Yunanistan vize randevusu 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • NİDA 30 Kas 2021, 14:44
    Yunanistan vize randevusu 2022 için ikametgah ettiği bölgeye göre randevu alma konusunda değişiklikler olmakta mıdır? Telefonla randevu işlemi yapılmakta mıdır? Bilgilendirme rica edeceğim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 30 Kas 2021, 14:44

    Merhabalar;

    Yunanistan vize başvuru işlemi için vize randevusu yapacak olan kişilerin öncelikle ikamet ettiği il ve ilçeye hizmet sağlayan Yunanistan Konsolosluğu’nu öğrenmesi gerekir. Yunanistan Konsolosluğu yetki alanına göre hizmet sağlıyordur. Yunanistan Vize randevu için başvuruda bulunacak kişinin ikamet ettiği bölgeye hizmet veren konsolosluğun atamış olduğu başvuru merkezinin  kısa süreli vize başvurusunu direkt olarak kabul edip etmediğini öğrenme zorunluluğu vardır. Konsolosluğun başvuruyu kabul etmesi durumunda  başvuru sahibi işlemini doğrudan gerçekleştirme hakkına sahiptir.

    İstanbul Yunanistan Başkonsolosluğu başvuru sahiplerinin ikamet bölgesine hizmet veren yetkilendirilen vize merkezinden yaptığı vize başvurularını kabul eder. İstanbul ve çevre illerinde ikamet eden ve Yunanistan Schengen vize başvurusunda bulunacak kişilerin işlemini yetkilendirilmiş bir kurum aracılığı ile gerçekleştirme hakkına sahiptir. Vize başvuru merkezi vize müracaatını randevu sahibi olma koşuluyla kabul eder. Yunanistan vizesine randevu almak kısmında Yunanistan vizesi için gerekli olan belgeler eksiksiz olarak bir araya getirilerek vize başvurusu için randevu alınması gerekir. Randevu saatinden 30 dakika önce başvuru merkezine bulunması rica edilir.

    Yunanistan vizesi randevu esnasında Vize dosyasının onaylanması halinde başvuru sahibinin biometrik bilgisi alınacaktır. Randevunuz oluşturulurken belgelerin tamamlanması gerekir. Evrak tamamlanmasından sonra randevu uygun saatte oluşturulmaktadır. Randevunuz oluşturulmadan vize işleminizin başlatılması mümkün değildir. Bundan dolayı işlemler esnasında telefondan randevu alınmamaktadır. Müşteri temsilcimizle irtibatta olmanız sürecinizin takibini sağlayabilirsiniz.

    Vize merkezi aracılığı ile alacağınız Yunanistan randevusu sürecinde size her konuda destek sağlanacaktır. Vize başvurusu esnasında, konsolosluğun başvuruyu kabul etme ve değerlendirme kısmında önem arz eden başvuru formu dikkatli doldurulmalıdır. Başvuru formu konsolosluk tarafından hazırlanmış ve doldurulması mecbur olan resmi bir belgedir. Yunanistan’a vize randevusu sırasında bu formun dikkatle doldurulması gerekir.

    Yunanistan vize randevusu 2022 konusunda daha kapsamlı bilgi almak ya da vize başvurusu için destek almak adına müşteri temsilcilerini 0212 970 04 52 numaralı telefondan arayabilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • SEMRA 26 Oca 2022, 16:06

    Yunanistan vize randevusu 2022 için işlem yaptırmak istiyorum. İkametgah ettiği bölgeye göre randevu alma kısmında değişiklikler oluyor mu? Telefonla randevu alabilir miyiz? Bilgilendirme rica ederim kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 26 Oca 2022, 16:10

    Merhabalar;

    İstanbul Yunanistan Başkonsolosluğu başvuru sahibinin ikamet bölgesine hizmet veren yetkilendirilen başvuru merkezinden yaptığı vize başvuruyu kabul eder. İstanbul ve çevre şehirlerde yaşayan ve Yunanistan Schengen vize başvurusunda bulunacak kişinin işlemini yetkilendirilmiş bir kurum aracılığıyla yapma hakkına sahiptir. Başvuru merkezi vize müracaatını randevu sahibi olma koşuluyla kabul eder. Yunanistan vizesi randevu almak kısmında Yunanistan vizesi için gerekli belgeler eksiksiz olarak bir araya getirerek vize başvurusu için randevu alınması gerekir. Randevu saatinden 30 dakika önce başvuru merkezine bulunması tarafınızdan rica edilmektedir.

    Yunanistan vize işlemi için vize randevu işlemi yapacak kişinin öncelikle ikamet ettiği bölgeye hizmet veren Yunanistan Konsolosluğu’nu öğrenmesi gerekir. Yunanistan Konsolosluğu yetki alanına göre hizmet verir. Yunanistan Vizesi için randevu alacak kişi ikamet ettiği bölgeye hizmet veren konsolosluğun atamış olduğu başvuru merkezinin kısa süreli vize başvurusunu direk olarak artık kabul eder. Konsolosluğun başvuru kabul etme durumunda başvuru sahibi işlemini gerçekleştirilir.

    Yunanistan vizesi randevu esnasında Vize dosyasının onaylanması halinde başvuru sahibinin biometrik bilgisi rica edilir. Randevunuz alınırken belgelerin tamamlanması gerekir. Belgelerin hazırlandıktan sonra randevu uygun saatte oluşturulur. Randevunuz alınmadan  vize işleminizin başlatılması mümkün olmaz. Bundan dolayı işlemler esnasında telefondan randevu alınmamaktadır. Müşteri danışmanınızla irtibatta olarak işlemlerinizin takibini sağlayabilirsiniz.

    Vize merkezi aracılığı ile alacağınız Yunanistan randevusu sürecinde size her konuda destek sağlanarak süreciniz takip edilir. Vize başvurusu esnasında, konsolosluğun başvuruyu kabul etme ve değerlendirme kısmında önem arz eden başvuru formu Vize merkezi tarafından doldurulur. Başvuru formu konsolosluk tarafından hazırlanmış ve doldurulması mecbur olan resmi bir belge olduğundan Yunanistan’a vize randevusu sırasında bu formun dikkatle doldurulması için bilgilerinizin güncel eksiksiz ve doğru olmasında fayda vardır.

    Yunanistan vize randevusu 2022 için  kapsamlı bilgi almak ya da vize başvurunuzu için desteği müşteri danışmanlarından  0212 970 04 52 numaralı telefonu arayarak alabilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp