Yunanistan vizesi reddi 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • F.GÜR 30 Kas 2021, 15:37
    Yunanistan vizesi reddi 2022 yılı içinde değişiklikler meydana geldi mi? Bilgi rica edeceğim. Yardımlarınız için teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim. Kolay gelsin.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 30 Kas 2021, 15:37

    Merhabalar;

    Yunanistan vizesi ret alma kısmında kişi Yunanistan Konsolosluğuna itirazda bulunabilir. Yunanistan kısa süreli vize başvurusunda Yunanistan ticari vize turistik, aile ve arkadaş ziyareti ,kısa süreli eğitim vize başvuru türünden birine başvuru yapan Bordo pasaport sahibi Türk vatandaşı Yunanistan vize başvurusu redle sonuçlanması durumunda ilgili Konsolosluğa şahsen veya mail ortamında itiraz edebilmektedir. Yunanistan vize başvurusu sonuçlandıktan sonra yeni schengen kanunlarına bağlı olarak red ile sonuçlanması durumunda 16 madde içerisindeki herhangi bir maddeden dolayı red almanız durumunda bunu size red mektubu ile pasaport tesliminde verilir.Yunanistan başvurunuzun red ile sonuçlandığı zaman adınıza düzenlenmiş red mektubunda belirtilen maddeler üzerinde neden red aldığınızla ilgili gerekli açıklamalar yapılır. Yunanistan vize başvurunuz turistik vize başvurusu ise ve seyahat planlamanızı inandırıcı olmadığına dair maddeden red aldıysanız itirazınızı yaparken yapacağınız seyahat planlamanızı anlatan mail veya dilekçe ile açıklamanız gerekir.

    Yunanistan vize ret alma kısmında vize başvuru türünüze bağlı olarak gerçekten gidiş sebebinizi anlatmanız gerekir. Seyahatiniz turistik ise satın alınmış otel veya uçak biletinizi ,ticari başvuruda ticari davetiye aldığınız Yunanistan firmasına ait davet mektubunuzu ,aile ve arkadaş ziyareti ise davet mektubunuzla sizi davet eden kişi arasındaki bağınızı anlatmanız gerekir. Yunanistan red itirazıda en önemli etken Konsolosluğa yazacağınız itiraz dilekçesidir itiraz mailinizi iletirken Yunanistan’a neden seyahat etmek istediğinizi anlatan iyi niyet mektubunuzu detaylı olarak anlatmanızdır. İyi niyet amaçlı yazılan mektubunuz da kendi mesleki durumunuzu ifade edecek şekilde neden  seyahat etmek istediğinizi samimi bir dille anlatmanız gerekir. İtirazınızı mail ortamından olacaksa seyahat belgelerini ,pasaport ön yüzü, seyahat sağlık sigortanızı , red mektubunuzla mail de göndermeniz uygun olacaktır.

    Yunanistan vizesi reddi 2022 alma durumunuzda vize merkezi vize uzmanlarından kapsamlı dilekçe hizmeti alabilir ve danışmanlık alarak ilerlemesi mümkünüdür. 0212 970 04 52 numaralı hattan arayarak destek  Vize Merkezi müşteri danışmanınızdan destek alabilmeniz mümkündür.

    Saygılarımızla

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • BEYZA 31 Oca 2022, 16:16

    Yunanistan vizesi reddi 2022 yılındaki işlemleri için hakkında bilgi rica alabilir miyim? Ret itiraz mektubunda nelere dikkat edilmelidir. İyi çalışmalar dilerim. Kolay gelsin

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 31 Oca 2022, 16:19

    Merhabalar;

    Yunanistan vize ret ile sonuçlandığı zaman adınıza düzenlenmiş ret mektubunda belirtilmiş olan  maddeler üzerinde neden ret aldığınızla ilgili gerekli açıklamalar yapılır. Yunanistan vize başvurunuz turistik vize başvurusu ise ve seyahat planlanınız inandırıcı olmadığı için  maddeden ret aldıysanız itirazınızı yaparken yapacağınız seyahat planınızı anlatan mail veya dilekçeyle açıklamanız gerekir.

    Yunanistan vizesi ret alan kişi Yunanistan Konsolosluğu itirazda bulunabilir. Yunanistan kısa süreli vize başvurusu yapacak ticari, turistik, aile ve arkadaş ziyareti, kısa süreli eğitim vize başvuru türüne başvuru yapan Bordo Pasaport sahibi Türk vatandaşı Yunanistan vize başvurusu ret ile sonuçlanırsa ilgili Konsolosluğa şahsen veya mail ortamında itiraz edebilir. Yunanistan vize başvurusu sonuçlandıktan sonra yeni Schengen kanunlarına bağlı olarak ret ile sonuçlanması durumunda 16 madde içerisindeki herhangi bir maddeden dolayı ret almanız durumunda bunu size ret mektubu ile pasaport tesliminde verilir.

    Yunanistan vize ret alma kısmında vize başvuru türünüze bağlı olarak gerçekten gidiş sebebinizi anlatmanız gerekir. Seyahatiniz turistik ise satın alınmış otel veya uçak bileti, ticari başvuruda ticari davetiye aldığınız Yunanistan firmasına ait davet mektubunu ,aile ve arkadaş ziyareti ise davet mektubunuzla sizi davet eden kişi arasındaki bağınızı anlatmanız gerekir.

    Yunanistan vizesi ret itirazında en önemli etken Konsolosluğa yazacağınız itiraz dilekçesidir itiraz mailinizi iletirken Yunanistan’a neden seyahat etmek istediğinizi anlatan iyi niyet mektubunuzu detaylı olarak anlatmanızdır. İyi niyet amaçlı yazılan mektubunuz da kendi mesleki durumunuzu ifade edecek şekilde neden  seyahat etmek istediğinizi düzgün bir dille anlatmanız gerekir. İtirazınızı mail ortamından olacaksa seyahat belgesini ,pasaport ön yüzü, seyahat sağlık sigortanızı , ret mektubunuzla mail de göndermeniz uygun olacaktır.

    Yunanistan vizesi reddi 2022 yılı bilgisi ve ret itirazı için Vize Merkezi vize uzmanlarından kapsamlı dilekçe hizmeti alabilir ve danışmanlık alarak ilerlemesi mümkünüdür. Danışmanlık için 0212 970 04 52 numaralı hattan arayabilirsiniz.

    Saygılarımızla

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp