Yunanistan vize 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • GÖRKEM 30 Kas 2021, 11:01
    Yunanistan vize 2022 işlemleri için sizden destek alarak ilerlemek isterim. Ben bodrumdan kapı vizesi alarak seyahat edebilir miyim? İşlemler kaç gün içinde sonuçlanmaktadır. Parmak izi işlemi hakkında bilgi alabilir miyim? İyi çalışmalar iyi günler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 30 Kas 2021, 11:01

    Merhabalar,

    Yunanistan'a vize almak için 2015 yılından sonra Schengen almamış kişilerin Schengen vizesi için alması için vize başvurusunu İstanbul’dan yapabilmesi ve randevudan önce başvuru evraklarını Vize Merkezi ofislerine ulaştırılması gerekir. 2015 yılından sonra Schengen almış olan kişi vize başvuru evraklarını Vize Merkezi ofisimize ileterek Yunanistan kapı vizesi işlemini başlatabilir.

    Yunanistan için vize işlemleri için ofisimizle iletişim kurarak Schengen vizesiyle adalara ve Yunanistan’a seyahat edebilir. 2015 yılından itibaren bir ülkenin Schengen vizesini almış kişiler Yunanistan vizesini kargo yoluyla ve kendisi başvuru merkezinde bulunmasına gerek olmadan alabilirler. Son 5 yıl içinde herhangi bir Schengen ülkesinden vize almayan kişi işlem merkezinde dijital parmak izi verme kısmında şahsen bulunmak ve işlemi tamamlamak durumdadır.

    Yunanistan vizesi bölgeye bağlı olarak İzmir veya (Vize Merkezi varsa) bulunduğu ilden başvuruyu gerçekleştirebilir ve Bodrum’dan yapılan kısa süreli Yunanistan vizesi sonuçlanması ortalama olarak 5 iş günü sürmektedir.

    Türkiye’de yaşayan oturma izin olan yabancı ülke vatandaşı için işlem süresi normal süreç 15 iş günüdür. Bu sebeple tatil dönemi göz önüne bulundurularak vize başvurusu olabildiğince erken yapılmasını tavsiye edilir.18 yaş altındaki başvuru sahibinin tek başına seyahat etmesi durumunda  ebeveyn/yasal vasisinden ek evrak istenir.2 yaş üstünde olan kişi için biyometrik (parmak izi) uygulaması gereği parmak izi işlemi yoksa  ebeveyn/yasal vasisi refakatinde şahsen parmak izi işlem merkezinde bulunması gerekir. İstenilen evrakları eksiksiz sunmanızı rica edilir.

    Başvuru yapılan bölgeye bağlı olarak başvuru belgelerinde farklılık olabilir. Çünkü başvuru esnasında  bölge ayrımı bulunur.Başvuru sahibi ikamet ettiği bölgeye göre Bodrum, İstanbul, Ankara, Bursa’dan başvurusunu yapabilir.

    Yunanistan vize 2022 için daha detaylı bilgi almak için ve başvuru yapmak için ofislerimizi ziyaret edebilirsiniz; müşteri temsilcilerimizi 0212 970 54 02 numaralı telefondan arayarak bilgi almanız mümkündür.

    Saygılarımızla,

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • F.ERTEM 19 Oca 2022, 16:14

    Yunanistan vize 2022 işlemi için Çeşme'den kapı vizesi alarak seyahat planı yapmak istiyorum İşlemler kaç gün içinde sonuç vermektedir? Parmak izi işlemi için bilgi alabilir miyim? Kolay gelsin iyi günler.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 19 Oca 2022, 16:19

    Merhabalar,

    Yunanistan için vize işlemleri için ofisimizle iletişim kurarak Schengen vizesi işlemi yaparak adalara ve Yunanistan’a seyahat edebilirsiniz. 2015 yılı itibariyle bir ülkenin Schengen vizesini almış kişiler Yunanistan vizesi için kargo yoluyla belgelerini ileterek veya kendisi başvuru merkezinde bulunmasına gerek kalmadan alabilirler. Son 5 yıl içinde herhangi bir Schengen bölgesinden vize almayan kişi işlem merkezinde dijital parmak izi verme kısmında şahsen bulunmalı ve işlemi tamamlamak zorundadır.

    Yunanistan'a vize almak için 2015 yılından sonraki süreçte Schengen almamış kişi Schengen vizesi almak için vize başvurusunu İstanbul’dan yapabilmesi ve randevudan önce başvuru belgelerini Vize Merkezi ofislerine getirmesi gerekir. 2015 yılından sonra Schengen almış olan kişi vize başvuru belgelerini Vize Merkezi ofisimize ileterek Yunanistan kapı vizesi işlemini başlatabilirsiniz.

    Yunanistan vizesi bölgeye bağlı olarak İzmir veya (Vize Merkezi) bulunduğu ilden başvurunuzu yapabilirsiniz. Bodrum’dan yapılan kısa süreli Yunanistan vizesi sonuçlanması ortalama olarak 5 iş günü sürer.

    Türkiye’de oturma izin olan yabancı ülke vatandaşı için işlem süresi normal süreç 3 ile 10 arasında sonuçlanır. Bu sebeple tatil dönemi göz önüne bulundurularak vize başvurusu olabildiğince erken yapılmasını rica olunur. 18 yaş altındaki başvuru sahibi kişi tek başına seyahat etmesi durumunda yasal vasisinden ek belge  istenir. 2 yaş üstünde olan kişi için parmak izi işlemi yoksa  yasal vasisi refakatinde şahsen parmak izi işlem merkezinde bulunması gerekiyordur. İstenilen evrakları eksiksiz sunmanızı rica edilir.

    Başvuru yapılan bölgeye bağlı olarak başvuru belgelerinde farklılık görülebilir. Çünkü başvuru esnasında bölge ayrımı bulunur. Başvuru sahibi ikamet ettiği yere göre Bodrum, İstanbul, Ankara, Bursa’dan başvurusunu yapabilme hakkına sahiptir.

    Yunanistan vize 2022 için daha kapsamlı bilgi almak için ve başvuru yapmak için ofislerimize gelebilirsiniz. Müşteri temsilcilerimizi 0212 970 54 02 numaralı telefondan arayarak bilgi alabilirsiniz.

    İyi günler

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp