Yunanistan vizesi nasıl alınır 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • Beril 30 Kas 2021, 15:06
    Ocak ayı içinde Yunanistan’a gitme planım vardır. Yunanistan Vizesi Nasıl Alınır 2022 yılı içinde Ücretlendirme ne şekilde olacaktır. Yunanistan adalarına yapacağım bu turistik gezi için ada vizesi alarak gidersem uygun olur mu? Pandemi dolayısı ile sınırlar açıldı mı? Bilgilendirme rica edeceğim. İyi çalışmalar.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 30 Kas 2021, 15:06

    Merhabalar;

    Dünya da meydana gelen covit-19 salgını dolasıyla bir çok ülke sınırlarını kapattığından dolayı seyahat yasağı bulunuyordu. Bu ülkeler arasında Yunanistan da vardı. Fakat Yunanistan başvuru almaya devam etti. Yunanistan Konsolosluğu sonrasında  yapmış olduğu açıklama ile seyahat yasağını kaldırmış olduğunu belirtmiş olup kara ve hava yolu ulaşımı ile gidileceğini de belirtti. Yunanistan vizesi alma yolları kısmında başvuru yapma hakkınız bulunuyordur. Fakat Yunanistan ülke olarak deniz yolunu henüz açmadığı için deniz yolu ile geçişiniz mümkün değil. Bundan dolayı Yunanistan’a yapacağınız gezi için planladığınız yolculuğunuzu deniz yoluyla değil hava veya kara yolu ile yapabilmeniz mümkün olacaktır. Bu durumda ada vizesi yerine schengen vizesine başvurusu yaparak ilerlemeniz mümkün olacaktır.

    Yunanistan turistik vize işlemleriniz kısmında size Vize Merkezi uzman kadrosu destek sağlayacaktır. Yapacağınız seyahat için belgelerinizi eksiksiz olarak  sunulması uygun olacaktır. Yunanistan konsolosluğu ve başvuru merkezi harcı olarak tarafınızdan 100 Euro rica edilir. Vize merkezi ise sunacağı hizmet için danışmanlık ücreti olarak 50 Euro rica eder. Sağlık seyahat sigortası ise bizim tarafımızdan 10 güne kadar olan seyahatleriniz için kesilmektedir. Ödeyeceğiniz ücrette dahil edilir.

    Yunanistan 'a vize nasıl alınır kısmında yapmış olduğunuz başvuru belgeleri işleme girdikten sonra parmak izi işlemleri yapıldıktan sonra 7-10 iş günü içerisinde sonuçlanır. Sonuçlanma sürenizi etkileyecek durum eksik evrak durumu ve birebir görüşme talebi olursa sürede uzamalar meydana gelebilir. Bu durum Yunanistan Konsolosluğu nezdindedir.

    Yunanistan Vizesi Nasıl Alınır 2022 için Vize Merkezi istibat bürolarına gelerek yüz yüze görüşme alabilir. Kapsamlı bilgi sahibi olmak adına 0212 970 04 52 numaralı telefondan Vize Merkezi müşteri danışmanı ile görüşebilir veya merkez ofislerimize gelerek yüz yüze görüşme sağlayabilir dosya teslimi yapabilirsiniz.

    Saygılarımızla

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • KEMAL 27 Oca 2022, 15:04

    Yunanistan’a bir seyahat planım vardır. Yunanistan vizesi nasıl alınır 2022 yılı içinde ücretlendirme nasıl olacaktır? Yunanistan adaları planım da var bu turistik gezi esnasında Schengen vizesi alarak gidersem uygun olur mu? Adalara İstanbul’dan geçebiliyor muyum? Pandemi dolayısıyla sınırlar açıldı mı? Bilgilendirme rica edeceğim. Kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 27 Oca 2022, 15:06

    Merhabalar;

    Yunanistan turistik vize işlemleri kısmında size Vize Merkezi uzman kadrosu destek sağlayacaktır. Yapacağınız seyahat için belgenizi eksiksiz olarak sunulması uygun olacaktır. Yunanistan konsolosluğu ve başvuru merkezi harcı olarak sizden 100 Euro rica edilir. Vize Merkezi ise sunacağı hizmet için danışmanlık ücreti olarak 50 Euro rica edilir. Sağlık seyahat sigortası ise bizim tarafımızdan 10 güne kadar olan seyahatiniz için kesilir. Ödeyeceğiniz ücrete sigorta hizmeti ve danışmanlık da dahil olmaktadır.

    Dünyada meydana gelen Covid-19 salgını dolasıyla bir çok ülke sınırını kapattığından dolayı seyahat yasağı bulunuyordu. Yunanistan Konsolosluğu daha sonrasın da  yapmış olduğu açıklama ile seyahat yasağını kaldırmış olduğunu belirtmiş olup kara ve hava yolu ulaşımı ile gidileceğini de belirtmiştir. Yunanistan vizesi alma yolları kısmında başvuru yapma hakkınız bulunur. Yunanistan ülke olarak deniz yolu ile geçişiniz mümkündür fakat tarih olarak yaz aylarında adalara seyahat etmenin mümkün olacaktır. Ada seyahatleriniz İstanbul dan geçiş sağlamaz. Çeşme veya Bodrum  illerin den geçiş sağlanmaktadır. Ada vizesi yerine Schengen vizesi için başvurusu yaparak Yunan adalarına ve Yunanistan’a seyahat etmeniz mümkündür.

    Yunanistan'a vize nasıl alınır kısmında yapmış olduğunuz başvuru belgeleriniz  işleme girdikten sonra parmak izi işlemi yapıldıktan sonra 3-10 iş günü içerisinde sonuçlanır. Sonuçlanma sürenizi etkileyecek durum eksik evrak durumu ve birebir görüşme talebi olursa sürede uzama meydana gelebilir. Bu durum Yunanistan Konsolosluğu nezdindedir.

    Yunanistan vizesi nasıl alınır 2022 için Vize Merkezi istibat bürolarına gelerek yüz yüze görüşme sağlayabilir. Detaylı bilgi sahibi olmak adına 0212 970 04 52 numaralı telefondan Vize Merkezi müşteri danışmanı ile görüşebilir vize başvurunuz için dosya teslimi yapabilirsiniz. Bütün başvuru süreciniz müşteri danışmanınız tarafından yürütülür.

    Saygılarımızla

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp