Yunanistan vizesi kaç günde çıkar 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • CEMİNAY 30 Kas 2021, 15:15
    Yunanistan vizesi kaç günde çıkar 2022 yılı içinde sonuçlanma süresinde değişiklik olacak mıdır? Kaç gün önceden başvuru yapmalı ve kaç gün içinde sonuç verir vize işlemleri ? Arkadaşımın oturumu vardır gidebilir mi Ülkeye bana detaylı bilgi verirseniz memnun olurum iyi çalışmalar dilerim. Kolay gelsin.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 30 Kas 2021, 15:15

    Merhabalar,

    Yunanistan vizesi çıkma süresi Konsolosluğun yoğunluk durumuna göre ve tatil durumuna göre değişkenlik gösterir. Yunanistan vize başvuruları şuan kabul ediliyor. Fakat seyahat kısıtlaması kaldırılmıştır. Oturumunuz varsa Yunanistan da seyahat kısmında sorun yaşamamaktasınız. Yunanistan vize başvuruları şuan için işleme alınmaktadır.

    Yunanista’a vize başvurusu kaç günde çıkıyor sorusuna ise cevap olarak başvurunuz öncesine kadar randevudan sonra ortalama olarak  7 iş gün olan vize işlem süresi yoğunluk ve başka nedenlerle 7 - 10 iş gününe kadar çıkabilir.

    Yunanistan vize İşlem süresi tamamen konsolosluğa bağlı olmakla birlikte yoğunluğuna göre değişiklik gösterebilir. Yunanistan vize başvurunuzu seyahatten minimum 30 gün önceden yapılması önerilir. Aynı zamanda Yunanistan maximum başvuru tarihi 3 ay iken Yunanistan konsolosluğu 2019 yılı itibarıyla seyahate 6 ay kala vize başvuru alma işlemi yapılabilir.

    Yunanistan vize turistik vize başvurusu Konsolosluk yoğunluğa bağlı olarak seyahati yakın olan başvuru yapacak kişinin gezisini baz alarak gezisinin yetişmesini sağlamalıdır. Yalnız Konsolosluk özellikle vurguladığı bir konu bulunur. Randevu günü itibariyle seyahat planı oluşturmanız rica edilir. Sürecinizi doğru olarak planlamanız gerekir aksi takdir de vizenizin seyahat tarihine yetişmeme durumu olabilir bundan dolayı süreç çok iyi ayarlanmalıdır.

    Yukarıda belirttiğim gibi süreç konusunda çok dikkatli olmak durumdasınız. Süreçler de meydana gelecek değişiklikler tamamen konsoloslukla ilgilidir.

    Yunanistan vizesi kaç günde çıkar 2022 sorusu için 0212 970 04 52 numarasından Vize Merkezi çağrı merkezimiz ile iletişim sağlayarak desteğinizi profesyonel müşteri danışmalarından destek almanız mümkün olacaktır. Gereken belgeleri tarafımıza getirdiğiniz zaman size uzman bir kadro destek sağlayacaktır. Sonuçlanma süreleri ile ilgili kapsamlı bilgi almak ve vize işlemlerinizi ilerletmek için Vize Merkezi irtibat bürolarına da gelerek yüz yüze görüşme sağlayabilirsiniz.

    Saygılarımızla iyi günler

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • ESRA 31 Oca 2022, 16:52

    Yunanistan vizesi kaç günde çıkar 2022 kısmında değişiklikler oldu mu? Kaç gün önceden başvuru yapmalıyım ve ne kadar önceden başvuru yapma hakkım bulunur. Detaylı bilgi vermenizi rica ederim iyi çalışmalar dilerim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 31 Oca 2022, 16:54

    Merhabalar,

    Yunanista’a vize başvurusu kaç günde çıkıyor sorusuna ise cevap olarak başvurunuz öncesine kadar randevudan sonra ortalama olarak  3-10 iş gün olan vize işlem süresi yoğunluk ve başka nedenlerden dolayı uzama olabilir.

    Yunanistan vizesi çıkma süresi Konsolosluğun yoğunluk durumuna göre ve tatil durumuna göre değişkenlik gösterir. Yunanistan vize başvuruları şuan kabul ediliyor. Fakat seyahat kısıtlaması kaldırılmıştır. Oturumunuz varsa Yunanistan da seyahat kısmında sorun yaşamamaktasınız. Yunanistan vize başvuruları şuan için işleme alınmaktadır.

    Yunanista’a vize başvurusu kaç günde çıkıyor kısmında Yunanistan vize İşlem süresi tamamen konsolosluğa bağlı olmakla birlikte yoğunluğuna göre değişiklik gösterebilir. Yunanistan vize başvurunuzu seyahatten minimum 30 gün önceden yapılması önerilir. Aynı zamanda Yunanistan maximum başvuru tarihi 3 ay iken Yunanistan konsolosluğu 2019 yılı itibarıyla seyahate 6 ay kala vize başvuru alma işlemi yapılabilir.

    Yunanistan vizesi çıkma süresi Yunanistan turistik vize başvurusu Konsolosluk yoğunluğa bağlı olarak seyahati yakın olan başvuru yapacak kişi seyahatini baz alarak gezisi planlamasını o şekilde yapmalıdır. Konsolosluk özellikle vurguladığı bir konu bulunur. Randevu günü itibariyle seyahat planı oluşturmanız rica edilir. Sürecinizi doğru olarak planlamanız gerekir aksi takdir de vizenizin seyahat tarihine yetişmeme durumu olabilir bundan dolayı süreç çok iyi ayarlanmalı ve ona göre ilerlenmelidir.

    Yukarıda belirttiğim gibi süreç konusunda çok dikkatli ilerlemeniz gerekir. Süreçler de meydana gelecek değişiklikler tamamen konsoloslukla ilgilidir.

    Yunanistan vizesi kaç günde çıkar 2022 sorusu için 0212 970 04 52 numaralı telefondan  Vize Merkezi çağrı merkezimiz ile iletişime geçerek  desteğinizi profesyonel müşteri danışmalarından destek almanız mümkün olacaktır. Gereken evrakları tarafımıza sunduğunuz zaman size uzman bir kadro destek sağlayacaktır. Sonuçlanma süresi ile ilgili kapsamlı bilgi almak ve vize işlemlerini ilerletmek için Vize Merkezi irtibat bürolarına da gelerek yüz yüze görüşme sağlayabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp