gelsin.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 30 Kas 2021, 13:20

    Merhabalar;

    İşlemleriniz için Vize Merkezini  tercih ettiğinizden dolayı teşekkürler. Yunanistan vizesi ücret konusunda fiyatlandırma kısmında Vize Merkezi olarak Yunanistan Konsolosluğu  atamış olduğu başvuru merkeziyle işbirliği içerisinde hizmet veren  özel bir danışmanlık firmasıyız. Yunanistan vize ücretlerini Ücretlendirme kısmında Yunanistan konsolosluğu tarafından belirlenen olan Yunanistan  Schengen turistik vize harcı bedeli belirlenen tutar tarafınızdan talep edilir.

    2022 Yunanistan vize ücreti Konsolosluklar birebir başvuru almadığı için atamış olduğu merkezin ücretlendirmesi de bu harcın içinde yer almaktadır. Bu sebeple Yunanistan vize ücretiniz sizden tahsil edilirken konsolosluk harcı, başvuru merkezi harç bedeli ve Vize Merkezi danışmanlık hizmet bedeli ücret tarafınızdan talep edilmektedir.

    Yunanistan vize ödemeleri yapacağınız vize başvurusu sırasında Yunanistan vize ücreti olarak belirlenen konsolosluk ve başvuru merkezi harcı olan 100 € ve Vize Merkezi danışmanlık hizmet ödemesi olan 50 € ile birlikte toplam 150 € sizden tahsil edilir. İşlemler sırasında meydana gelebilecek olası durumlar için ücretlendirmeler, yapacağınız işlem türüne göre fiyatlandırma yapılacaktır.

    Ödeme işleminiz Yunanistan vize belgelerini teslim ettikten sonra belge kontrolleri yapılarak Vize Merkezi müşteri danışmanınıza peşin veya kredi kartı şeklinde yapmanız mümkündür. Bütün ödemeleri Vize Merkezi Müşteri danışmanınız tarafından tahsil edilir sizin adınıza başvurunuz Vize Merkezi Dış operasyon danışmanınız yapacaktır.

    Ödemeler işlemleriniz sona erdikten sonra yapılarak randevunuz oluşturma işlemi yapılır. Harç bedeli siz randevusuna girmeden önce ödenir. Ona göre işleminiz sürdüğünden dolayı ödemeler yaptığınız an itibariyle başlar. Yunanistan vize ücretleri elden konsolosluğa yapılamadığından dolayı ödemeniz Vize Merkezi müşteri temsilciniz tarafından sizden tahsil edilerek yapılır. Bunun karşılığında ödeme yaptığınıza ait tahsilat makbuzu tarafınıza müşteri danışmanınız tarafından iletilir.

    Yunanistan vize ücreti 2022 ile ilgili tüm işlemler ve diğer tüm vize işlemleriyle ilgili detaylı bilgileri  Vize Merkezini 0212 970 04 52 numaralı telefonu arayarak iletişime sağlayabilirsiniz. Dilerseniz detaylı bilgi için yüz yüze görüşmeye gelebilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • B.DEĞERLİ 19 Oca 2022, 16:21

    Yunanistan vize ücreti 2022 yılı içinde Schengen vize ücreti nedir? Belli başlı fiyatlandırmalar mevcut sayfalar da bu fiyatlandırmalara neler dahildir nasıl ayrım yapılmaktadır. İyi çalışmalar Kolay gelsin.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 19 Oca 2022, 16:25

    Merhabalar;

    2022 Yunanistan vize ücreti Konsolosluklar birebir başvuru almadığından dolayı atamış olduğu başvuru merkezi ücreti de bu harcın içinde yer alır. Bundan dolayı Yunanistan vize ücreti tarafınızdan  talep edilirken konsolosluk harcı, başvuru merkezi harç bedeli ve Vize Merkezi danışmanlık hizmet ücreti olarak talep edilir.

    Yunanistan vize ödemesi yapacağınız vize başvuru esnasında Yunanistan vize ücreti olarak belirlenen konsolosluk ve başvuru merkezi harcı olan 100 € ve Vize Merkezi danışmanlık hizmet ücreti olan 50 € ile birlikte toplam 150 € sizden rica edilir. İşlemler sırasında meydana gelebilecek olası durumlar için ücretlendirme, yapacağınız işlem türüne göre fiyatlandırma yapılabilir.

    Ödeme işleminiz Yunanistan vize evraklarını teslim ettikten sonra evrak kontrolleri yapılarak Vize Merkezi müşteri danışmanınıza peşin veya kredi kartı şeklinde yapmanız mümkündür. Bütün ödemeler Vize Merkezi müşteri danışmanınız tarafından tahsil edilir ve sizin adınıza başvuru Vize Merkezi dış operasyon müşteri danışmanınız yapar.

    Ödemeler işlemler sona erdikten sonra yapılarak randevunuz oluşturma işlemi yapılır. Harç bedeli siz randevusuna girmeden önce ödemesi yapılır. Ona göre işleminiz sürdüğünden dolayı ödemeler başvuru yaptığınız süreçte başlar. Yunanistan vize ücreti elden konsolosluğa yapılamadığından dolayı ödemeniz Vize Merkezi müşteri danışmanınız aracılığıyla sizden tahsil edilir. Ödeme yaptığınıza ait tahsilat makbuzunuzu müşteri danışmanınız size iletir.

    İşleminiz için Vize Merkezi'ni tercih ettiğinizden için teşekkürler. Yunanistan vizesi ücret kısmında fiyatlandırma kısmında Vize Merkezi olarak Yunanistan Konsolosluğu'nun atamış olduğu başvuru merkeziyle işbirliği içerisinde hizmet veren  özel bir danışmanlık firması olarak hizmet vermekteyiz. Yunanistan vize ücreti kısmında Yunanistan konsolosluğu tarafından belirlenmiş olan Schengen turistik vize harcı bedeli olarak belirlenen tutar tarafınızdan rica edilir.

    Yunanistan vize ücreti 2022 ile alakalı tüm işlemler ve diğer tüm vize işlemleriyle ilgili bilgileri Vize Merkezini 0212 970 04 52 numaralı telefonu arayarak bilgi almanız mümkün olacaktır.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp